fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Östersjövägen 30B, Höllviken

HOTTEST IN HÖLLE!
Ja visst är det, det HETASTE HUSET i byn!

På adress Östersjövägen men inbäddat i en lugn gränd utan trafik välkomnar vi nu in till denna drömvilla belägen bakom pampig mur och vackra smidesgrindar i attraktiva Höllviken. Huset bär få spår av sitt byggår då det totalrenoverats under 2022-2024. Det har byggts om, putsats och försetts med många snygga nya fönstersättningar och skjutdörrspartier vilket gett huset en helt annan "look". Resultatet är en tilltalande familjevilla i snygg design med häpnadsväckande sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum nu finns i härlig, öppen planlösning och där den ljuvliga utemiljön är ständigt närvarande - gränsen mellan ute och inne har nästintill suddats ut. Ljusinsläppet fullkomligt flödar in och här finns inte mycket mer att önska.

I klassisk, skandinavisk design är detta hem fördelat på ca 220 trivsamma och mysiga kvadratmeter. Planlösningen är väl genomtänkt och optimal för barnfamiljen med givna sovrumsavdelningar. Köket är vackert och i sober design från Nordiska kök med exklusiva materialval. Slå dig ner vid köksön eller vid matplatsen intill som gärna tar emot flertalet gäster; ett underbart rum att umgås i! Här finns även braskamin vilket skapar ytterligare värme och mysfaktor när hösten kryper närmre. Badrummet går i samma eleganta klassiska design och bjuder bland annat på dubbeldusch och blandare från Tapwell. Fin kvalitet och vackra materialval finns överallt. Genomgående är förstås golvvärme i hela huset.

Sovrummen är planerade så att fyra av dem ligger i anslutning till varandra! Det fjärde sovrummet används idag som walk-in-closet men har varit sovrum från början. Det femte sovrummet kan med fördel användas som just sovrum eller kontor och ligger i andra delen av huset, smart! Utöver detta finns faktiskt ett sjätte sovrum på husets ovanplan om man önskar, detta nås från egen ingång via utomhustrappa på gaveln.Många av dessa rum har en egen altandörr rakt ut mot den oemotståndliga terrassen! Via separat ingång på ovanvåningen på husets ena gavel har man även inrett en del av vinden och gjort om till ett mysigt gästrum eller varför inte tonårsrum. Vill du fortsätta exploatera vinden så är det fritt fram, här finns gott om utrymme och möjligheter för den händige!

Trädgården är inbäddad och väldigt privat och förstås i bästa sydvästläge. Dessutom är allt här ute väldigt komplett. Stor terrass på trädäck, matplats under härlig pergola och med en frestande pool som smyckar hela utemiljön. Varför inte ta en drink i det platsbyggda läckra uteköket där det finns en egen kyl och det är förberett och framdraget för vatten.

Detta är helt enkelt ett komplett hem i ett plan med närhet till vackra Kämpingestranden, förskolor, skolor, serviceutbud, kommunikationer och sportanläggningar. Här finns inget mer att önska!

Kort information

Utgångspris:

13 995 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

220 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

8 rum

Tomt:

1133 m2

Byggår:

1964

Adress:

Östersjövägen 30B
23636 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 25 juni 17:30-18:00

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (60)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Från terrassen nås husets huvudentré. Här ligger ekparkett i enstav på golv och väggarna är målade i sober beige färg. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i garderob.

KÖK & MATPLATS
I härlig, öppen planlösning finns kökets hjärta, kök och matplats. Ekparkett i enstav på golv och beige väggar. Smakfull köksinredning från Nordiska kök med luckor i betsad ekfaner och bänkskivor i Silestone. Integrerad kyl och frys (Blomberg 2022), integrerad diskmaskin (Siemens 2022), induktionshäll med infälld fläkt (Siemens 2022), ugn och mikrovågsugn (Siemens 2022) samt vinkyl. Dekorativa infälld bokhylla med belysning i vägg. Praktiskt och attraktivt planerat med goda arbetsytor på bänkskåp samt på stor, generös köksö. Stor matplats integrerad med köket med plats för upp till 14 gäster samt ytterligare platser vid köksön. I matplatsdelen finns även en härlig, murad öppen spis samt dubbla terrassdörrar ut mot terrass och trädgård.

VARDAGSRUM
Integerat med husets matplats, men ändå tydligt avdelat, finns vardagsrummet som erbjuder plats för stor soffgrupp. Betonggolv och beige väggar samt skjutbara fönsterpartier ut mot terrass och trädgård.

