fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Mervärden

Runt en bostadsförsäljning uppstår en mängd olika behov.
Malmöhus Mäklarna erbjuder en rad praktiska tjänster som skänker mervärde till affären.

Lokalt köparregister

Vi har en ständigt uppdaterad lista med potentiella köpare, från trakterna och utifrån. När vi får in ett försäljningsuppdrag kan vi ofta direkt matcha objektet med intresserade köpare.

 

Praktiskt
Hantverk

Hantverkartjänster
Dags att montera den saknade golvlisten innan visning? Laga den spruckna rutan? Ett objekt i toppskick ger bättre betalt, så vi förmedlar gärna kontakt med utvalda hantverkare.

 

Lokala objektsbeskrivningar
Vi kan trakterna utan och innan. Genom att måla upp regionens fördelar i våra objektsbeskrivningar får köparna en känsla för objektet, vilket även lockar dem att anmäla sig till en visning.

Homestyling
En bild säger mer än tusen ord och är din chans att fånga köparens intresse. Våra medvetna stylister ser till att ditt hem visas upp från sina allra bästa sidor innan fotografering och visning. De kan allt om att fånga hemmets själ och förstå köparnas önskemål och behov.

Malmöhus Mäklarna erbjuder rådgivning kring hur du bör exponera ditt hem inför en försäljning.

Homestyling
Relocation

Relocation
Många som vill köpa bostad på Näset eller i Malmö kommer utifrån och saknar anknytning och kännedom om trakten. Vi erbjuder dina potentiella köpare utifrån hjälp med relocation genom att förmedla och etablera kontakt med banken, de bästa skolorna, osv. Därigenom blir vägen till ett avslut väsentligt kortare.