fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Eva Strandh

Eva Strandh

Hus – en del av både uppväxt och livsstil

Lär känna Eva Strandh, fastighetsmäklaren som sedan barnsben vant sig vid att söndagsutflykterna bestod av att köra och titta på hus. Något som har hållit i – numera innebär det dock att visa hus som andra kommer och tittar på. Hon håller fanan högt och förvaltar Malmöhus Mäklarnas varumärke väl som hennes föräldrar startade 1990.

Kollegorna beskriver henne som en person som får saker att hända, som är effektiv, driftig, nyfiken, påhittig och rastlös. Hon bidrar med många skratt på jobbet men även enorm kunskap då hon varit i branschen så pass länge att hon besitter ovärderlig erfarenhet och trygghet som är värdefull för kollegor och kunder.

– Jag får energi på mitt jobb! Söndagsångest vet jag inte vad det är och det är jag tacksam och glad över. Att jag har hittat så rätt i arbetslivet som jag gjort. Det här är en livsstil och den passar mig oerhört bra.

Eva Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0705-45 18 31

eva@mhus.se

Lär känna Eva lite bättre

Vad driver henne som mäklare? 

Vad var det som fick dig att utbilda dig till mäklare?

Jag har alltid varit intresserad av säljyrket och framförallt tyckt det var spännande med fastigheter, mycket på grund av mina föräldrar givetvis och som alltid har haft nya projekt på gång. Jag har flyttat MYCKET, haha! Jag arbetade tidigare som förskolelärare men skolade om mig och det var först då jag verkligen hittade hem i arbetslivet.

Vad är det roligaste med yrket?

Att det är så varierande jobb! Det är roligt att sätta sig in i varje objekt, ta reda på all fakta om huset och vad det är som är så unikt med just det här objektet. Vem attraherar det? Vad ska det kosta? Hur ska vi marknadsföra det? Sen tycker jag väldigt mycket om mötet med människor. Under mina 17 år som mäklare har jag skapat många nya relationer och man möter många olika livsöden och berättelser i det här jobbet.

Vad är den största utmaningen? 

Att tillfredsställa både säljaren och köparen så både känner att dom har gjort en bra affär.

Vad gör dig framgångsrik i yrket?

Min styrka är min erfarenhet och trygghet i jobbet. Jag har vuxit upp i Höllviken och känner området väl, något jag känner betyder oerhört mycket och tillför värdefull kunskap. Det tillsammans med att jag trivs med det jag gör, är noggrann och har ett bra team runt mig tror jag är min framgång. 

Vad är det viktigaste i valet av mäklare anser du?

Att förmedla trygghet och kunskap med goda försäljningsreferenser. Alla mäklare har i stort sett samma tjänster, viktigast är att säljaren känner förtroende för sin mäklare.

Evas tre tips på vad som krävs för att lyckas som mäklare

Skapa en bra relation

Var glad, positiv och en god personkännare.

Förtroende är viktigt

Var påläst! Kunskap förmedlar trygghet.

Ha tålamod

Var uthållig och alltid noga med att följa upp.

Vill du få din bostad värderad kostnadsfritt?

Under värderingen ger vi dig tips om vad du som säljare kan göra för att maxa värdet på din bostad. Oavsett om du ska sälja nu eller senare är det bra att få tips på vad man som säljare kan göra för att påverka försäljningspriset.

Intressen och favoritsysslor

Hundar, ögonbryn, stad och familj

Eva Strandh

Favoritställe på Näset?

Ljunghusen! Vi flyttade runt mycket när jag var liten nere på Näset men nu har jag bott i Ljunghusen sedan 1987 och där stannar jag. Men det är en ynnest att bo Näset, vart man än bor, i denna unika miljö. Känner mig tacksam!

Berätta något vi inte vet om dig?

Att jag är en sann hundälskare! Hade jag inte varit mäklare hade jag nog varit uppfödare! Och att jag är besatt av ögonbryn, eller besatt är kanske att ta i haha men jag tycker det är roligt med ögonbryn. Jag tycker också om att shoppa och går gärna och ofta på stan, om inte annat för att få lite ”puls”.  Jag är nog en typisk vädur!

Vad gör du när du är ledig?

Då umgås jag med vänner och familj, vi står varandra väldigt nära. Jag är ju både farmor och mormor vilket jag är väldigt glad och stolt över, tid med barnbarnen är viktigt för mig. Sen tycker jag om att promenera med våra två hundar och jag vill gärna hinna med att yoga och styrketräna minst två gånger i veckan. Då mår jag som bäst!

Hur kopplar du av?

Jag är en rastlös person… Jag kopplar av när jag går på stan eller träffar vänner. Men koppla av och ligga på soffan gör jag inte ofta.

Vad kunderna säger om Eva Strandh

"Eva har ALLT! Hon har sålt två hus för vår del och vi har även köpt ett hus via henne så totalt tre husaffärer. Som mäklare är Eva lugn, pålitlig, seriös, energisk och tålmodig med fullt fokus på bästa möjliga bostadsaffär för såväl säljare som köpare. Vi kan inte få en bättre mäklare vare sig som säljare eller köpare."
Helén & Krister Askaner
Säljare av villa i Höllviken
"Lina fångade vårt förtroende direkt. Hon lyssnade på våra förväntningar och var väldigt engagerad. Vi ville gå tillväga på ett annorlunda sätt och hon hittade direkt en lösning och gav oss hela tiden kontinuerliga uppdateringar. Lina är otroligt driven och ger 110%. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne, ni kommer inte ångra er."
Anna Kjölby
Säljare villa i Höllviken

Vi har full ansvarsförsäkring via Mäklarsamfundet och styrs av Fastighetsmäklarinspektionen.

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!