BADRUM
Stort badrum som renoverats 2022 och helkaklats med mörkgrå platta på vägg och ljusgrå platta på golv samt grön marmorliknande kakelplatta i dusch. Här finns vägghängd WC (Duravit), dubbelhandfat med kommod (Haven), spegel (Haven) samt två duschar (Tapwell) bakom stor fast glasvägg.

GÄST-WC
Grön marmorliknande kakelplatta på golv och beige, målade väggar. WC, handfat, blandare i koppar (Tapwell), spegel med belysning (Haven) samt väggfast högskåp för förvaring (Haven).

SOVRUM 1
Ekparkett på golv och målade väggar.

SOVRUM 2
Ekparkett på golv och målade väggar. Terrassdörr ut mot pergola.

SOVRUM 3 & MASTER BEDROOM
Ekparkett på golv och målade väggar. Terrassdörrar ut mot pergola från master bedroom och från walk-in-closet. Dessa två rum är idag sammankopplade och rymmer plats för stor säng i master bedroom och härifrån nås den härliga walk-in-closeten med väggfast garderobsinredning. Walk-in-closeten kan med enkelhelt avskärmas och bli ett fristående ytterligare sovrum om man önskar.

SOVRUM 5/ARBETSRUM/GÄSTRUM/GYM
I en avskild del av huset ligger ytterligare ett rum som idag används som sovrum. Användningsområdena är, tack vare rummets placering, många och kan med lätt användas som gästrum, kontor eller gym. Här finns även egen ingång från uppfarten.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
På husets baksida finns groventrén och tvättstugan. Ljusgrå klinker på golv och ljust målade väggar. Väggskåp för förvaring samt två upphöjda tvättmaskiner (Asko 2022 och 2024) och en upphöjd torktumlare (Asko 2022) samt torkskåp (Cylinda 2022). Praktiskt rum med plats för avhängning om man väljer att gå in här.

INREDD VIND
Att inreda och exploatera hela vinden är en stor och unik möjlighet som nästa ägare kan fortsätta med. Ett rum, på husets ena gavel, är redan inrett och funkar perfekt som gästrum eller hemmakontor. Här ligger heltäckningsmatta på golv och väggarna är ljust målade. Detta rum har separat ingång via utomhustrappa.

UTEMILJÖ
Den påkostade utemiljön anlades 2023-2024 och är smått fantastisk. Här finns allt man kan önska sig och lite till. Stor terrass på trädäck med pool och plats för häng samt matplats och ytterligare plats för häng i generös pergola. I anslutning till denna finns även separat utekök med kyl och goda arbetsytor. Vatten är förberett och framdraget. Här har man skapat sin egen beach club fast hemma, en dröm att få vara här.
På husets baksida finns gräsmatta för lek och ytterligare yta att utveckla vidare om man önskar finns på husets norrsida. Här finns även cykelförråd och förråd.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 -plan i vinkel med delvis oinredd vind
Byggår: 1964
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppställningsplats för många bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump
Grund: Krypgrund
Stomme: Betong
Bjälklag: Betong
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Shingel
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 3-glasfönster från Elitfönster - trä/aluminium
Ventilation: Självdrag. Mekanisk ventilation i kök, toalett, badrum och tvättstuga.
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Helrenoverat 2022-2024. Se renoveringslista.

Ekonomi

Utgångspris: 13 995 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 4 772 000kr
Byggnadsvärde: 2 499 000kr
Landvärde: 2 273 000kr
Värdeår: 1964
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 93 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-09-09
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:13 ändamål: Vägar, Grönområden Förmån: Avtalsservitut: Väg, 12-IM2-63/4014.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 15 904kr
Vatten/avlopp: 10 793kr
Försäkring: 10 543kr
Vägavgift/snö: 140kr
Summa driftskostnad: 37 380kr
Kommentarer: Uppvärmningskostnaden är beräknad på 1,50 kr/ kwh. OBSERVERA att fasta kostnader från Eon tillkommer. Uppvärmningskostnaden kan variera pga elpriser och elavtal. V/A kostnad inkluderar även renhållning.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Östersjövägen 30B, 23636 Höllviken

Bevaka slutpris
Östersjövägen 30B, Höllviken
Lägg ditt bud
Östersjövägen 30B, Höllviken
Anmälan visning
Östersjövägen 30B, Höllviken
Intresseanmälan
Östersjövägen 30B, Höllviken