fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Majnyckelvägen 33, Gislövs läge

LEV LIVET LITE GRÖNARE här på Majnyckelvägen 33 i Gislövs läge. Här bjuds det nämligen på energieffektiv SOLCELLSANLÄGGNING och en mysig utemiljö med både pool och bastuanläggning för att maximera njutet.

Redan vid första anblick känner man sig hemma precis här på denna attraktiva hörntomt. Här möts vi av ett vackert, tilltalande, vitt stenhus med två rejäla uppställningsplatser för flertalet bilar och ett bekvämt garage. När vi dessutom tar steget in i huset fortsätter den hemtrevliga känslan och ett välplanerat hus presenterar sig. Ett oerhört varmt och välkomnande hem med trivsam planlösning.

Utmärkande för detta hus från 2007 i 1,5-plan är samspelet mellan de smakfulla materialvalen, den välplanerade planlösningen med stora härliga ytor och att man på ett så trevligt sätt skapat en trivsam utemiljö. Tack vare de vackra fönstersättningarna är indoor-outdoor-känslan påtaglig och här är man alldeles privat i sin egna oas. Vardagsrummet stoltserar med grym takhöjd och härligt ljusinsläpp med öppet upp i nock. Vardagsrummet tillsammans med det sociala öppna köket i anslutning till matplatsen blir på ett mycket naturligt sätt bostadens hjärta.

Utöver de härliga sällskapsytorna har huset så mycket som 3-4 sovrum och rymmer med lätthet den stora familjen och har även gott om plats för de som vill ha arbetsyta hemma.

Trädgården är solig och bjuder på både gräsmatta, blomsteräng, pool med pooldäck, fristående bastu med vedkamin samt flertalet härliga uteplatser i olika väderstreck. Helt klart ett av de bästa lägena i området då man i denna privata oas är helt insynsskyddad och dessutom ligger man fritt på hörnan.

Sydkustens gamla fiskeläge Gislövs läge är en mycket populär bostadsort. Området består till största del av villor och är ett attraktivt ställe att bo på för både vuxna och barn. Placeringen är god med direkt närhet till Trelleborg och endast en knapp halvtimme från Malmö och Lund. Även Köpenhamn och kontinenten är inom bekvämt avstånd. Området bjuder på natursköna omgivningar och i Gislövs Hamn med trevlig gästhamn finns kiosk och café under sommartid. För barnfamiljer finns Serresjöskolan (F-6) strax intill och spelar man golf finns Beddinge GK på 15 minuters avstånd.

Söker ni trygg bullerbykänsla i mysiga kvarter och vill ni samtidigt bo på bekvämt avstånd till Trelleborg, Höllviken, Malmö och Köpenhamn så har ni hittat hem. Detta är kort och gott ett riktigt drömhem som har allt man kan önska sig. Hjärtligt välkomma på visning!

Kort information

Utgångspris:

6 795 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

175 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

750 m2

Byggår:

2007

Adress:

Majnyckelvägen 33
23131 Trelleborg
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (36)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Grå klinker på golv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring i klädkammare under trappan.

KÖK
Grå klinker på golv och vita väggar. Köksinredning i vitt utförande med bänkskiva i svart granit samt svart klinker ovan bänkskiva. Stor kyl/frys i rostfritt utförande och ugn. Diskmaskin i rostfritt utförande samt induktionshäll. Sittplatser vid överhäng på bardisk och öppen planlösning mot matplatsen.

MATPLATS
Ekparkett på golv och vita väggar. Altandörr ut mot trädgården.

VARDAGSRUM
Ekparkett på golv, vita väggar och öppet upp i nock. Stort härligt rum med generös fönstersättning, synliga takbjälkar och utgång via dubbla altandörrar till trädgården.

SOVRUM/ ARBETSRUM
Ekparkett på golv och vita väggar.

MASTER BEDROOM
Oerhört generöst master bedroom med ekparkett på golv och målade väggar med mönstrad fondvägg. Goda förvaringsmöjligheter i två hela garderobsväggar.

BADRUM
Helkaklat, ljust badrum. WC, dusch, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. Spotlights i tak.

OVANPLAN

ALLRUM
Ekparkett på golv och vita väggar. Plats för soffmöblemang om man önskar.

SOVRUM
Ekparkett på golv och vita väggar. Goda förvaringsmöjligheter i form av en Walk-in-closet med skjutdörrar. Fransk balkong.

SOVRUM
Ekparkett på golv och vita väggar.

BADRUM
Helkaklat, ljust badrum. WC, dusch/ångkabin, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. Plats för badkar. Spotlights i tak.

UTEMILJÖ
Härlig hörntomt med stor gräsmatta, bastu, pool, blomsteräng och stensatta uteplatser. En sann idyll i soligt sydvästläge.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2007
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage och bra uppställningsplats
Bredband: Fiber Telia
Uppvärmning: Luft/Vatten värmepump vattenburen golvvärme bottenplan och luft/luft
Grund: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag:
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Papp
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk Frånluftsventilation
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Se renoveringslista, bilaga
Övriga byggnader: Fristående garage och förråd om ca 27 kvm.

Ekonomi

Utgångspris: 6 795 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 468 000kr
Byggnadsvärde: 2 718 000kr
Landvärde: 750 000kr
Värdeår: 2007
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Trelleborg
Energideklaration: Utförd 2024-03-19

Driftkostnad

Uppvärmning: 15 770kr
Vatten/avlopp: 9 621kr
Sotning: 516kr
Försäkring: 6 515kr
Summa driftskostnad: 32 422kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden om 15 770 kr ingår även hushållsel exklusive laddning av elbil. Elbilen har förbrukat ca 6700 kwh/år. OBSERVERA att fasta elkostnader tillkommer. Solcellsproduktion om året brukar ligga kring ca 6000 kwh/år. Av dessa 6000 kwh/år förbrukar hushållet ca 2000 kwh/år och säljer de övriga 4000 kwh.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Trelleborgs kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, servitut, byggrätt, VA samt övriga frågor som berör fastigheten samt dess grannfastigheter.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Majnyckelvägen 33, 23131 Trelleborg

Bevaka slutpris
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge
Lägg ditt bud
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge
Anmälan visning
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge
Intresseanmälan
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge