fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Kråkbärsvägen 8, Ljungskogen

ETT CHARMERANDE ÄLSKAT TIMMERHUS som bygger på en tusenårig tradition. Synliga takbjälkar, vitlaserat brädgolv, öppet upp i nock, spröjsade fönster och en underbar skogstomt är vad man möts av på underbara Kråkbärsvägen 8 i Ljunghusen. Påkostad interiör med bl a nyare kök (2018) från Sie Matic med maskinpark från Gaggenau. För övrigt präglas huset av öppenhet och trivsamhet och inbjuder till samkväm med gott om plats att samla familj och vänner i.
Privat sovrumsavdelning med tre sovrum samt sep gästavdelning med egen igång och bad, perfekt för gäster, tonårsbarn eller föräldraavdelning. Läget är magiskt, några 100 meter till både Ljunghusens golfklubb och till sköna havsbad. VÄLKOMNA ATT BLI FÖRÄLSKADE

Kort information

Utgångspris:

19 800 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

200 m2

Biarea:

8 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

2488 m2

Byggår:

1960/1993/2010

Adress:

Kråkbärsvägen 8
23642 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (53)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
I ett hus med inte mindre än tre möjliga ingångar är det omöjligt att inte känna sig välkommen! Via ny ytterdörr den mest naturliga ingången hälsar välkommen från uppfarten och in kliver man i ett ljust rum med klinker på golvet, ljusa väggar och trädetaljer. Att redan från hallen mötas av fönsterpartier och terrassdörr till den underbara trädgården får en att känna sig ännu mer välkommen. Bra med avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrsparti.

MATRUM
Matplats i ett verandaliknande rum med flera fönsterpartier, vitlaserat brädgolv och ryggåstak klätt i wood-on-wall med infällda spotlight. Skjutdörrsparti ut mot trädgården. Gott om plats för stort matbord för ca 10-12 personer.

KÖK
Köket renoverades 2018 och är smakfullt inrett med inredning från SieMatic och maskiner från Gaggenau. Vita släta skåpsluckor och bänkskiva i komposit. Köksö med induktionshäll och inbyggd bänkfläkt. Smart, snyggt och praktiskt! Fint att man klätt insidan av köksön med wood-on-wall. Längs med väggen har man valt skåpsförvaring och integrerad kyl- och frys. Slå dig ner vid köksön och håll kocken sällskap eller sjunk ner i en fåtölj vid den öppna spisen.

VARDAGSRUM
Stort och trivsamt vardagsrum med spröjsade fönster längs med väggen ut mot trädgården och skapar en flytande gräns mellan ute och inne. Terrassdörr ut till trädgården och uteplatsen med trädäck. Även här ligger vitlaserat brädgolv, väggarna är vitmålade, taket är öppet upp i nock med infällda spotlights.

SOVRUMSAVDELNING
Sovrumsavdelning med tre sovrum, ett badrum och ingång/utgång till trädgården. De två sovrummen är tapetserade i tapeter med sagolika barntapeter från "Pierre Frey", på golvet ligger vackert brädgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med stora kvadratiska klinkerplattor i mörkgrått på golvet och vitt högblankt kakel på väggarna. Handfat med kommod med två utdragslådor. Infälld spegel ovan handfatet. Badkaret är inkaklat med duschvägg i klarglas. Fönsterdörr ut till baksidan av huset. Här finns golvvärme.

SOVRUM PÅ OVANVÅNINGEN
En våning upp finns ett sovrum som är öppet upp i nock, vitmålad träpanel på väggen, tapetserade väggar samt utgång till balkongen som vetter in mot trädgården. Här sover man gärna och gott med balkongdörren öppen de ljumma sommarkvällarna. Här finns även en rymlig garderob och en nisch lämpad för som arbetsplats eller läshörna.

GROVENTRÉ
Entré från baksidan av huset där man kommer in i en hall med klinker, vita väggar och flera fönster.

BADRUM/TVÄTTRUM
Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Wc, handfat med kommod, dusch med glasvägg, tvättmaskin och torktumlare (2022) Dubbla fönster och golvvärme.

SOVRUM EN VÅNING UPP
Separat sovrum perfekt som föräldrasovrum, rum för tonårsbarnet eller som gästrum. Rymligt med plats för både dubbelsäng och mindre soffmöblemang. Öppet upp i nock, vitmålad träpanel på snedväggarna och rutig tapet på väggarna. Takfönster för ljusinsläpp.

UTEMILJÖ
Härligt grönskande och lummig trädgård med välskött gräsmatta, stort trädäck som följer runt huset, flaggstång och vackra planteringar, bla nyplanterade äppelträd. Ombonat, lugnt och skyddat läge inte långt från golfbana och Ljunghusens kritvita stränder.

För er som behöver ett hemmakontor har säljaren låtit inreda tidigare förrådsbyggnad.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1960/1993/2010
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Stor uppställningsplats för ett flertal bilar
Bredband: Fiber är indraget
Uppvärmning: Direktverkande el/värmepump/eldstad
Grund: Krypgrund/platta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande trästockar
Takbeklädnad: Takpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2 glas/3glas
Ventilation: FTX Ventilation
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Trädgårdsförråd.

Ekonomi

Utgångspris: 19 800 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 7 698 000kr
Byggnadsvärde: 3 104 000kr
Landvärde: 4 594 000kr
Värdeår: 1978
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 115 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2015-03-13
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut Villa, 12-IM2-54/2574.1 Förmån: Avtalsservitut Tillträde Mm, 12-IM2-54/2578.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning, 12-IM2-62/773.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 40 000kr
Vatten/avlopp: 10 000kr
Sotning: 1 000kr
Försäkring: 7 669kr
Vägavgift/snö: 2 000kr
Summa driftskostnad: 60 669kr
Kommentarer: Fasta kostnader tillkommer. Uppvärmningskostnaden kan variera pga elpriser och avtal.

Karta

Kråkbärsvägen 8, 23642 Höllviken

Bevaka slutpris
Kråkbärsvägen 8, Ljungskogen
Lägg ditt bud
Kråkbärsvägen 8, Ljungskogen
Anmälan visning
Kråkbärsvägen 8, Ljungskogen
Intresseanmälan
Kråkbärsvägen 8, Ljungskogen