fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

mervärde-försäljning-ny-bostad

Mervärden

Runt en husförsäljning uppstår en mängd olika behov. Malmöhus Mäklarna erbjuder en rad tjänster som adderar mervärde till affären.

Så arbetar vi
När du bestämt dig för att anlita Malmöhus Mäklarna är du i trygga händer. Även om vi, liksom alla andra mäklare, följer en försäljningsmodell med vissa givna steg, kommer den verkliga skillnaden från de mervärden vi adderar. Varje uppdrag är nämligen unikt och kan behöva anpassad support för att nå sin fulla potential. Våra unika mervärden är en del av förklaringen till att just vi kan leverera mest värde i din bostadsaffär.

 

Lokalt köparregister
Vi har en alltid uppdaterad lista med potentiella köpare, från trakterna och utifrån. När vi får in ett försäljningsuppdrag kan vi ofta direkt matcha objektet med intresserade köpare.

 

Hantverkartjänster
Dags att montera den saknade golvlisten innan visning? Laga den spruckna rutan? Ett objekt i toppskick ger bättre betalt, så vi förmedlar gärna kontakt med utvalda hantverkare.

 

 

 

Lokala objektsbeskrivningar
Vi kan trakterna utan och innan. Genom att måla upp fördelarna med att bo på Näset i våra objektsbeskrivningar får köparna positiva associationer till objektet.

 

Homestyling
Våra stylister ser till att ditt hem visas upp från sina allra bästa sidor innan fotografering och visning. Här gäller det både att fånga husets själ och förstå köparnas önskemål och behov.

 

Lokal guide
Näset är fantastiskt. Därför gör vi gärna guidade turer och visar fördelarna med att bo just här. Allt med syftet att förvandla spekulanter till köpare.

 

Relocation
Genom att erbjuda dina potentiella köpare utifrån relocation, dvs hjälp med att etablera kontakt med skolor, bank, etc, kan vägen till ett avslut väsentligt kortas.

 

Kontakta oss