fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Lina Renwall

Lina brinner och briljerar

Möt Lina, som efter flera framgångsrika år som mäklare av bostadsrätter, nu även tagit husmarknaden med storm. Här berättar hon vad som driver henne i yrket och vad hon tror hennes framgångar beror på.

Att Lina brinner för sitt jobb som mäklare råder inga tvivel! Med stor entusiasm tar hon sig an sina objekt och gör ett lika gediget arbete oavsett om det är etta i stan eller storslagen villa hon representerar. Och det har visat sig att hon briljerar i alla kategorier! 

– Jag älskar mitt jobb, så är det bara! Och det är just vidden på objekten som gör jobbet så roligt. Just nu kallar de mig ”Gårdsmäklaren” på jobbet då jag har sålt flera gårdar på sistone och är inne i ett riktigt gårdsstim. Riktigt roligt!

Lina Renwall

Reg. Fastighetsmäklare

0709-79 33 85

lina@mhus.se

Lär känna Lina lite bättre

Vad driver henne och vem hon är som person? 

Vad kan man förvänta sig när man anlitar dig som mäklare?

– Att du inte blir av med mig förrän vi har en affär, haha! Jag är engagerad och tycker om att vara påläst och förberedd. Anlitar man mig önskar och hoppas jag att man känner sig trygg!

Vad tror du det är som gör dig framgångsrik som mäklare?

– Att jag älskar alla typer av möten med människor och jag ääälskar, ÄLSKAR hus. Jag drivs av att prestera väl utifrån både köpare och säljares perspektiv så att bägge parter blir riktigt nöjda.

Du har arbetat på Malmöhus Mäklarna i snart 3 år – vad skiljer det sig åt från tidigare mäklarbyråer?

– Att jobba på Malmöhus Mäklarna är fantastiskt, vårt kontor känns som en liten familj och vi har högt i tak vilket är roligt. Jag har tidigare jobbat på en stor firma och den stora skillnaden skulle jag säga är att samarbetet internt på kontoret är större här. Alla hjälps åt och bidrar med både kunskap och kunder när det behövs, vilket såklart ger bäst resultat gentemot våra uppdragsgivare. En stor skillnad är också att vi här har hus i fokus vilket jag tycker mycket om. Jag tycker såklart om att sälja lägenheter också men att sälja hus/gårdar innebär längre relationer med såväl säljare som köpare vilket jag gillar. 

Vill du få din bostad värderad kostnadsfritt?

Under värderingen ger vi dig tips om vad du som säljare kan göra för att maxa värdet på din bostad. Oavsett om du ska sälja nu eller senare är det bra att få tips på vad man som säljare kan göra för att påverka försäljningspriset.

Superkrafter och vardagsbestyr

Inredning, kalas och dialekter

Berätta lite vad du gör när du inte jobbar?

– När jag inte jobbar är jag väldigt mycket med familjen, skjutsar barn till träningar, kompisar och kalas. Älskar hus även privat och håller på mycket med fix hemma, inredningsmässigt och renoveringsmässigt. Spelar padel så ofta jag kan, en stor hobby hos mig. Springer också och älskar musik.

Vad är nyckeln till framgång enligt dig?

– Att göra något som man verkligen brinner för och tycker om.

Det här visste du inte om Lina

– Mina kollegor säger att jag är jättebra på att härma olika dialekter. Och jag är sjukt kvällstrött, riktig morgonmänniska. Har sjungit en del solon i mitt liv. 

 

Vad du kanske inte visste om Lina

12 snabba antingen-eller-frågor:

Linas bästa tips inför en försäljning:

1. STYLING

Lägg i en extra växel till att styla hemma! Det betyder mer än man tror. Börja redan i trädgården då det är vad kunderna ser först. Gör det hemtrevligt och luftigt. Fixa små skavanker som annars kan vara iögonfallande.

2. FÖRBERED DIG I GOD TID

Kan du så förbered din försäljning i god tid. Även om du inte ska sälja just precis nu så är det skönt att ha allt klart att trycka på knappen när man väl är redo.

3. LITA PÅ MÄKLAREN

Våga lita på att den mäklare du anlitat kan och gör sitt jobb! Vi är lika angelägna om att göra en bra bostadsaffär som du är.

Vad kunderna säger om Lina Renwall

"Lina är en fantastisk mäklare som är full av energi! Snabba återkopplingar, lätt att få tag på, professionell som få, ärlig och snabba beslut. Precis så som vi ville att vår mäklare skulle vara. Hon är grym!"
Camilla & Mats Törngren
Säljare av villa i Skanör
"Lina fångade vårt förtroende direkt. Hon lyssnade på våra förväntningar och var väldigt engagerad. Vi ville gå tillväga på ett annorlunda sätt och hon hittade direkt en lösning och gav oss hela tiden kontinuerliga uppdateringar. Lina är otroligt driven och ger 110%. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne, ni kommer inte ångra er."
Anna Kjölby
Säljare villa i Höllviken

Vi har full ansvarsförsäkring via Mäklarsamfundet och styrs av Fastighetsmäklarinspektionen.

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!