fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Månstigen 31, Ljungskogen

INBÄDDAD BLAND LJUNG OCH TALL I LJUNGSKOGEN!

Vackert inbäddad bland ljung och tall ligger denna enplansvilla med alla tänkbara bekvämligheter på ett lugnt och ostört läge. Villan har uppdaterats genom åren och den nuvarande ägaren har under 2023 utfört invändiga renoveringar med noga utvalda materialval. Ett varmt och ljust hem med härliga sällskapsytor, ett inbjudande kök för matentusiasten och fem fina sovrum. Villan har också flera badrum, en rymlig tvättstuga och ett välanvänt uterum. Disponeringen i villan om ca 185 kvm är öppen, inbjudande och praktisk.

Den ljusa skogstomten om ca 2 552 kvm ligger i bästa läge och den fina utemiljön är tillgänglig från flera rum. I de vackra planteringarna samsas ljung, rhodendendrons och tall med gräsmatta - perfekt för umgänge och trevligheter. Addera därtill ett gästhus optimalt för gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva.

Ett hem att flytta rakt in i, redo att välkomna nya ägare som vill uppleva och leva i vackra Ljunghusen. Området är lugnt och skyddat nära golfbana och kritvita stränder. Varmt välkomna till Månstigen 31!

Kort information

Utgångspris:

18 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

185 m2

Biarea:

61 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

2552 m2

Byggår:

1991

Adress:

Månstigen 31
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (43)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnande hall med askparkettgolv som är ett genomgående inslag i huset, ljusa väggar och spotlights i tak. Gott om plats för avhängning i inbyggda garderober.

SOVRUM/KONTOR
Idag sovrum, men kan naturligtvis även användas som kontor eller gästrum. Parkettgolv, grå väggar, och garderober.

BADRUM
I det helkaklade badrummet med spakänsla (2023) finns tvättställ med kommod, toalett och dusch. Klinker i grått på golv och kakel i vitt på vägg, spotlights i tak och golvvärme. Det andas SPA-känsla!

SÄLLSKAPSAVDELNING
Husets hjärta och samlingspunkt är det stora, härliga vardagsrummet med flera fina ljusinsläpp och terrassdörr till välutnyttjat uterum. Rummet är stort nog för flera sittgrupper, en underbar plats att samla vänner och familj. Burspråk och öppen spis skapar extra mysfaktor.

UTERUM
I anslutning till vardagsrummet finns ett uppskattat väl tilltaget inglasat uterum utan insyn och med eftermiddags- och kvällssol. Uterummet ligger i anslutning till en stenlagd uteplats. Härligt rum med plats för matgrupp eller soffgrupp, klinker på golv.

KÖK OCH MATPLATS
Med stora fönsterpartier har matplats och kök en fantastisk volym och mycket ljus. Här blir man inspirerad till middagar i goda vänners lag. Snyggt, tidlöst helt nytt kök från HTH med vita luckor och bänkskiva i svartgrå komposit. Bra med förvaringsplats och arbetsyta och utrustat med induktionshäll (AEG 2023), ugn (AEG 2023), mikrovågsugn (AEG 2023), fläkt (integrerad med spis 2023), diskmaskin (Smeg 2023) samt kyl och frys (Husqvarna 2015).

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan som nås från köket har även direkt access till integrerat garage. Inrett med vask, över- och underskåp, torktumlare och tvättmaskin (Bosch) samt torkskåp (Electrolux). Gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor. Grått klinker på golv och vita väggar samt ingång till integrerat dubbelgarage, .

BADRUM
Helkaklat badrum inrett i marint tema med kakel och klinker i vitt och blått (2010). Utrustat med dubbla tvättställ med kommoder, hörnbadkar, toalett och spotlights i tak. Gott om förvaring med flera badrumsskåp.

MASTER BEDROOM
Rymligt och härligt sovrum med målade ljusgråa väggar och parkettgolv. Inbyggda garderober, plats för dubbelsäng och nattduksbord.

SOVRUM x 3
Tre sovrum i mindre modell, samtliga med fina parkettgolv och gråmålade väggar.

UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Vacker naturskön tomt om ca 2 552 kvm med fin karaktär omsluten av vackra planteringar, buskar och växter. Här har målet varit att bevara den vackra naturtomten och det unika med Ljunghusen med dess vackra natur med tallar och ljung. Stor terrass i soligt sydvästläge med markis och plats för matmöblemang.

GARAGE OCH ÖVRIGA BYGGNADER
Integrerat dubbelgarage med gjuten platta. På tomten finns flera förråd samt en gäststuga.

Byggnad

Byggnadstyp: Enplansvilla
Byggår: 1991
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Integrerat dubbelgarage och stor uppställningsplats för flera bilar.
Bredband: Bredband 2. Fiber indraget.
Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump. Genomgående golvvärme
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Betong
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glas isolerfönster
Ventilation: Mekanisk från- och tilluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Förråd och gäststuga.

Ekonomi

Utgångspris: 18 495 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 8 763 000kr
Byggnadsvärde: 4 140 000kr
Landvärde: 4 623 000kr
Värdeår: 1991
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 39 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2022-02-03
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden, Samfällighet: Vellinge Ljunghusen S:15 Last: Avtalsservitut Villa, 12-IM2-54/2575.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1 Förmån: Avtalsservitut Villa, 12-IM2-54/2577.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 40 000kr
Vatten/avlopp: 7 511kr
Renhållning: 3 575kr
Sotning: 500kr
Samfällighet: 2 000kr
Försäkring: 7 200kr
Summa driftskostnad: 60 786kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer

Karta

Månstigen 31, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Månstigen 31, Ljungskogen
Lägg ditt bud
Månstigen 31, Ljungskogen
Anmälan visning
Månstigen 31, Ljungskogen
Intresseanmälan
Månstigen 31, Ljungskogen