fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna

TRENDIGT OCH TILLFREDSTÄLLANDE PÅ TRULSI!

Äntligen är det kaxiga huset på Trulsibrunnvägen 43 till salu! Denna läckra, relativt nybyggda villa erbjuder en arkitektur med stark karaktär, snygga materialval och är belägen långt ner på attraktiv kanalgata med stor, genomgående tomt. Här bjuds man på ett modernt livsstilsboende med alla tänkbara bekvämligheter och lösningar för er med höga krav på såväl boendemiljön som på omgivningen. Dessutom tar det bara några minuter att promenera ner till stranden.

Huset som byggdes 2012 är smakfullt inrett och har en genomtänkt men inte förutsägbar planlösning med genomgående ljusa klinkergolv, ljusa väggar och spotlights i tak.

Nedanvåningen erbjuder härliga öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum som samspelar fint. De stora skjutpartierna ger rymd och konstant närhet till den lockande utemiljön. Från tidig vår till sen höst nyttjar du med fördel uterummet som nås från vardagsrummet och som du på ett smidigt sätt kan öppna upp helt, likt ett modernt pooltak. Köket från HTH tar plats i den öppna ytan och är stilrent inrett med passande vitvaror. Här finns en underbar köksö som skänker matglädje med gott om plats för matlagning och barhäng.
På bottenplan finns även en "master en suite"-avdelning med sovrum, ett stilrent badrum med bastu och en härlig walk-in-closet.

Trappan leder upp till ytterligare ett allrum med utgång till en stor takterrass som lämnar plats åt ännu fler soliga kvällstimmar. Här finns även två stora sovrum och ett härligt badrum. Extra lyxigt är att det finns tre franska balkonger här uppe, utemiljön och naturen runt omkring gör sig ständigt påmind.

Trädgården bjuder på både ett maffigt poolområde med både pool och jacuzzi. En privat oas med stensatta uteplatser och stor gräsmatta som man vidare når Ljungvägen från. Närheten till havet och otroliga Kämpingestranden är slående, vad mer finns det att önska?

Kort information

Utgångspris:

20 000 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

232 m2

Biarea:

107 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

1483 m2

Byggår:

2012

Adress:

Trulsibrunnvägen 43
23638 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (57)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ & HALL
Välkomnande entré via dubbeldörrar i trä in i den rymliga hallen med ljus klinker på golv och vita väggar. Platsbyggd bänk med förvaring, goda avhängningsmöjlighet och med direkt access till rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. Även under trappan finns en klädkammare. Spotlights i tak.

GÄST-WC
Beige klinker på golv och vita helkaklade väggar med grå, kaklad bård. WC, handfat med kommod, spegel med belysning samt ljusinsläpp via högt sittande fönster. Spotlights i tak.

KÖK/ALLRUM
Otroligt generöst kök och allrum i tilltalande öppen planlösning med ljus klinker på golv och vita väggar. Högblank, svart köksinredning från HTH med väggfasta skåp samt med stor köksö. Kyl och frys, spis, mikrovågsugn och ugn - samtliga från Husqvarna (2012). Fläkt från Thermex (2012) och integrerad diskmaskin från Bosch (2021). Svarta bänkskivor i Silestone. Stor matplats precis i anslutning till köksön och ytterligare matplatser vid köksön.

Som en diskret avdelare mellan köksdelen och allrumsdelen står en vacker öppen spis. På andra sidan denna finns plats för stor soffgrupp och tv-hörna.

Ljusinsläppet i rummet är stort via fönsterpartier som löper från golv till tak längs med hela rummet ut mot husets uterum. I taket finns spotlights.

UTERUM
Som en förlängning av kök & allrum ligger husets uterum som nås via de stora skjutpartierna i glas. Även här finns ljus klinker på golv. Unikt för detta uterum är att man kan öppna det helt då tak- och väggpartierna sitter ihop och kan skjutas bort åt varsitt håll så att rummet även kan nyttjas som en uteplats under bar himmel. Uppvärmnings/nedkylningsmöjlighet via luft/luft-värmepump. Top notch!

