fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Mäklare i Skanör 2
Dela

Mäklare i Skanör

Välkommen till oss om ni letar efter en mäklare i Skanör, för att köpa eller sälja bostad. När vi på Malmöhus Mäklarna har försäljningsuppdrag i Skanör är det väldigt tydligt för oss varför området är så populärt.

 

Främst är det givetvis närheten till havet, sandstränder och golfbanor som de flesta sätter mycket högt på prioriteringslistan. Utöver det finns många andra trivsamma faktorer, bland annat trevliga grönområden, fina promenadstråk, närhet till skolor och kommunikationer.

Även det blandade utbudet av bostäder med allt från stora exklusiva villor med strandläge till mindre villor, radhus och lägenheter gör att de flesta kan hitta sin drömbostad i just området runt Skanör. För sportintresserade finns ett rikt utbud av aktiviteter.

Vi som jobbar på Malmöhus Mäklarna kan varenda gata, restaurang, skola och lekplats. Vi är engagerade i våra kunder och tycker att Vellinge kommun och Skanör är en av de bästa platserna att bo på. Vi har sålt över 2600 fastigheter i området så vi vet vad vi pratar om. Nedan listar vi bostäder som sålts i området. Varmt välkommen till oss med dina frågor!

Staffan Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0708-45 18 31

staffan@mhus.se