fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Din oberoende mäklare i sydvästra Skåne

Att köpa eller sälja en bostad kan inbegripa stora värden, både ekonomiska och emotionella. Välj därför en mäklare som kan förverkliga den fulla potentialen i din bostadsaffär. Malmöhus Mäklarna är din oberoende fastighetsmäklare i sydvästra Skåne, med fokus på de unika lägena.

Erfarenhet sedan 1991
Hos Malmöhus Mäklarna arbetar endast de skickligaste mäklarna. Med lång erfarenhet och högsta ambitionsnivå vet vi hur man driver värdeskapande bostadsaffärer. Malmöhus Mäklarna är sedan starten 1991 fristående från de stora mäklarkedjorna, vilket ger oss möjlighet att skräddarsy bostadsaffären helt utifrån dina behov och önskemål. Geografiskt ser vi kuststräckan längs sydvästra Skåne som vår hemmamarknad, från Skanör-Falsterbo i söder till Malmö i norr, och alltid med fokus på de unika lägena. Självfallet klappar vårt hjärta lite extra för Näset och Höllviken, där vi har vårt kontor och där vi själva lever och bor.

Erfarenhet
Extraordinär affär

En extraordinär affär
Det kan alltid bli lite bättre. Med denna inställning tar vi oss med glädje an ditt uppdrag, vare sig det gäller en villa eller en bostadsrätt. Vi brinner för att skapa extraordinära bostadsaffärer, där allt präglas av högsta kvalitet. Där alla inblandade parter känner att de är nöjda. Säljaren har fått avkastning på sin investering. Köparen har hittat hem. Och vi på Malmöhus Mäklarna har levererat maximalt värde i ännu en bostadsaffär.