fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Östersjövägen 39, Höllviken

MED HAVET SOM GRANNE!

PÅ SVÅRSLAGEN adress inbäddat i vacker natur och precis intill vackra Kämpingestranden ligger detta nybyggda bostadsrättshus om ca 189 kvm. Här har man lyckats skapa ett hem som håller över tid, med en genomtänkt kombination av klassiska vitlaserade parkettgolv, trivsamt kök i gråa toner och stora fönsterpartier mot uteplats och trädgård. Planlösningen bjuder även på flera sällskapsutrymmen, 4-5 sovrum och två badrum.

Den insynsskyddade tomten är alldeles lagom stor och här kan man njuta av solens alla timmar på det generösa trädäcket. Läget är lugnt och vackert, endast 100 meter från stranden. Här hör man vågbruset och bor samtidigt naturskönt med härliga gyaskogen som granne. I närheten finns även tennishall, förskola, busshållplats och strandrestaurangen Strandtugg. Detta är ett komplett, fulländat boende på mysigt privat läge. Här vill man bo och leva - varmt välkomna till Östersjövägen 39! S v å r s l a g e t!

Kort information

Utgångspris:

8 500 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

8 300 kr

Boarea:

189 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

6 rum

Byggår:

2015

Adress:

Östersjövägen 39
236 36 HÖLLVIKEN
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (42)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Entré och hall med vitlaserad askparkett, målade vita väggar och plats för mindre hallmöbel. Direkt access till stor klädkammare med gott om plats att hänga vinterkläder när våren kommer och ställa allt som man inte vill ha framme, men ändå nära till hands. Inbyggda skjutdörrsgarderober med spegelglas. Förberett för centraldammsugare.

BADRUM
Smakfullt badrum med helkaklade vita väggar och klinker i grått på golv. Toalett, duschhörna med vikbara väggar, tvättställ med kommod, spegel. Spotlights i tak, fina avställningsytor samt handdukstork.

KÖK
Modernt och stilrent kök från Ballingslöv med släta luckor i kulör peppargrå, bänkskiva i granit, ljust kakel ovan bänkskiva. Utrustat med ugn (Siemens, 2015), fläkt (2015), mikrovågsugn (Siemens 2015) induktionshäll (Siemens 2015), kyl och frys (Siemens 2021) samt diskmaskin (Siemens 2015). Mysig bardel för 2 personer. Intill köket finns ett praktiskt och väldigt tilltalande fristående skafferi, perfekt för extra förvaringsutrymme alternativt som enkelt kan göras om till vinkällare. På golvet ligger samma fina parkett som i hall.

SÄLLSKAPSYTA (VARDAGSRUM/MATPLATS)
Stort vardagsrum som har sina naturliga indelningar även om det är öppet. Här har man satsat på mycket ljusinsläpp och flera terrassdörrar vilket ger en fin känsla och extra närhet till det vackra trädäcket. Rummet är inrett med både mat- och soffmöblemang och tack vare den öppna planlösningen är valmöjligheterna när det gäller matbord i det närmaste obegränsade. Runt eller avlångt, litet eller stort. Det funkar vilket som. Framför allt ger det möjlighet att bjuda hem riktigt många vänner och kunna ge alla sittplats utan trängsel. Trevligt! I vardagsrummet är det förberett för öppen spis.

TVÄTTSTUGA
Utrustat med klinker och golvvärme, målade vita väggar. Tvättmaskin (Electrolux 2015), torktumlare (Electrolux 2015). Inredning med tvättho och gott om förvaring, utgång till trädgård.

OVANVÅNING

ALLRUM
Villans privata del med allrum, ett perfekt rum att mellanlanda i och plats för större soffgrupp. Hela detta plan har parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM x 4
Fyra rymliga sovrum och en separat klädkammare.

BADRUM
Helkaklat badrum med stora vita kakelplattor på väggarna och snygga grå plattor på golv. Utrustat med toalett, handfat med kommod, spegel, badkar och handdukstork.

LOFT
På vinden finns ytterligare utrymmen som med fördel kan bli barnens egna avdelning och kan även fungera ypperligt som en gästavdelning.

UTEMILJÖ
Ljuvlig utemiljö lika välplanerad och välskött som inomhusmiljön. Stort trädäck, delvis under tak med gott om plats för soffgrupper, matdel samt grillplats. Här finns även en lummig trädgård med gräsmatta och fina gröna häckar av Avenbok. Vid husets entré skiner dagens första solstrålar och skapar en perfekt plats för morgonkaffet.

FÖRRÅD
Två förråd finns, ett större och ett mindre, i anslutning till garaget.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 189 m2
Rum: 6 rum
Våning: 0
Lägenhetsnummer: 0030
Energiprestanda: C
Andelstal: 4.2586%
Indirekt nettoskuldsättning: 1 775 230kr

Ekonomi

Utgångspris: 8 500 000kr
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 8 300kr
I månadsavgiften ingår VA, sophämtning och försäkring på fastigheten. Kostnad för uppvärmning, el, hemförsäkring och kabel-TV tillkommer. Kostnad? Garageplats 400 kr/mån samt frivillig parkeringsplats intill huset 400 kr/mån.

Förening

Förening: Brf Vita stränder
Kommun: Vellinge
Byggår: 2015
Hiss: Finns inte
Parkering: Garage och parkeringsplats, kostnad för garageplats 400 kr/månad. Gästparkering saknas men finns parkering mot avgift på gatan.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, golvvärme på plan 1, radiatorer plan 2 och 3
TV & bredband: Fiberanslutning till varje lägenhet. Egna abonnemang som bekostas av lägenhetsinnehavaren.
Energideklaration: Utförd 2024-01-11
Ett större förråd vid garaget samt ett mindre förråd i anslutning till garageplatsen.

Miljöstation

Allmänt om föreningen: BRF Vita Stränder är en äkta bostadsrättsförening med 26 lägenheter och 4 småhus. Föreningen bildades år 2006 och äger marken. Juridiska personer kan endast beviljas inträde i föreningen om styrelsen så beslutar.

Föreningen har ekonomisk förvaltning genom Bredablick AB.

Renoveringar: En underhållsplan finns som gäller från 2021.

Inga större åtgärder är under planering.

Övrigt: Lägenheterna har gemensam grundvattenvärme via ett separat teknikhus. Samtliga lägenheter har vattenburen golvvärme.

Info

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Östersjövägen 39, 236 36 HÖLLVIKEN

Bevaka slutpris
Östersjövägen 39, Höllviken
Lägg ditt bud
Östersjövägen 39, Höllviken
Anmälan visning
Östersjövägen 39, Höllviken
Intresseanmälan
Östersjövägen 39, Höllviken