fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Stjärndalavägen 15, Höllviken

VILLADRÖM I HJÄRTAT AV HÖLLVIKEN!

Denna läckra enplansvilla erbjuder en arkitektur med påkostade och stilsäkra materialval och är belägen på mysig tomt mitt i Höllviken. Huset som byggdes 2009 är smakfullt inrett och har en genomtänkt men inte förutsägbar planlösning. Med sina 207 kvm erbjuder villan en ljuvlig sällskapsavdelning med öppen spis, öppet kök med matplats, fina helkaklade badrum, varav ett med bastu, samt två sovrum. Ett varmt och ljust hem att trivas i.

En inbjudande och välskött trädgårdstomt om hela 1 375 m² belägen i bästa sydvästläge med stor stenlagd uteplats, fina buskar och härlig gräsmatta som tillsammans omsluter huset på ett naturligt sätt med sin varierande växlighet. Med husets optimala läge på tomten får man en skyddad och privat trädgårdsoas på baksidan. Härligt poolområde med stor stenlagd solig terrass med plats för loungegrupper, solsängar, matmöblemang och bubbelpool. Dessutom välskötta gräsytor och stor markis.

Gång- och cykelavstånd till bra skolor såväl som Kämpingestranden och Höllviken centrum.

Här förverkligas drömmen om en modern och energisnål villa - varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

12 395 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

207 m2

Biarea:

26 m2

Rum:

3 rum

Tomt:

1375 m2

Byggår:

2009

Adress:

Stjärndalavägen 15
23634 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (34)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande hall förser oss med grå klinker med golvvärme som är ett återkommande inslag i hela huset. Ljusa väggar och avhängningsmöjligheter.

BADRUM/GÄSTTOALETT
Inrett med grå klinker på golv och vita helkaklade väggar. Utrustat med dusch, vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel med belysning och spotlights i tak.

KÖK OCH MATPLATS
Vidare in väntar en smakfull och luftig köksmiljö med inredning från Marbodal som bjuder på förvaring bakom luckor i vitt, med inslag av klassisk valnöt som med sina färgskiftningar utstrålar en exklusiv känsla. Gedigna arbetsytor i granit och stänkskydd ovan diskbänk i läcker svart mosaik. Den välutrustade maskinella utrustningen består av induktionshäll (Miele 2009), ugn (Miele 2009), kombiugn (Miele 2009), spisfläkt (Fjäråskupan 2009), mikrovågsugn (Miele 2009), kyl/frys med ismaskin (Samsung 2022), diskmaskin (Miele 2009), kaffemaskin (Miele) och vinkyl (Dometic 2022). Mysig frukosthörna för 2 personer.

STORT ALLRUM
En stor, härlig sällskapsavdelning som ligger i öppen planlösning mot kök och matplats. Rymd och ljus präglar detta rum då det är öppet upp i nock även här. Här finns gott om plats för såväl fåtöljer som flera soffgrupper, allt har sin givna plats. I rummet finns öppen spis för extra mysfaktor och utgång till den underbara baksidan i sydvästläge.

SOVRUM
Från allrummet når vi hemmets första sovrum som kan användas som sovrum eller kontor. Inbyggda skjutdörrsgarderober och vita väggar.

MASTER BEDROOM/EN SUITE BATHROOM
Stort härligt master bedroom med plats för dubbelsäng, direkt access till helkaklat badrum som andas SPA-känsla. Här har man lyckats skapa den lyxiga hotellkänslan! Utrustat med handfat med kommod, bubbelbadkar, dusch och vägghängd toalett. Gott om förvaring, handdukstork och spotlights samt tillgång till bastu. Från sovrummet ingång till walk in closet - praktiskt och lyxigt med genomtänkt inredning.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens (2009), torkskåp (Nimo 2009), vask och gott om skåp för förvaring. Centraldammsugare. Praktisk ingång till integrerat garage med klinker och golvvärme. Optimerat utrymme med plats för mindre arbetsplats.

UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Inbjudande privat utemiljö med gräsmatta, vacker grönska och planteringar för en lummig känsla. Generös och välplanerad terrass med plats för olika möbleringsalternativ. Härligt poolområde med pool 4x8 meter för svalkande dopp, stenlagd solig altan med markis och plats för loungegrupper, solsängar och matmöblemang. Addera därtill en läcker bubbelpool, det blir knappast bättre än såhär!

ÖVRIGA BYGGNADER
På tomten finns förråd och garage.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan i U-form
Byggår: 2009
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump. Golvvärme.
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glas isolerfönster
Ventilation: TFX, ventilation med värmeåtervinning
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Förråd

Ekonomi

Utgångspris: 12 395 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 6 339 000kr
Byggnadsvärde: 3 933 000kr
Landvärde: 2 406 000kr
Värdeår: 2009
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2023-09-05
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:5 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 31 500kr
Vatten/avlopp: 6 094kr
Renhållning: 3 575kr
Sotning: 500kr
Samfällighet: 1 600kr
Försäkring: 6 627kr
Summa driftskostnad: 49 896kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Stjärndalavägen 15, 23634 Höllviken

Bevaka slutpris
Stjärndalavägen 15, Höllviken
Lägg ditt bud
Stjärndalavägen 15, Höllviken
Anmälan visning
Stjärndalavägen 15, Höllviken
Intresseanmälan
Stjärndalavägen 15, Höllviken