MASTER SUITE
Vid allrummets slut nås husets master suite-avdelning innehållande stort master bedroom, en lyxig walk-in-closet och ett stort badrum. I master bedroom ligger grå heltäckningsmatta på golvet (under denna finns samma svarta trägolv som på ovanplan) och väggarna är dovt rosa. Härifrån nås walk-in-closet:
en med stort W, lyx! Även här finns grå heltäckningsmatta på golv, väggarna är dovt beige. Längs väggarna löper mörk, platsbyggd inredning från HTH med gott om plats för alla kläder och skor på hyllor, i lådor och på hängen. Spotlights i tak.

Från master bedroom nås även det stora badrummet med beige klinker på golv och vita, helkaklade väggar med grå bård. Här finns WC, handfat med kommod, spegel med belysning samt väggskåp med god förvaring. Badkar, separat dusch, bastu och spotlights i tak.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Ljus, mindre klinker på golv och vita väggar. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda skåp längs hela väggen i vitt utförande från ---. Mörk bänkskiva och stänkskydd i glas ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Samsung (2021). Spotlights i tak. Utgång till trädgården via altandörr.

DUBBELGARAGE
Stort, integrerat dubbelgarage som nås från hallen med plats för två bilar samt ytterligare förvaringsmöjligheter på hyllor längs väggarna. Mörkgrå klinker på golv och vita väggar. Utgång till trädgård och poolområde. Laddare för elbil. Extra kyl och frys (2021) samt spotlights i tak.

Garaget är byggt med "boendestandard" vilket gör att det kan byggas om till boyta om så önskas.

OVANPLAN

ALLRUM
Via den svarta trappan med infälld belysning i varje steg nås husets ovanplan. Det första man når när man kommer upp är ett allrum med svartbetsad ekparkett på golv och vita väggar. På ena sidan, ut mot gatan finns en fransk balkong. Från altandörrarna mot trädgården nås den stora takterrassen i soligt sydvästläge.

SOVRUM 2&3
Svartbetsad ekparkett på golv och ljust grå väggar. Fransk balkong.

BADRUM
Rymligt badrum med mörk klinker på golv, vita, halvkaklade väggar samt helkaklat i duschhörna. WC, handfat med kommod, spegel med belysning ovan samt dusch bakom glasdörrar.

TOMT
Tilltalande, genomgående trädgårdstomt med entré från Trulsibrunnvägen samt en tomt som sträcker sig hela vägen till Ljungvägen på andra sidan. Vacker, stensatt entrésida med fina planteringar, träd och grönska samt uppställningsplats för fyra bilar. Tomten är fint disponerad med en privat, avskild del som nås via vardagsrummets skjutpartier och ut genom uterummet där man når en stor stensatt terrass med pool och jacuzzi. Flertalet uteplatser. På husets baksida finns ytterligare stenläggning där man kan ha utemöblemang samt stor gräsmatta med plats för lek för barnen.

ÖVRIGT
Platsbyggd ljudanläggning i hela huset. Vattenburen golvvärme i alla rum.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ och 1 plan plan i vinkel
Byggår: 2012
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbelgarage samt plats för fyra bilar på generös uppställningsplats framför huset.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Jordvärme
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Fibercement swiss pearl
Takbeklädnad: Plåt
Utv. plåtarbete: Zinkplåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 20 000 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 8 031 000kr
Byggnadsvärde: 4 963 000kr
Landvärde: 3 068 000kr
Värdeår: 2012
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 28 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2023-09-28
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 50 489kr
Vatten/avlopp: 11 916kr
Samfällighet: 1 200kr
Försäkring: 8 419kr
Summa driftskostnad: 72 024kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD ca --- kr/år. I angiven driftskostnad för fem personers hushåll ingår hushållsel och uppvärmning om ca 50 489 kr/år, försäkring om ca 8 419 kr/år, väg/samfällighetsavgift om ca 1 200 kr/år samt renhållning och V/A om ca 11 916 kr/år.

Info

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt , VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Trulsibrunnvägen 43, 23638 Höllviken

Bevaka slutpris
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna
Lägg ditt bud
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna
Anmälan visning
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna
Intresseanmälan
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna