fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Mellanvägen 24, Ljunghusen

NYRENOVERAT NÄRA HEDEN

Välkomna till denna välplanerade och smakfullt inredda enplansvilla som under senaste året genomgått en omfattande renovering och är idag ett modernt, uppdaterat och trivsamt hem att flytta rakt in i! Det märks att säljarna har känsla för stil och design. Med smarta och exklusiva materialval har de skapat ett hållbart och varmt hem.

Sällskapsytan står i fokus där vardagsrum, kök och matplats samsas om den generösa ytan. Det tidlösa kvalitetsköket från danska Uno form med luckor i valnöt kombineras med spis och ugn från Gaggenau. Intill köket ligger tvättstugan som är skapad för att vara en förlängning av köket med samma inredning i valnöt, extra diskmaskin, rymlig diskho och avställningsytor – perfekt vid större middagar!

Utöver sällskapsytorna finns tre fina sovrum, ett genomgångsrum som kan fungera som både tv-rum, lekrum eller som en ”walk-in”-closet, samt ett stort bibliotek/allrum som skärmas av med moderna glasdörrar från Smidesrum. Detta rum kan även användas som ett en-suite master bedroom om så önskas! Genomgående marmorgolv i de sociala ytorna och smakfull enstavsparkett i sovrummen är en behaglig kombination liksom de kalkstensklädda badrummen.

Under sista kvartalet på förra året så uppgraderades värmesystemet från direktverkande el till luft/vatten från Nibe.

Stor, härlig trädgård om hela 2 520 kvm som mynnar ut i skogstomt. Gott om plats att inreda det generösa nybyggda trädäcket med olika sittplatser och om det finns pool- och Attefallsdrömmar så finns det gott om plats! Separat gästrum med ingång från trädgården. Dessutom finns det gott om förrådsförvaring samt garage för fyra bilar.

Läget är fantastiskt, nära heden och vackra solnedgångar och perfekt avstånd till skola, mataffär och bussförbindelser. Det här är ett hem redo att välkomna nya ägare som vill uppleva och leva i vackra Ljunghusen!

Kort information

Utgångspris:

18 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

187 m2

Biarea:

101 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

2520 m2

Byggår:

1986

Adress:

Västra Mellanvägen 24
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (26)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

GROVENTRÉ & TVÄTTRUM
Italiensk kalksten, målade väggar. Skåpsinredning från Uno form med luckor i valnöt, bänkskiva i kalksten och blandare från Dornbach. Tvättmaskin och torktumlare (Miele 2022) samt diskmaskin (Siemens 2022).

KÖK
Köket från Uno form är modernt och klassiskt inrett med luckor i valnöt, bänkskivor i kalksten och exklusiv glödstål, samt påkostade vitvaror från Gaggenau. Trevligt planerat med gott om förvaring och med en inbjudande köksö att slå sig ner vid. Utrustat med spis, spisfläkt och ugn (Gaggenau 2022), kyl/frys x 2, och diskmaskin (Siemens 2022). Burspråk med plats för mindre matbord samt utgång till terrassen för middagarna man hellre tar utomhus! Separat matrum för större sällskap.

BIBLIOTEK/TV-RUM
Dubbelglasdörrar i industridesign visar vägen in i detta rum som är tilltänkt som bibliotek och tv-rum. Det skulle även kunna vara ett stort härligt sovrum med direkt tillgång till det stora badrummet. Enstavsparkett, målade vita väggar. Utgång till passage med uteplats som leder vidare till det rymliga garaget.

BADRUM
Sobert inrett i jordnära färger med kalkstensgolv med golvvärme, dubbla handfat, wc (Gustavsberg), tvättställ x2 (Duravit), blandare (Mora), dusch (Strand), duschvägg (Gustavsberg) och handdukstork (Smedbo). Ingång från både sovrumsdel och tv-rum.

SOVRUM 1 & 2
Två fina sovrum med enstavsparkett, målade väggar och härligt ljusinsläpp. Det ena något större än det andra. I detta rum finns även en terrassdörr ut till trädgården.

PASSAGE
Utanför två av sovrummen finns ett utrymme som man med fördel skulle kunna inreda som walk-through-closet, eller som tv-hörna eller varför inte kontorsplats? Enstavsparkett, målade väggar.

SOVRUM 3
Detta sovrum ligger separat från de andra två och är inrett med enstavsparkett, målade blå väggar och inbyggda garderober.

BADRUM
Snyggt badrum i praktisk anslutning till sovrum och sällskapsytor. Inrett med kalkstensgolv och målade väggar, wc (Gustavsberg), tvättställ (Duravit) och dusch (Strand) med vikbara duschväggar i klarglas.

UTEMILJÖ
Ljuvlig tomt i sann Ljunghusenanda. Djup trädgård med stor gräsmatta som mynnar ut i skogstomt. I skyddat solläge kan man njuta av våren och sommaren på det stora nybyggda trädäcket med gott om plats för flera sitt- och loungemöblemang.

ÖVRIGT
Huset är uppdaterat med ett helt nytt värmesystem (luft/vatten från Nibe) samt ett nyinstallerat ventilationssystem.

Byggnad

Byggnadstyp: Enplansvilla
Byggår: 1986
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage 67 kvm för 4 bilar. Garage 23 kvm för moped och cyklar. Uppställningsplats för 3 bilar.
Bredband:
Uppvärmning: Luft/vatten Nibe (okt 2021)
Grund: Krypgrund (krypgrundsavfuktare)
Stomme: Lättbetong/Trä/Tegel
Bjälklag: Trä (tillbyggnad lättbetong)
Fasad: Kalksten
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 2- och 3-glas
Ventilation:
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2021/2022

Ekonomi

Utgångspris: 18 495 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 8 303 000kr
Byggnadsvärde: 3 694 000kr
Landvärde: 4 609 000kr
Värdeår: 1989
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Beställd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2574.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning, 12-IM2-62/773.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 30 000kr
Vatten/avlopp: 4 437kr
Renhållning: 3 250kr
Sotning: 1 500kr
Samfällighet: 2 000kr
Försäkring: 9 280kr
Summa driftskostnad: 50 467kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

OBS! Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Informationen kommer att uppdateras efter uppgifter från ny areamätning som därmed kan påverka taxeringsinformationen. Att uppgifterna hos Lantmäteriet stämmer och är korrekta kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean och uppgifterna hos Lantmäteriet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Mellanvägen 24, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Västra Mellanvägen 24, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Västra Mellanvägen 24, Ljunghusen
Anmälan visning
Västra Mellanvägen 24, Ljunghusen
Intresseanmälan
Västra Mellanvägen 24, Ljunghusen