fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Vi är Malmöhus Mäklarna

Vår erfarenhet, kompetens och engagemang gör din bostadsaffär till något utöver det vanliga.
Staffan Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0708-45 18 31

staffan@mhus.se

Eva Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0705-45 18 31

eva@mhus.se

Elin Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0709-79 33 86

elin@mhus.se

Lina Renwall

Reg. Fastighetsmäklare

0709-79 33 85

lina@mhus.se

Erika Gynning

Sälj- och Marknadskoordinator

0709-79 33 81

erika@mhus.se

Elisabeth Bell

Ekonomi

0709-51 39 63

elisabeth@mhus.se

Mimmi Ståhl

Säljkoordinator

0733-24 95 52

mimmi@mhus.se

Staffan Strandh
Staffan siktar högt. Han tar sig an varje uppdrag med inställningen att alltid leverera maximalt värde. Och eftersom han är synnerligen tävlingsinriktad ger han sig inte förrän han har lyckats med det han föresatt sig, vare sig det handlar om en bostadsaffär eller om den älskade jakten. Med Staffan vid din sida kan du känna dig trygg med att samarbetet blir framgångsrikt och går smidigt.
Läs mer om Staffan Strandh här.

 

Elin Strandh
Elin älskar försäljning. Mäklaryrket har präglat henne sedan barnsben, och hon är nu tredje generationens mäklare. Hennes uppväxt i kombination med en bakgrund som försäljnings- och marknadsstrateg har format henne till den fastighetsmäklare hon är idag. Med många års erfarenhet som storstadsmäklare har hon vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.
Läs mer om Elin Strandh här.

 

Elisabeth Bell
Elisabeth har koll. På bostadsaffärer och på allt det finansiella som kommer på köpet. Hon är den hemvändande civilekonomen som efter många år utomlands till slut insåg att gräset är grönast på Näset. Med stort intresse för både människor och siffror är Elisabeth en ovärderlig tillgång i köp- och säljprocessen. Kapitalvinstberäkningar, deklarationer och rådgivning är bara några exempel på tjänster hon utför.
Läs mer om Elisabeth Bell här.


Eva Strandh

Eva har det i blodet. Uppvuxen i en mäklarfamilj i Höllviken, följt av en egen karriär som mäklare, har hon erfarenheter från en lång rad lyckade bostadsaffärer att dela med sig av. Och det hon inte vet om Näset är helt enkelt inte värt att veta. Eva är effektiv och organiserad och ser till att alla delar i din affär faller på plats. Allt för att skapa mest värde för dig som kund.
Läs mer om Eva Strandh här.

 

Lina Renwall
Lina är proffsig. Hon är engagerad och har ett ständigt fokus på kundens behov. För henne är det viktigt att vara påläst och tillgänglig så att du som kund ska känna dig trygg i livets kanske största affär. Med många år i bagaget som mäklare i Malmö är hon redo för ännu större utmaningar.
Läs mer om Lina Renwall här.

 

Erika Gynning
Erika är drivande. Med erfarenhet som produktionsledare på reklambyrå vet hon hur man skapar ordning och reda i projekten. Och med en bakgrund som inredare kan hon styla din bostad för att visa upp sin rätta potential. Erika är uppvuxen och bosatt i Ljunghusen och kan trakterna utan och innan. Du kan vara säker på att hennes positiva livsinställning kommer att tillföra värde i vårt samarbete.
Läs mer om Erika Gynning här.

 

Mimmi Ståhl
Mimmi är målmedveten.  Som säljkoordinator är hon noggrann, snabb och tillgänglig och vet precis hur man gör det där lilla extra! Hon är ödmjuk med höga krav både på att ge och få bra service. Ordning och struktur är hennes grej! Det är tryggt att ha Mimmi i teamet. Sin lediga tid spenderar hon gärna med vänner och familj,  tar en skön löptur på stranden och njuter av bubbel i goda vänners lag. Alltid med ett nytt resmål i sikte!