fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Vi är Malmöhus Mäklarna

Letar du mäklare? Vår erfarenhet, kompetens och engagemang gör din bostadsaffär till något utöver det vanliga.
Kontakta en av våra fastighetsmäklare redan idag!

Staffan Strandh

Reg. Fastighetsmäklare
0708-45 18 31
staffan@mhus.se

Staffan siktar högt. Han tar sig an varje uppdrag med inställningen att alltid leverera maximalt värde. Och eftersom han är synnerligen tävlingsinriktad ger han sig inte förrän han har lyckats med det han föresatt sig, vare sig det handlar om en bostadsaffär eller om den älskade jakten. Med Staffan vid din sida kan du känna dig trygg med att samarbetet blir framgångsrikt och går smidigt.

Eva Strandh

Reg. Fastighetsmäklare
0705-45 18 31
eva@mhus.se

Eva har det i blodet. Uppvuxen i en mäklarfamilj i Höllviken, följt av en egen karriär som mäklare, har hon erfarenheter från en lång rad lyckade bostadsaffärer att dela med sig av. Och det hon inte vet om Näset är helt enkelt inte värt att veta. Eva är effektiv och organiserad och ser till att alla delar i din affär faller på plats. Allt för att skapa mest värde för dig som kund.

Elin Strandh

Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Elin älskar försäljning. Mäklaryrket har präglat henne sedan barnsben, och hon är nu tredje generationens mäklare. Hennes uppväxt i kombination med en bakgrund som försäljnings- och marknadsstrateg har format henne till den fastighetsmäklare hon är idag. Med många års erfarenhet som storstadsmäklare har hon vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.

Lina Renwall

Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Lina är proffsig. Hon är engagerad och har ett ständigt fokus på kundens behov. För henne är det viktigt att vara påläst och tillgänglig så att du som kund ska känna dig trygg i livets kanske största affär. Med många år i bagaget som mäklare i Malmö är hon redo för ännu större utmaningar.

Elisabeth Bell

Ekonomi
0709-51 39 63
elisabeth@mhus.se

Elisabeth har koll. På bostadsaffärer och på allt det finansiella som kommer på köpet. Hon är den hemvändande civilekonomen som efter många år utomlands till slut insåg att gräset är grönast på Näset. Med stort intresse för både människor och siffror är Elisabeth en ovärderlig tillgång i köp- och säljprocessen. Kapitalvinstberäkningar, deklarationer och rådgivning är bara några exempel på tjänster hon utför.

Kontor i Höllviken

Vårt kontor ligger i Höllviken. Hit är du välkommen när du vill träffa oss personligen. Titta gärna in på en kopp kaffe så berättar vi mer om hur vi arbetar för att skapa maximalt värde för dig. Hör gärna av dig innan så att vi säkert är på plats!