fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Mäklare i Höllviken 3
Dela

Mäklare i Höllviken

Välkommen till oss om ni letar efter en mäklare i Höllviken, för att köpa eller sälja bostad. När vi på Malmöhus Mäklarna har försäljningsuppdrag i Höllviken är det väldigt tydligt för oss varför området är så populärt.

 

Främst är det givetvis närheten till havet, sandstränder och golfbanor som de flesta sätter mycket högt på prioriteringslistan. Utöver det finns närheten till Köpenhamn, Kastrup, Malmö och Lund och många andra trivsamma faktorer.

Höllviken erbjuder bland annat trevliga grönområden, affärer, restauranger, fina promenadstråk, närhet till skolor och kommunikationer. Är man ute efter bykänsla är Höllviken rätt plats. Låt oss vara din mäklare i Höllviken för din bostadsaffär.

Köpa eller sälja bostad i Höllviken

Även det blandade utbudet av bostäder med allt från stora exklusiva villor med strandläge, till mindre villor, radhus och lägenheter gör att de flesta kan hitta sin drömbostad i just Höllviken. För sportintresserade finns ett rikt utbud av aktiviteter.

Detta är en unik del av Skåne med sina hav, ljus och rika möjligheter till naturupplevelser. Kontakta oss så hjälper vi dig med bostäder till salu i Höllviken.

Vi som jobbar på Malmöhus Mäklarna kan varenda gata, restaurang, skola och lekplats. Vi är engagerade i våra kunder och tycker att Vellinge kommun och Höllviken är en av de bästa platserna att bo på. Våra mäklare i Höllviken har sålt över 2600 fastigheter i området och vet vad vi pratar om. Nedan hittar du bostäder som sålts i Höllviken området. Vi har lyckats generera bäst betalt per kvm i Vellinge kommun av alla fastighetsmäklare de senaste 15 åren.

Önskar du värdering av din bostad? Vi värderar din bostad kostnadsfritt!

Staffan Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0708-45 18 31

staffan@mhus.se