fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Gislövs strandväg 63, Gislövs läge

HÄR BLIR DRÖMMEN VERKLIGHET!

Med stolthet kan vi nu äntligen presentera denna fantastiska 1,5-plans villa i Gislövs läge som är precis lika trivsam och charmig som man förväntar sig vid första anblick. Den vitputsade fasaden tillsammans med de röda fönstren, det svarta plåttaket och den välskötta trädgården är en sann fröjd för ögat. Här bjuds vi på välbevarad charm och tidstypiska detaljer i en uppdaterad tappning. Historien berättar faktiskt att detta hus, med byggnadsår 1909, varit ett missionshus fram till 1970-talet och både takhöjd, rymd och de generösa, höga fönstersättningarna med fantastiskt ljusinsläpp gör det sannerligen unikt.

Planlösningen är tilltalande och praktisk och bottenvåningen erbjuder idag en välkomnade hall, mysigt lantkök, trevlig sällskapsavdelning med öppen spis, två sovrum, badrum samt tvättstuga. På ovanvåningen finns ett stort härligt vardagsrum, sovrum och toalett. Önskar man fler sovrum är planlösningen flexibel, här finns det möjlighet att sätta sin egen prägel.

Boarean är på totalt ca 224 kvm varav 45 kvadratmeter idag disponeras som ett fullutrustat gästboende med separat kök, badrum, sovrum och allrum. Användningsområdena är många! Man kan använda det som en förlängd del av huset, eller varför inte använda det som tonårsavdelning, som separat gästavdelning för vänner och bekanta som kommer på besök eller till uthyrning på kort- eller långtid. Nuvarande ägare har senast haft gästboendet uthyrt på korttid, vilket är en otrolig intäktsmöjlighet.

Utemiljön är noga planerad in i minsta detalj och här har inget lämnats åt slumpen. Här finns en ny påkostad jacuzzi, utedusch med varmvatten, smakfull pergola med stor terrass, utedusch, välskött gräsmatta och ett fint uterum.

Sydkustens gamla fiskeläge Gislövs läge är en mycket populär bostadsort. Området består till största del av villor och är ett attraktivt ställe att bo på för både vuxna och barn. Placeringen är god med direkt närhet till Trelleborg och endast en knapp halvtimme från Malmö och Lund. Även Köpenhamn och kontinenten är inom bekvämt avstånd. Området bjuder på natursköna omgivningar och i Gislövs Hamn med trevlig gästhamn finns kiosk och café under sommartid. För barnfamiljer finns Serresjöskolan (F-6) och spelar man golf finns Beddinge GK på 15 minuters avstånd.

Detta är ett sannerligen charmigt hem i lantlig och romantisk stil fast i modernt format. Varmt välkomna att uppleva det själv på plats!

Kort information

Utgångspris:

6 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

224 m2

Biarea:

84 m2

Rum:

7 rum

Tomt:

794 m2

Byggår:

1909

Adress:

Gislövs strandväg 63
23192 Trelleborg
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 26 juni 18:00-18:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (64)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Hall med vackert stengolv i brunt med fina detaljer, goda avhängningsmöjligheter och med mindre sittplats. Vitmålade väggar.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finns en tvättstuga med skjutdörrar, skåpsförvaring i vitt, arbetsbänk i laminat och med tvättho. Tvättmaskin (Electrolux 2019), torktumlare (Electrolux 2023), extra frys (Elvita 2017). På golvet finns vitt klinker.

KÖK
Kök i lantligt utförande från Ikea bjuder in till härlig matlagning och har ljusa vita luckor och lyxiga bänkskivor av betong. Utrustat med kyl & frys (Beko 2016), mikrovågsugn (AEG 2012), induktionshäll (AEG 2012), ugn (AEG 2012), diskmaskin (Siemens 2016) samt fläkt (Gorenje 2012). På golvet ligger terrakottafärgad klinker och väggarna är vitmålade. Mysig köksö med bardel för 4 personer och ytterligare förvaring fulländar detta kök. Här finns även utgång till det inglasade uterummet som maximerar närheten till den grönskande trädgården och uteplatserna.

VARDAGSRUM
I nära kontakt med köket finner man det gemytliga vardagsrummet med trägolv, matsalsdel samt braskamin för extra mysfaktor. Flera fönster ger ljusinsläpp.

BADRUM MED BASTU
Ljuvligt badrum inrett i varma jordfärger som renoverades 2008 med svartvit klinker på golv, kakel i vitt. Här finns toalett, dusch, handfat, badkar, bastu och handdukstork. Väggarna är delvis kaklade i vitt och delvis målade.

