fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Elin Strandh

Tredje generationens mäklare

Som tredje generationens mäklare är det lätt att tro att det var ett självklart val för Elin Strandh att välja mäklaryrket men faktum är att som liten drömde Elin om att bli bakgrundsdansare till stora artister. Och hon var minsann på god väg då hon dansat i pauserna under Gladiatorerna och vid invigningen av Swedbanks Mff-arena. Det hade förmodligen blivit en lysande karriär men känner man Elin vet man att det inte är i bakgrunden hon vill dansa.

Att det till slut landade på mäklaryrket stod givet efter några års studier inom ekonomi och marknadsföring och intresset för mäklaryrket växte. Idag har Elin arbetat som mäklare sedan 2012 och är uppskattad både som mäklare och kollega. 

Elin Strandh

Elin Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0709-79 33 86

elin@mhus.se

Lär känna Elin lite bättre

Utmaningar, balans, inspiration och livsstil.

Att vara mäklare innebär ju en del kvälls- och helgjobb. Hur gör du för att balansera privatliv och yrkesliv?

Jag försöker att ta tillvara på de dagar då jag inte har det lika hektiskt och passar då på att hämta barnen tidigare eller att få en extra lugn morgon tillsammans med familjen. Kvalitetstid på helger är viktigt.

Vad är det roligaste med yrket?

Att jag träffar många nya spännande människor varje dag, mötet med nya kontakter inspirerar mig!

Vad är den största utmaningen? 

Jag tycker det största utmaningen är att vara alla ”till lags”. Självklart arbetar jag alltid för att alla ska känna sig nöjda med upplevelsen, säljare och köpare men även att de som varit med i en eventuell budgivning känner sig nöjda, trots att det är ofrånkomligt att någon blir besviken. Många vet hur det är att ha varit i en budgivning, i huvudet har man kanske redan flyttat in och börjat möblera och som mäklare är det ofta tankar och drömmar som vi får ta del av och det är såklart tråkigt att känna deras besvikelse. Men ja, så är det ju och nästa gång är det förhoppningsvis deras lycka!

Vad tror du krävs för att lyckas som mäklare?

Att man är lyhörd, flexibel, målmedveten och älskar sitt jobb! Älskar du inte mäkleriet blir det svårt att lyckas, det är en livsstil.

Intressen och favoritsysslor

Dans, padel och strandliv

Elin Strandh

Vad gör du helst på din lediga tid?

Spenderar tid med familjen och spelar padel. Är det sommar hittar ni mig garanterat på stranden och troligen i havet!

Vad tror du att du hade gjort om du inte var mäklare?

Jag hade varit veterinär, jag älskar djur!

Inte bakgrundsdansare då?

Haha kanske. Veterinär och dansare då.

Det sägs att du har rytmen i blodet och är duktig på att dansa, vem tror du att du har fått det från? Mamma eller pappa?

Båda mina föräldrar har grym känsla på dansgolvet! Tror dock min lite mer ”bjussiga discoaura” ärvts från min far. Vi båda gillar att stå i centrum. Tydligen även på dansgolvet haha!

Vad kunderna säger om Elin Strandh

”Professionellt från inledande dialog till sålt hus och uppföljning. Vi kunde inte tänka oss en bättre process som har varit positiv hela vägen från första mötet till fullförd affär. Enormt engagemang och stor förståelse och lyhördhet för våra behov. Vi kan varmt rekommendera Elin och Malmöhus Mäklarna och kommer självklart vända oss till er nästa gång vi ska sälja eller köpa hus igen!”
Wiklund
Martina & Daniel Wiklund
Säljare av villa i Vellinge kommun
”Återkommande kund är en nöjd kund. Och jag har varit otroligt nöjd med Elin då jag sålt alla mina lyckosamma bostadsförsäljningar via henne. Redan vid första intaget skapade hon ett förtroende hos mig genom hennes djupa kunskap inom branschen. Hon har ett skarpt sinne för affärer och det är hela tiden viktigt för henne att jag är med i processen med täta återkopplingar och rekommendationer. Viktigt också för mig som säljare är Elins engagemang och genom sitt breda nätverk, fokus på relationen före, under och efter sina uppdrag kommer hon alltid få mitt förtroende gällande framtida försäljningar.”
Felicia Nordahl
Felicia Nordahl
Säljare bostadsrätt Malmö
”Elin är verkligen en engagerad och proffsig mäklare som sätter kunden som högsta prio! Informativ, närvarande och kunnig, något vi tydligt kände av och fick se ett gott resultat på!”
Hanna Widestrand
Hanna Widestrand
Säljare villa i Ljunghusen

Tre tips vad man ska tänka på inför en försäljning

Noggrann förberedelse

Gör en lista på era förutsättningar. Prioritera vad som är viktigast. Ta hjälpa av oss som bollplank så kan vi ge er tips att tänka på.

Färdigställ saker som inte hunnit bli klara

Att göra mindre uppfräschningar och att måla över fula märken eller fixa sånt som lösa dörrhandtag och andra smågrejer är oftast lönsamt.

Plocka undan och putsa dina fönster

Plocka bort saker. Flytta eller byt plats på möbler för att framhäva ytorna bättre. Enkla saker som vackra blommor och putsade fönster.

Vill du få din bostad värderad kostnadsfritt?

Under värderingen ger vi dig tips om vad du som säljare kan göra för att maxa värdet på din bostad. Oavsett om du ska sälja nu eller senare är det bra att få tips på vad man som säljare kan göra för att påverka försäljningspriset.

Vi har full ansvarsförsäkring via Mäklarsamfundet och styrs av Fastighetsmäklarinspektionen.

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!