fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Alla bostäder är unika. Vi förmedlar objekten som är utöver det vanliga tack vare sitt läge, arkitektur eller standard.

Unika hem utan kompromisser
Malmöhus Mäklarnas koncept Estate vänder sig till säljare och köpare som inte kompromissar med sitt boende och som söker det extraordinära. Genom åren har vi förmedlat en stor andel av de unika objekt som sålts i regionen, och har därmed stor insikt och förståelse för att det kan vara en delikat process.

 

Personligt nätverk
Under åren har vi byggt upp ett personligt nätverk med presumtiva, starka köpare. Vi vet deras specifika önskemål om såväl läge och standard och kan på så vis matcha rätt köpare med rätt objekt. Malmöhus Mäklarna får ofta förtroendet att förmedla regionens exklusiva bostäder, även sådana som ännu inte finns ute på den öppna marknaden.

 

 

 

 

 

Kundanpassad process
En unik bostad förtjänar en unik försäljningsprocess. Vi tar alltid fram en skräddarsydd aktivitetsplan för just ditt objekt för att garantera mest värde i försäljningen. Oavsett om det innebär att ta fram mer påkostade prospekt, välja nischade annonsplattformar eller arrangera underhandsförsäljning ger vi dig optimala förutsättningar för att hitta rätt köpare till just din extraordinära bostad.

 

Vår service
Ett Estateobjekt ska alltid upplevas som den unika bostad den är. Genom att säkerställa ett representativt intryck skapar du bäst förutsättningar inför en försäljning. Det kan handla om att styla bostaden inför fotografering och visning. Men det kan också innefatta reparationer eller uppfräschningar för att lyfta intrycket till en premiumnivå. Prata med oss så ger vi gärna förslag på hur din bostad bäst bör presenteras.

 

Kontakta oss för att få veta mer om Estate