fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Hedvägen 5, Höllviken

STRANDNÄRA POOLVILLA SOM ANDAS HAV OCH STRAND!

Varmt välkomna till denna härliga enplansvilla med alla rätt, bara 3 minuter från Kämpingestranden. Huset är ca 175 kvm och bjuder på mysigt kök, trevliga sällskapsutrymmen, fem sovrum samt helkaklat badrum och gästtoalett. Samspelet mellan de lugna och smakfulla materialvalen utmärker villan tillsammans med den välplanerade planlösningen. Trädgården om ca 1 392 kvm är ombonad med vacker grönska och flera uteplatser där trä och sten samsas. Här har man på ett fint sätt skapat en unik utemiljö med pool, 4 x 8 m och stort trädäck i bästa solläge.
Addera därtill ett gästhus om ca 38 kvm avskilt placerat med egen uteplats. Det är välskött och klassiskt, en ren fröjd att ta över!

Välkomna till ett komplett, fulländat boende på mysigt läge!

Kort information

Utgångspris:

12 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

140 m2

Biarea:

35 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

1392 m2

Byggår:

1989

Adress:

Hedvägen 5
23635 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (45)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ/HALL
Härligt välkomnande entré med vackert ljusgrått klinker med golvvärme och vita väggar. Plats för hallmöbel och ytterkläder.

GÄSTTOALETT
Med direkt access från hallen finns en helkaklad gästtoalett med kakel och klinker i vitt, grått och svart. Inrett med toalett, tvättställ med kommod och granitskiva.

SOVRUM 1
Sovrum eller kontor med ekparkett, vita väggar och garderober.

SÄLLSKAPSAVDELNING MED KÖK
Med stora fönsterpartier har matplats och kök en fantastisk volym och mycket ljus. I sällskapsavdelningen möblerar man med både soffgrupper och matsalsmöblemang. En klassisk braskamin pryder sin plats och ger värme. Ekparkett på golv, ljusa väggar och dubbeldörrar till trädäck. Snyggt, tidlöst kök från Ballingslöv med vita luckor, bänkskiva i svart granit samt mosaik som stänkskydd ovan vask. Här blir man inspirerad till middagar i goda vänners lag och det finns bra med förvaringsplats och arbetsyta. I den stora köksön skapar man en naturlig samlingsplats för trevligt häng och umgänge med vänner och familj. Utrustat med induktionshäll (Siemens 2008), ugn (Siemens 2008), mikrovågsugn (Siemens 2008), fläkt (Thermex 2008), diskmaskin (Siemens 2008), kyl, (Siemens 2008), frys (Siemens 2008) samt vinkyl (Geapp 2008). Grått klinker på golv med golvvärme och utgång till härligt trädäck.

SOVRUM 2
Sovrum eller kontor med ekparkett, vita väggar och garderober.

BADRUM
Helkaklad badrumsmiljö inrett med klinker i grått på golv och kakel i vitt på vägg. Utrustat med toalett, dusch, dubbla tvättställ och handdukstorkar. Golvvärme och spotlights i tak. Här har man lyckats skapa en SPA-känsla!

MASTER BEDROOM
Stort sovrum med mycket volym och plats för både dubbelsäng och två sängbord. Optimal förvaring med skjutdörrsgarderober och utgång till trädäck. Parkett på golv och vita väggar.

KLÄDKAMMARE
Praktiskt med förvaring.

TVÄTTSTUGA
Skåpsinredning i vitt med gott om förvaring. Utrustat med tvättho samt tvättmaskin (Siemens 2016) och torktumlare (Siemens 2016). Samma klinker på golv som i kök och vita väggar.

GÄSTAVDELNING (ALLRUM OCH SOVRUM)
Perfekt avdelning som kan användas till tonårsboende, hemmakontor eller gästavdelning. Den består av ett allrum och ett stort sovrum med egen utgång till trädäcket. Denna del har egen ingång från villans framsida.

GÄSTSTUGA
Praktiskt gästhus om ca 38 kvm avskilt placerat med egen insynsskyddad uteplats vilket öppnar upp möjligheter för uthyrning eller övernattning för långväga gäster som vill rå om sig själva. Här finns hall, badrum med tvättmaskin, pentry, sovrum samt mindre vardagsrum.

UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Inbjudande utemiljö som planerats väl med härligt poolområde som omges av stort trädäck i underbart solläge i söder/väster. Terrassmarkis och plats för matmöblemang, loungegrupper och solstolar. Den lummiga trädgården är insynsskyddad och välplanerad med vackra planteringar, träd, buskar och växter.

CARPORT OCH FÖRRÅD
Uppställningsplats för flera bilar och trädgårdsförråd om ca 15 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp: Enplansvilla
Byggår: 1989
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Carport för två bilar
Bredband:
Uppvärmning: El - luftburen värme med återvinning
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glas/3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Gäststuga, förråd om ca 15 kvm.

Ekonomi

Utgångspris: 12 895 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 5 488 000kr
Byggnadsvärde: 2 484 000kr
Landvärde: 3 004 000kr
Värdeår: 1989
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 79 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2023-03-13
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:14 ändamål: Vägar, Grönområden

Driftkostnad

Uppvärmning: 37 392kr
Vatten/avlopp: 7 861kr
Renhållning: 3 575kr
Sotning: 500kr
Samfällighet: 1 100kr
Försäkring: 6 000kr
Summa driftskostnad: 56 428kr
Kommentarer: Kostnaden för uppvärmning är baserad på 2023 års priser, observera att priserna kan variera beroende på avtal.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Hedvägen 5, 23635 Höllviken

Bevaka slutpris
Hedvägen 5, Höllviken
Lägg ditt bud
Hedvägen 5, Höllviken
Anmälan visning
Hedvägen 5, Höllviken
Intresseanmälan
Hedvägen 5, Höllviken