fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Bäst i Vellinge kommun

bäst i vellinge näset skanör falsterbo ljunghusen
bäst i vellinge skanör falsterbo ljunghusen

Gladaste mäklaren i Vellinge kommun med bäst pris per kvm av alla!

– Vi har lyckats generera bäst betalt per kvm i Vellinge kommun av alla mäklare de senaste 15 åren. Det gör oss så klart väldigt stolta och glada, säger Staffan Strandh.

Staffan Strandh är en av Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare. 

Detta konstaterar SvD i en artikel efter att Hittamäklare.se och Booli.se sammanställde en lista över enskilda mäklares försäljningar.

Staffan är synnerligen tävlingsinriktad. Han ger sig inte förrän han har lyckats med det han föresatt sig. Staffan Strandh driver Malmöhus Mäklarna tillsammans med Eva Strandh, vars föräldrar Leif och Ulla Ljunggren startade Malmöhus Mäklarna för snart 30 år sedan. Nu är de ett team på sju personer och är den mäklarfirma som genererar bäst betalt per kvm i Vellinge kommun. 

Läs mer om Staffan här

Vill du få din bostad värderad av oss helt kostnadsfritt?

Att få koll på marknaden och få en uppfattning om vad din bostad är värd är alltid relevant. Under värderingen ger vi dig tips om vad du som säljare kan göra för att maxa värdet på din bostad. Kanske bör du avvakta och vänta med din försäljning till nästa säsong, kanske behöver du göra en mindre renovering eller få ut bostaden så fort som möjligt. Oavsett är det bra att få tips på vad man som säljare kan göra för att påverka försäljningspriset.

Varje kund är viktig för oss!

När man frågar teamet på Malmöhus Mäklarna vad de tror gör dem så framgångsrika är de helt överens. 

– Vi är engagerade i varje kund. Vårt absoluta mål är att varje kund ska sig känna sig nöjda. Inte ganska nöjda. Supernöjda! Vi gör alltid allt och lite till för att bevisa för våra kunder att vi förtjänar deras förtroende, säger Eva Strandh.

– Visst är det viktigt att man är duktig och ser till att kunderna får bra betalt för sin bostad. Men nyckeln är nog kombinationen, just att man känner att man har ett team som ger allt för att man ska göra en bra affär och få suverän service på vägen, fortsätter Eva Strandh.

Vad våra kunder säger om oss

Vi tar kundnöjdhet på största allvar. För oss är det viktigt hur både våra säljare och köpare uppfattar oss. Vi lyssnar och tar till oss vad alla våra kunder tycker, så att vi hela tiden kan förbättra oss. Nöjda kunder är det viktigaste för oss.

"Funderar du på att sälja villan på Näset men vill undvika Hemnet, visningar i tid och otid samt nyfikna in på husknuten? Kontakta Staffan! Vi sålde vår villa i Ljunghusen via underhandsförsäljning för några år sedan. Smidigt, konfidentiellt och proffsigt! Ni är så bra, hela teamet på Malmöhus Mäklarna."
Helena hagman
Säljare av villa i Ljunghusen

Spekulantregister

– Vi kontaktar ofta våra tidigare spekulanter om vi får in ett liknande objekt som det de visat intresse för, säger Eva Strandh. Ett spekulantregister ska vara aktuellt och underhållas, det jobbar vi aktivt med. Det är viktigt ha ett uppdaterat register där vi vet vad våra kunder söker för att kunna matcha det med våra objekt.

Missa inte husen som aldrig kommer ut på Hemnet

Underhandsförsäljning är ofta de exklusiva objekten där säljarna inte vill annonsera på öppna marknaden.

Vi har full ansvarsförsäkring via Mäklarsamfundet och styrs av Fastighetsmäklarinspektionen.

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

HITTA DITT DRÖMBOENDE

Anmäl dig till vårt spekulantregister.