fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Laxvägen 9, Gislövs läge

HUSET, HAVET, HAMNEN I EN OSLAGBAR KOMBINATION!

Äntligen kan vi presentera detta unika hus där vi njuter av ett stilrent formspråk. Det finns många superlativ som kan beskriva denna fastighet, ett av dem är WOW! Det är ett modernt kvalitetsboende fördelat på ett plan med öppna ytor och med perfekt planlösning. Huset som är byggt i betong (2019) andas kvalitet och exklusivitet. Ett hem som skapats utifrån dess unika plats och där den pittoreska småbåtshamnen och havet är din granne.

Planlösningen om ca 148 kvm erbjuder det mesta man kan önska sig såsom fantastiska sällskapsrum med magiskt ljus, öppen spis samt kök med klassisk inredning inspirerar till middagar i goda vänners lag. Vidare finns flera funktionella rum och utrymmen i form av tre sovrum, två badrum, klädkammare och praktisk tvättstuga. Huset är ett sk Plusenergihus vilket innebär att man producerar mer elektricitet eller värme än vad man gör av med.

Den fina utemiljön som är tillgänglig från flera rum gör sig ständigt påmind med en skyddad stenlagd uteplats på ca 60 kvm som binder ihop huset och bildar en mysig oas. Alla sociala ytor har havsutsikt.

Det är svårt att inte förtrollas av det oslagbara läget som präglar huset. Stilla vatten skapar lugn och harmoni, stormigt hav fängslar och fascinerar. Det vilar ett tryggt lugn över detta vackra hem, en plats att landa och andas. Det här är en riktig pärla för er som söker ett hus med inspirerande inredning, arkitektur och design. Addera därtill energieffektiv solcellsanläggning.

Varmt välkomna att uppleva det själv på plats!

Kort information

Utgångspris:

8 950 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

148 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

407 m2

Byggår:

2019

Adress:

Laxvägen 9
23192 Trelleborg
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (41)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Hall med vackert stengolv i grått med fina detaljer och goda avhängningsmöjligheter i form av inbyggda garderober med spegelskjutdörrar och intilliggande klädkammare. Vitmålade väggar.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finns en tvättstuga med skåpsförvaring i vitt (HTH) och arbetsbänk i laminat. Utrustad med tvättmaskin (Miele 2019), torktumlare (Miele 2019) och tvättho. Ljusa väggar och samma klinker som i hall. Utgång till trädgård.

KÖK
Kök och vardagsrum hänger ihop i öppen planlösning. Det smakfullt inredda köket bjuder in till härlig matlagning och har vita luckor från HTH, bänkskiva i läcker kalksten och stänkskyddsskivor i aluminium. Utrustat med rostfria vitvaror med spishäll (Miele 2019), ugn (Miele 2019), fläkt (Siemens 2019), kyl (Miele 2019), frys (Miele 2019), diskmaskin (Miele 2019), mikrovågsugn (Miele 2019) och vinkyl (Hermitage 2019). Vita väggar, grått klinker på golv. Slå dig ner vid den anslutande matplatsen för 8-10 personer, perfekt planerat.

SÄLLSKAPSAVDELNING
Ett stort, härligt allrum ligger i öppen planlösning mot kök. Rymd och ljus präglar detta rum då det är öppet upp i nock och då ljuset flödar in via stora fönsterpartier. Här finns gott om utrymme för såväl stor soffgrupp som för matsalsmöblemang, här har allt har sin givna plats. I rummet finns öppen spis för extra mysfaktor och flera altandörrar leder ut till den underbara stenlagda terrassen i sydvästläge. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier gör de båda miljöerna gjorda för att matcha varandra.

MASTER BEDROOM/EN SUITE BATHROOM
Härligt master bedroom med plats för dubbelsäng och två sängbord, direkt access till walk in closet med inbyggd förvaring döljs med klassiskt tyg i beige - praktiskt och lyxigt med genomtänkt inredning. Samma fina trägolv och vita väggar. Från sovrummet ingång till smakfullt badrum med klinker i grått på golv och vitmålade väggar. Utrustat med dusch, handfat med kommod, vägghängd toalett, golvvärme och spotlights i tak. Luftvärmepump med air condition skapar svala nätter på sommaren.

ALLRUM/SOVRUM
Rum som idag används som loungeavdelning/TV-rum men disponeringsmöjligheterna är många med plats för 160 cm säng. Stora fönsterpartier och altandörr mot uteplatsen. För optimal förvaring finns skjutdörrsgarderober med gott om förvaring. Trägolv och vita väggar.

GÄST - ELLER TONÅRSAVDELNING
Två fina rum som idag är inredda som sovrum och kontor. Trägolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Direkt access från ett av rummen till läckert badrum (handikappsanpassat) inrett med grå klinker på golv och vitmålade väggar. I duschen finns fondvägg kaklad i samma färg som golv. Vägghängd toalett, vask med underskåp, golvvärme samt ytterligare förvaring.

UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Lättskött trädgård planerad för att vara grön och fin året om. Oslagbar uteplats i söder/västerläge om ca 60 kvm är lika välplanerad och välskött som inomhusmiljön. Det optimala läget ger maximala solchanser och med ljuvlig utsikt över hav och hamn. Här finns gott om plats för utegrill och flera mysiga mat- och lounge grupper. Lättskött tomt med gräsmatta och ytterligare en uteplats på skyddad baksida. Biladdare till elbil och stensatt uppfart med plats för bilar.

ÖVRIGA BYGGNADER
I anslutning till uppfarten finns ett mindre förråd.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Byggår: 2019
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, solceller (2020)
Grund: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Betong
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: Energiglas
Ventilation: FTX, ventilation med värmeåtervinning
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Extrautrustat med akustikdämpande takplattor minskar ljud och ger en ombonad känsla.

Ekonomi

Utgångspris: 8 950 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 4 263 000kr
Byggnadsvärde: 2 952 000kr
Landvärde: 1 311 000kr
Värdeår: 2019
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Trelleborg
Energiprestanda: 29 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-09-21
Servitut & planbestämmelser: Förmån: Officialservitut Väg, 1287-2188.1

Driftkostnad

Vatten/avlopp: 4 900kr
Renhållning: 2 900kr
Sotning: 500kr
Försäkring: 8 000kr
Summa driftskostnad: 16 300kr
Kommentarer: År 2022 har solcellsanläggningen producerat ca 15 000 kWh/år. Av dessa har nuvarande ägare använt ca 7 662 kWh, vilket resulterar i ett överskott på ca 7 816 kWh, vilket innebär att man fått ett ekonomiskt nettoöverskott på ca 6 000 kr. Ovanstående siffror är beräknade på år 2022 och kan variera från år till år. Huset räknas som ett plusenergihus, vilket innebär att man producerar mer elektricitet eller värme än vad man gör av med. Friköpt larmanläggning som kan övertas.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Trelleborgs kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, strandskydd, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Laxvägen 9, 23192 Trelleborg

Bevaka slutpris
Laxvägen 9, Gislövs läge
Lägg ditt bud
Laxvägen 9, Gislövs läge
Anmälan visning
Laxvägen 9, Gislövs läge
Intresseanmälan
Laxvägen 9, Gislövs läge