fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Maximalt värde i din bostadsaffär

Dags att sälja ditt hus? Vi vet en sak om din husförsäljning redan nu. Du vill ha bra betalt. Självklart. Genom att driva försäljningen på rätt sätt ser vi på Malmöhus Mäklarna till att uppfylla dina förväntningar. Ofta med råge. Statistiken visar att vi är den mäklare som genererar bäst betalt per kvadratmeter i vår region.

Vi ser det unika

Det finns bara en bostad som din, med just det läget, den standarden och den karaktären. Vi vet också att dina förväntningar, önskemål och behov skiljer sig från andra säljares. Därför är heller ingen försäljning den andra lik. Ett personligt bemötande och anpassad försäljningsprocess lägger grunden för en lyckad bostadsaffär. Vi ser det unika med hemmet, förädlar det om du så vill och ser till att rätt personer får uppleva det – personer som värderar hemmet lika högt som du.

Vi ser detaljerna
Luta sig tillbaka

Luta dig tillbaka

Vi tar hand om hela din försäljning, om du vill. Exakt vad detta innebär varierar från fall till fall. Behöver din bostad stylas för att ge rätt intryck inför en försäljning? Eller finns det skador och slitage på fastigheten som drar ner intrycket? Har du inte tid att städa inför fotograferingen? Oavsett dina behov har vi tjänster som säkerställer att din bostad presenteras så fördelaktigt som möjligt.

Vi är köparens lokala guide

Näset är fantastiskt. Därför gör vi gärna guidade turer och visar fördelarna med att bo här. Vi kan ta en sillamacka i Skanörs hamn, eller en tur till Ljunghusens Golfbana. Eller kolla in kitesurfarna i Kämpinge, för att sedan rulla genom Höllviken, gata för gata, för att lära känna orten. Allt med syftet att förvandla spekulanter till köpare.

Lokala guide
Grythundsvägen

Vi ger din bostad uppmärksamheten den förtjänar

Vi har ett stort nätverk av potentiella köpare som kan vara intresserade av din bostad. Och för att nå de köpare vi inte känner marknadsför vi ditt objekt i både egna och köpta kanaler, för att få optimal exponering. Alla objektspresentationer kännetecknas av hög professionalitet och exklusivitet, såväl i text som i bild. 

Den vanligaste frågan vi får av en potentiell säljare är hur högt vårt arvode är. Vi brukar svara att vi tar betalt så att du ska få bra betalt. Det hänger nämligen ihop. När du investerar i vårt engagemang, starka lokala förankring och långa erfarenhet ser vi till att du får maximal utdelning i din försäljning.

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING ELLER RÅDGIVNING.

Vanliga frågor

Hur ser ert nätverk ut?

Under åren har vi byggt upp ett personligt nätverk med presumtiva, starka köpare. Vi vet deras specifika önskemål kring såväl läge som standard och kan på så vis matcha rätt köpare med rätt objekt. Malmöhus Mäklarna får ofta förtroendet att förmedla regionens exklusiva bostäder, även sådana som ännu inte finns ute på den öppna marknaden.

Malmöhus Mäklarnas koncept Estate vänder sig till säljare och köpare som inte kompromissar med sitt boende och som söker det extraordinära. Genom åren har vi förmedlat en stor andel av de unika objekt som sålts i regionen, och har därmed stor insikt och förståelse för att det kan vara en delikat process.