fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Sahlens väg 8, Ljungskogen

ETT LIVSTILSBOENDE MED EXTRA ALLT som tillgodoser den stora familjens behov om hela 371 kvm med 5 sovrum. Den totala boytan innefattar två olika byggnader som är integrerade med varandra.
Ett drömboende för er som tex söker generationsboende, hemmakontor eller en ungdomsavdelning anpassat till den moderna familjen med olika personliga avskilda avdelningar.
Vad sägs om en relaxavdelning med hemmagym och nedsänkt spa bad från Tresse Ghost Zen pro eller det OTROLIGA biorummet i den akustikisolerade biografrummet med 7 lyxiga biofåtöljer för att nämna något.
I huset finner ni även smarthouse system från Control4 där tillbyggnaden inklusive spa och utebelysning är programmerat i olika unika scenarios. Inbyggda högtalarsystem i hela tillbyggnaden inklusive bastu och spa samt på poolområde och yogapaviljong.

Högklassig anlagd trädgård i Ljungskogenanda med vacker växtlighet och uteplatser i alla väderstreck. Här simmar du i en saltvattenpool 10*5 med utedusch och lyxigt Aqvisdäck som även kan erbjuda en extra altan. Utekök med kyl, vask, Weber gasgrill med stekhäll.
Den stora inglasade uteplatsen (loungen) bredvid är utrustad med rulljalusier, trägolv, inmurat avslappnat vattenspel som ger lyxig komfort. Vidare nås en avskild magisk yogapaviljong med sand från Västindien, ljusspel och damm med vattenfall.
Genomgående påkostad belysning både interiört och exteriört.

Uppvärmt garage finns för två bilar finns med intilliggande förråd. Ytterligare stor uppställningsplats för ett antal bilar.
Värmeslingor finns under stenplattor mot entrén.
Sahlens Väg ligger mitt i Ljungskogen lika nära stranden som Ljungenskolan, Ljunghusens golfbana och busskommunikationer.

Varmt välkomna att boka visning.

Kort information

Utgångspris:

28 000 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

371 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

10 rum

Tomt:

2620 m2

Byggår:

2003/2021

Adress:

Sahlens väg 8
23642 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (91)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Via en lummig välkommande murgrönsallé når vi huvudentrén.
Stor hall med klinker på golvet med praktisk garderobsinredning bakom skjutdörrar. Gästwc.

VARDAGSRUM MED MATRUM
Ett etageplan ner kommer vi till den perfekta sällskapsavdelningen med plats för trevliga sociala sammankomster. Parkett på golvet. Matrummet bredvid har klinker på golvet. Fint ljusflöde från spröjsade fönsterpariter.
Terrassdörrar ut till trädgård.

KÖK
Kök från HTH med praktisk köksö. Snygg granitbänkskiva med naturmosaik ovan bänkskiva. Två kylar (hel), en frys (hel) diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt.

BIORUM
Detta OTROLIGA rum gör filmkvällarna till en annan nivå i den akustikisolerade biografrummet, inrett för den ultimata ljudupplevelse med sex lyxiga biofåtöljer med avslappnande funktioner. Bakre fåtöljraden är uppbyggt med podium. Mörkläggningsgardin och svart heltäckningsmatta.

BADRUM
Kaklat badrum med dusch, tvättställ och vägghängd toalett. Ny inredning.

TVÄTTSTUGA
Klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare. Gott om skåpsförvaring.

OVANVÅNINGEN ERBJUDER
Stort allrum med ryggåstak och möblerbar balkong i söderläge. Taket är klätt i laserat trä och har infällda spotlights, på golvet ligger vackra golv i ektiljor.
Tre rejäla sovrum med bra klädförvaring. Klädkammare finns i varje sovrum. Badrummet är nykaklat med påkostad inredning med två vaskar i flodsten, duschrum med dörr och bänk, Hansghroe Raindance 300 takdusch, vägghängd WC stol, LED list mm.

TILLBYGGNAD (2021)
Ljus fin entré och hall som är integrerad med den befintliga byggnaden.
En avdelning som erbjuder så många möjligheter som hemmakontor, generationsboende, ungdomsavdelning, relaxavdelning mm. Smarthouse system med alla tekniska moderniteter.

BADRUM
Snyggt kaklat badrum med bl a Calacata gold lux på väggar (kakel) och Calacata gold matt på golvet (klinker) Takdusch från Tapwell. Tvättställ och vägghängd toalett.

LÄGENHET/TONÅRSAVDELNING
Vem vill inte ha en egen avdelning/lgh öppet upp i nock med generös sovalkov en trappa upp. På golvet ligger granitkeramik. Terrassdörrar ut till uteplats.
Kök från Kvik i serien Bordo Black.
(Kyl & Frys, fläkt, microugn, diskmaskin, stekhäll och kran)

SOVRUM
Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober och utgång till terrass.

ALLRUM MED KÖK
Ljust och fint med mindre kök i vit inredning från Kitchoo med två kokplattor, kyl och frysfack, mindre diskmaskin, fläkt. Utgång till uteplats under tak.

RELAXAVDELNING
Stort ångbasturum klätt i mosaik med stjärnhimmel, ledarmaturer på vägg och under bänkarna. Bredvid finns en regndusch och ett kaklat badrum med dusch.
Vidare bjuds vi in till sparummet med det nedsänkta spa badet från (Tresse Ghost Zen pro). Plats för hemmagym. Som pricken över i:
et finns en urläcker tempererad glasad vinvägg som sätter karaktär till rummet.
Utgång till terrass via skjutdörrsparti.
Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2003/2021
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbelgarage och stor uppfart. Ytterligare uppställningsplats för ett antal bilar.
Bredband: Fiber är indraget.
Uppvärmning: Vattenburen el (luft/vattenvärmepump)
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Valmat tak, sadeltak (tillbyg)
Fönster: 3-glas isolerfönster
Ventilation: Mekanisk Frånluft och FTX i tillbyggnad.
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2021
Övriga byggnader: Garage med förråd.

Ekonomi

Utgångspris: 28 000 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2022
Taxeringsvärde: 26 455 000kr
Byggnadsvärde: 21 800 000kr
Landvärde: 4 655 000kr
Värdeår: 2011
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2023-06-20
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut Villa, 12-IM2-54/2575.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 57 577kr
Vatten/avlopp: 12 000kr
Försäkring: 10 000kr
Vägavgift/snö: 2 000kr
Summa driftskostnad: 81 577kr
Kommentarer: Uppvärmningskostnaden är baserad på 1,50 kr/ Kwh. Uppvärmningskostnaden kan variera pga avtal och elkostnader. Fasta kostnader tillkommer från eon.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Sahlens väg 8, 23642 Höllviken

Bevaka slutpris
Sahlens väg 8, Ljungskogen
Lägg ditt bud
Sahlens väg 8, Ljungskogen
Anmälan visning
Sahlens väg 8, Ljungskogen
Intresseanmälan
Sahlens väg 8, Ljungskogen