fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Mäklare i Vellinge kommun

Mäklare i Vellinge

När vi på Malmöhus Mäklarna har försäljningsuppdrag i Vellinge kommun är det väldigt tydligt för oss varför området är så populärt.

 

Främst är det givetvis närheten till havet, sandstränder och golfbanor som de flesta sätter mycket högt på prioriteringslistan. Utöver det finns närheten till Europa, Öresundsbron, Köpenhamn och många andra trivsamma faktorer, bland annat trevliga grönområden, fina promenadstråk, närhet till skolor och kommunikationer.

Även det blandade utbudet av bostäder med allt från stora exklusiva villor med strandläge till mindre villor, radhus och lägenheter gör att de flesta kan hitta sin drömbostad i just Vellinge. För sportintresserade finns ett rikt utbud av aktiviteter.

Vi som jobbar på Malmöhus Mäklarna kan varenda gata, restaurang, skola och lekplats. Vi är engagerade i våra kunder och tycker att Vellinge kommun är en av de bästa platserna att bo på. Vi har sålt över 2600 fastigheter i området så vi vet vad vi pratar om. Här hittar du bostäder som sålts i området. Varmt välkommen till oss med dina frågor!

Staffan Strandh

Reg. Fastighetsmäklare

0708-45 18 31

staffan@mhus.se

 
Malmöhus Mäklarna

Vi vet en sak om din bostadsaffär redan nu. Du vill ha bra betalt. Självklart.

Genom att driva försäljningen på rätt sätt ser vi på Malmöhus Mäklarna till att uppfylla dina förväntningar. Ofta med råge. Statistiken visar att vi är den mäklare som genererar bäst betalt per kvadratmeter i vår region.

Om Malmöhus Mäklarna

erfarna mäklare

När du investerar i vårt engagemang, starka lokala förankring och långa erfarenhet ser vi till att du får maximal utdelning i din försäljning.

homestyling

Våra medvetna stylister ser till att ditt hem visas upp från sina allra bästa sidor innan fotografering och visning. 

Bäst betalt för din bostad

Vi ser till att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar, exponerar den på hemnet, Hitta hem, Dagens Industri m.m.

Lokalt köparregister

När vi får in ett försäljningsuppdrag kan vi ofta direkt matcha objektet med intresserade köpare.

Personligt bemötande

Ett personligt bemötande och anpassad försäljningsprocess lägger grunden för en lyckad bostadsaffär.

Vi vet att Vellinge är fantastiskt

Vi kan området utan och innan tycker att Vellinge kommun är en av de bästa platserna på jorden man kan bo på.

Staffan Strandh

Staffan Strandh

Staffan siktar högt. Han tar sig an varje uppdrag med inställningen att alltid leverera maximalt värde. Och eftersom han är synnerligen tävlingsinriktad ger han sig inte förrän han har lyckats med det han föresatt sig, vare sig det handlar om en bostadsaffär eller om den älskade jakten. Med Staffan vid din sida kan du känna dig trygg med att samarbetet blir framgångsrikt och går smidigt.

Reg. Fastighetsmäklare

0708-45 18 31

staffan@mhus.se

Eva Strandh

Eva Strandh

Eva har det i blodet. Uppvuxen i en mäklarfamilj i Höllviken, följt av en egen karriär som mäklare, har hon erfarenheter från en lång rad lyckade bostadsaffärer att dela med sig av. Och det hon inte vet om Näset är helt enkelt inte värt att veta. Eva är effektiv och organiserad och ser till att alla delar i din affär faller på plats. Allt för att skapa mest värde för dig som kund.

Reg. Fastighetsmäklare

0705-45 18 31

eva@mhus.se

Elin Strandh

Elin Strandh

Elin älskar försäljning. Mäklaryrket har präglat henne sedan barnsben, och hon är nu tredje generationens mäklare. Hennes uppväxt i kombination med en bakgrund som försäljnings- och marknadsstrateg har format henne till den fastighetsmäklare hon är idag. Med många års erfarenhet som storstadsmäklare har hon vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.

Reg. Fastighetsmäklare

0709-79 33 86

elin@mhus.se

Lina Renwall

Lina Renwall

Lina är proffsig. Hon är engagerad och har ett ständigt fokus på kundens behov. För henne är det viktigt att vara påläst och tillgänglig så att du som kund ska känna dig trygg i livets kanske största affär. Med många år i bagaget som mäklare i Malmö är hon redo för ännu större utmaningar.

Reg. Fastighetsmäklare

0709-79 33 85

lina@mhus.se

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!