SOVRUM 1 & 2
Ett större sovrum med plats för dubbelsäng och ett mindre, båda med trägolv, gott om förvaring och målade väggar i rosa och beige-rosa. Fönster ut mot trädgård och innergård!

OVANVÅNING:


ALLRUM
Ovanvåningen är inredd med ett stort öppet vardagsrum med plats för flera soffgrupper, perfekt för både tonårshäng och hemmakontor. Denna del har full takhöjd med öppet upp i nock, synliga takbjälkar, målade trägolv i mörkgrått och vitmålade väggar. I den vackra vindskupan finns en ljuvlig sittbänk.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med ljust trägolv och egen klädkammare.

TOALETT
Med toalett, handfat och tapet på vägg.

UTERUM
Klassiskt uterum med skjutdörrar om ca 28 kvm som andas sommarkänsla. Denna underbara plats är användbar året om och förlänger säsongen samt skänker lugn och ro till både kropp och själ.

GÄSTHUS
Ca 45 kvadratmeter av bostaden som kan användas som en förlängd del av huset, som separat del för tonåringen eller för uthyrning. Detta är idag ett komplett extraboende. Här ryms hall med brun klinker, sovrum, vardagsrum, fullutrustat kök. I köket finns spishäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin, fläkt och mikrovågsugn samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är helkaklat med dusch, toalett och tvättställ.

UTEMILJÖ
Ombonad och lummig trädgård med flera olika uteplatser som tillsammans bildar små rum och delar in trädgården på ett trevligt sätt. Välj själv var du vill slå dig ner med ditt morgonkaffe; på trädäcket på innergården eller på pergolan under tak. Här samsas vackra rosor, fikonträd, magnolia, clematis och syrenhäckar med jasmin och elefantgräs för att nämna några. Dessutom en välskött och uppskattad gräsmatta, där hus och trädgård går hand i hand. Jaccuzzi och utedusch med varmvatten.

ÖVRIGA BYGGNADER
På tomten finns även flera förråd, garage/verkstad, ved- samt cykelskjul om totalt ca 60 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1909
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Insynsskyddad uppfart med plats för ca 2 bilar innanför grind samt uppställningsplats för ytterligare 4 bilar utanför grinden.
Bredband: Fiber, Telia
Uppvärmning: Värmepump-luft/vatten (el) och ca 90 kvm solceller (fr. 2020)
Grund: Betong
Stomme: Tegel
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Plåt + eternit
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glasfönster (trä) Innerglas 2019, isolerglas
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Egen brunn för trädgårdsbevattning.
Övrigt: Värmepump innedel från 2011, utedel från ca 2005.
Övriga byggnader: Vedskjul. Cykelförråd. Gästlägenhet.

Ekonomi

Utgångspris: 6 495 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 255 000kr
Byggnadsvärde: 2 451 000kr
Landvärde: 804 000kr
Värdeår: 1929
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Trelleborg
Energiprestanda: 66 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-09-24
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Trelleborg Sutaren GA:14 ändamål: Radio- TV och/eller tele

Driftkostnad

Uppvärmning: 25 869kr
Vatten/avlopp: 11 402kr
Sotning: 1 200kr
Försäkring: 9 960kr
Summa driftskostnad: 48 431kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD ca 48 431 kr/år. I angiven driftskostnad ingår uppvärmning och el om ca 25 869 kr/år, V/A och renhållning om ca 11 402 kr/år, sotning om ca 1 200 kr/år samt försäkring om ca 9 960 kr/år. Uppvärmningskostnaden kan variera pga av elavtal och priser. Uppvärmningskostnaden är beräknad på 1,50 kr/ kwh. Fasta kostnader tillkommer från Trelleborgs Energi. Information kring uppvärmning: Huset värms upp via luft/vatten-värmepump, ett vattenburet system. Huset är även försett med ca 90 m2 solceller, installerade under 2020. Förbrukning 17 246 kWh/år. I angiven förbrukning ingår uppvärmning och hushållsel samt uppvärmning av varmbad utomhus. Solcellsanläggningen producerar ca 11 000 kWh/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Trelleborgs kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Gislövs strandväg 63, 23192 Trelleborg

Bevaka slutpris
Gislövs strandväg 63, Gislövs läge
Lägg ditt bud
Gislövs strandväg 63, Gislövs läge
Anmälan visning
Gislövs strandväg 63, Gislövs läge
Intresseanmälan
Gislövs strandväg 63, Gislövs läge