Mer än 30 år och 3000 bostäder

Siffror, statistik och citat

Vi på Malmöhus Mäklarna har kommit underfund med vad våra komponenter är för att lyckas: teamet, fingertoppskänsla, erfarenhet och ett genuint engagemang i våra kunder. 

Vi har varit verksamma i över 30 år och har hittat en del fina insikter, siffror, statistik och citat vi gärna vill dela med oss av. 

Se vår lilla sammanställning nedan!

NÖJDA KUNDER

En av våra viktigaste indikatorer på att vi gör ett bra jobb är vad våra kunder säger om oss.  

”Vi kan inte få en bättre mäklare vare sig som säljare eller köpare.” /Säljare av villa i Höllviken

”Jag fick fantastiskt bemötande och resultat. De var skickliga med värderingen av bostaden och bostaden blev såld mycket fortare än de andra bostäderna som låg ute samtidigt, med liknande förutsättningar, till ett pris vi var nöjda med.”  /Säljare av hus i Falsterbo

Vi har verkligen uppskattat att jobba med er! Ni har varit professionella, snabba och serviceminded. Hela ert team fungerar enormt bra. /Säljare av villa i Ljunghusen

”Professionellt från inledande dialog till sålt hus och uppföljning. Vi kunde inte tänka oss en bättre process som har varit positiv hela vägen från första mötet till fullförd affär. Enormt engagemang och stor förståelse och lyhördhet för våra behov.” /Säljare av villa i Höllviken

– Min framgång är vår framgång tillsammans. Utan vårt team hade jag aldrig varit där jag är idag. När man anlitar mig eller någon annan av oss som mäklare så får man hela teamet på köpet. /Staffan Strandh

NO 1

Mäklaren som är No 1 i Skåne

Staffan Strandh är en av Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare. Detta konstaterar SvD i en artikel efter att Hittamäklare.se och Booli.se sammanställde en lista över enskilda mäklares försäljningar. Statistiken är baserad på värdet av mäklarens publicerade bostadsannonser.

Möt Staffan och läs lite mer om honom – engagerad mäklare på arbetstid och nästintill proffskock på fritiden. Här berättar han om vad som gör störst skillnad i en bostadsaffär.

VÅRA KUNDER REKOMMENDERAR OSS VIDARE

Den största delen av våra uppdrag får vi genom rekommendationer – en nöjd kund som rekommenderar oss vidare till en vän eller kollega. Det är en viktig indikator för oss och ett kvitto på att vårt koncept fungerar.

BÄST PRIS PER KVM

Ju fler bostäder en mäklare sålt till ett högt pris, desto troligare är det att de gör det igen. Under de senaste åren är vi den mäklare i regionen som har sålt till högst snittpris av alla räknat per kvadratmeter. Vi slår alla de större mäklarfirmorna på fingrarna. 

När man frågar teamet på Malmöhus Mäklarna vad de tror gör dem så framgångsrika är de helt överens. 

– Vi är engagerade i varje kund. Vårt absoluta mål är att varje kund ska sig känna sig nöjda. Inte ganska nöjda. Supernöjda! Vi gör alltid allt och lite till för att bevisa för våra kunder att vi förtjänar deras förtroende, säger Eva Strandh.

LOKALA SPECIALISTER

Vi är specialister på vårt område.

– Att verka där man bor är en klar fördel och avgörande faktor till att vi är framgångsrika. Vi känner inte bara till området och gatorna väl, vi vet vad de olika områdena erbjuder och kan matcha köpare med objekt på ett motiverande sätt. 

Vi engagerar oss i föreningsliv och stöttar ungdomsverksamheter och är måna om det lokala utbudet. Under åren har vi byggt ett stort nätverk i Höllviken, Ljunghusen, Skanör och Falsterbo och västra Malmö. 

Det här området kan vi utan och innan och vi brinner för regionen. Därför är det lätt för oss att snabbt hjälpa köparen med specifika svar som gör att de kan ta välgrundade beslut, säger Eva Strandh.

Fler saker att tänka på när man väljer mäklare. 

ESTATE

Unika bostäder utöver det vanliga

Under åren har vi byggt upp ett personligt nätverk med presumtiva, starka köpare. Vi vet deras specifika önskemål om såväl läge och standard och kan på så vis matcha rätt köpare med rätt objekt. 

Malmöhus Mäklarna får ofta förtroendet att förmedla regionens exklusiva bostäder, även sådana som ännu inte finns ute på den öppna marknaden. Uppskattningsvis har vi senaste 10 åren sålt över 150 unika bostäder som vi kallar ”Estate”.  

30 ÅRS ERFARENHET

2021 fyllde vi 30 år och när vi tittar i backspegeln känner vi oss stolta och glada över vår resa. Under åren har vi förmedlat mer än 3000 bostäder. 

– Trettio år går fort. Så fort att vi knappt kan tro att det är sant. Att så många härliga kunder har anförtrott oss med sina bostadsförsäljningar. Och väljer att göra det igen och igen. Att vi hittat en skara så kunniga och engagerade medarbetare.  Det var så här det började…