fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Erika Gynning

Erika Gynning

Vem är hon egentligen, den där Erika Gynning?

Erika klev in på kontoret en solig eftermiddag i april 2017 och presenterade sig som Malmöhus Mäklarnas nya kollega. En chansning där tajmingen skulle visa sig vara perfekt, en kvart senare var hon ute på sitt första uppdrag och numera är hon marknadsansvarig och koordinator. Kollegorna beskriver henne som glad och drivande med inställningen att ingenting är omöjligt. Men vem är hon egentligen, var dök hon upp ifrån, stämmer det att hon är DJ, har gått i terapi för flygrädsla och jobbat som flygvärdinna? Och är hon verkligen övertygad om att ingenting är omöjligt?

erika-gynning

Erika Gynning

Sälj- och Marknadskoordinator

0709-79 33 81

erika@mhus.se

Lär känna Erika lite bättre​

Erika Gynning

Hur ser din roll ut, vad är det du gör på Malmöhus Mäklarna?

Min roll är bred och varierad. Dels så jobbar jag med vår marknadsföring, där särskilt den digitala är i fokus eftersom den i stort sett var obefintlig när jag började. Jag arbetar även som koordinator vilket innebär att jag sammanställer en del av våra objekt inför försäljning. Med intresse för och bakgrund som inredare hjälper jag även till med stylingtips. Periodvis är det intensivt och då får jag fokusera på det viktigaste, så är det ju. Vi är ett sammansvetsat team som hjälps åt där det behövs!

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att jag träffar så många härliga människor! Att sälja ett hus är ju ofta förknippat med så mycket annat, en förändring i livet som man under en kort tid får vara en liten del av. Människor ger mig energi! Sen tycker jag om att vara med och påverka hur vi syns och hörs, att hela tiden sträva efter att göra det vi gör ännu bättre och se var vi kan utvecklas. Det är en spännande bransch!

Hur kom det sig att du körde förbi Malmöhus Mäklarna den där dagen?

Jag var på väg hem från en arbetsintervju i Malmö som inte kändes rätt i magen! Eftersom jag vuxit upp i Ljunghusen kände jag till Malmöhus Mäklarna sedan länge och hade gått och funderat över om vi inte skulle kunna vara bra för varandra. När jag satt där i bilen kände jag så starkt att JO det skulle vi så jag körde raka vägen dit och gick in med bestämda steg. Magkänsla är bra, lyssna på den!

Hur skulle du själv gå tillväga om du skulle sälja din bostad?

Jag skulle vara mån om vilken mäklare jag väljer, se till att huset är i bästa möjliga skick och ta hjälp av en stylist som ser till att den där sista touchen görs som lyfter hemmet. Sen skulle jag lita på och njuta av att mäklaren sköter resten, det är de ju proffs på! : )

"It's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring"

Favoritsysslor & motto

erika_dj_sisters

Vad gör du helst en ledig dag?

Jag vaknar tidigt och får en egen stund på morgonen. Jag tränar, tar en kaffe och kanske ett dopp i havet (beroende på säsong, jag är ingen vinterbadare… än) innan familjen vaknar och vi äter frukost ihop. Sen gör vi en mysig utflykt tillsammans, jag älskar att hitta på saker med familjen och nu när barnen blivit så stora att vi kan göra lite mer aktiva saker ihop är det ännu roligare! Det är en riktigt fin ledig dag tycker jag. Men jag njuter också av att bara vara hemma.

Berätta om Dj A Sisters!

Det är jag och mina systrar som dj:ar. Det började som en kul grej på ett bröllop, vi fick mersmak och efter en spelning på Ljunghusens Golfklubb tog det fart ordentligt. Sedan dess har vi spelat på många härliga fester och tillställningar!

Har du något motto?

Säger som Marilyn Monroe: ”It’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”

Vad kunderna säger om Erika Gynning

"Stort tack Erika för ett fantastiskt jobb, så fint och trevligt gjort. Kunde inte blivit bättre!"
Tiddy & Christian Söderlund
Säljare villa i Höllviken
"Det blev en enkel och smidig affär, och vi vet att det krävs ett väl utfört grundarbete och jag vill tacka för ditt fina arbete med presentationen"
Anonym säljare "underhand"
Villa i Ljunghusen
"Vi har verkligen uppskattat att jobba med er! Ni har varit professionella, snabba och serviceminded. Hela ert team fungerar enormt bra. En speciell hälsning till Erika, som gjort ett kanonjobb och varit till stor hjälp!"
Johan & Kristina
Säljare villa i Ljunghusen

Vi har full ansvarsförsäkring via Mäklarsamfundet och styrs av Fastighetsmäklarinspektionen.