fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Värlingevägen 249-0, Västra Värlinge

SKÅNSK DRÖM MED NÄRHET TILL ALLT!

Med stolthet kan vi nu äntligen presentera denna vackra 1,5-plans villa anno 1929 om ca 220 kvm som smakfullt totalrenoverats där man har lagt stort fokus på detaljerna. Den vitputsade fasaden tillsammans med de röda fönstren, det svarta taket bjuder på välbevarad charm och tidstypiska detaljer i en uppdaterad tappning. Här har det genuina intresset för material och design varit ledord samtidigt som man tagit tillvara på utrymmena på ett optimalt sätt. Allt är genomtänkt och bekvämt planerat för den stora familjen och flera härliga fönsterpartier ger maximalt med ljusinsläpp - ett komplett hem att flytta rakt in i.

Nedanvåningen bjuder på fina sällskapsytor med vardagsrum och matplats. Inbjudande stilrent kök i öppen planlösning har fina arbetsytor och en trevlig bardel ger gott om plats för matlagning och trevligt barhäng. På detta plan finns också master bedroom med dressing room, ensuite badrum. Vidare finns groventré och tvättrum samt gästtoalett med tvättställ. Ovanvåningen är primärt barnens, med två sovrum, båda i bra storlek. Vidare ett härligt allrum, kontor och ytterligare ett sovrum av större modell.

Detta är ett komplett hem för er som söker och njuter av lugnet, ljuset och vyerna på landet, men samtidigt uppskattar bekvämligheten i att bo på nära avstånd till Trelleborg, Vellinge, Malmö och Köpenhamn. Runt hörnet finns såväl mysiga Slättarps Gård som Hallongården.

Varmt välkomna till Västra Värlingevägen 249!

Kort information

Utgångspris:

4 695 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

220 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

7 rum

Tomt:

386 m2

Byggår:

1929

Adress:

Västra Värlingevägen 249-0
231 94 Trelleborg
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (51)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Välkomnande och härlig hallmiljö med god möjlighet till avhängning. Plankgolv av tidlös ek är ett genomgående inslag och ger en känsla av stillhet och elegans. Infällda downlights. Fin vy mot vitmålad trappa till ovanvåning.

SÄLLSKAPSYTA (VARDAGSRUM/MATPLATS)
I öppen anslutning till köket ligger de trevliga sällskapsytorna som tillsammans utgörs av matplats för upptill 10 sittande gäster och vardagsrum med plats för flera soffgrupper, här har allt har sin givna plats. Via stora fönsterpartier får rummen ett vackert ljusflöde och från vardagsrummet finns utgång till trädäck och den lättskötta trädgården.

KÖK
Köket från IKEA är husets mittpunkt och är generöst planerat. Mörkgrå släta luckor ger ett smakfullt och modernt uttryck. De stilrena integrerade handtagen förstärker den minimalistiska stilen. Utrustat med induktionshäll med integrerad köksfläkt (IKEA 2022), kyl och frys (IKEA 2022), ugn (IKEA 2022), diskmaskin (IKEA 2022) och mikrovågsugn (IKEA 2022). Bänkskiva i massiv marmor (20 mm). Bardisk för 3–4 personer vilket ger gott om arbetsyta och förvaring. Access till praktiskt och väldigt tilltalande mindre förråd, som lämpar sig utmärkt som skafferi. Perfekt planerat för alla matlagningsentusiaster!

GÄSTTOALETT
Toalett med handfat, klinker i grått, målade vita väggar. Vask från Geberit, kommod från Evineo. Infällda downlights i tak.

MASTER BEDROOM/EN SUITE BATHROOM
Stort härligt master bedroom med plats för dubbelsäng, två sängbord, direkt access till walk in closet - praktiskt och lyxigt med genomtänkt inredning. Härligt badrum inrett med kakel och klinker i beiga toner (Versace). Utrustat med dusch, handfat med kommod, vägghängd toalett och extra förvaring i hög skåp. Infällda downlights i tak.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Smart och praktisk kombinerad tvättstuga och groventré. Ljust och fräscht tvättrum med gott om skåpsförvaring och arbetsyta. Tvättmaskin (Electrolux 2022), torktumlare (Electrolux 2022) och vask. Klinker, massiv bänkskiva av marmor (20 mm). Utgång till trädgård. Separat teknikrum.

OVANVÅNING

ALLRUM
Vacker stilren trappa tar er upp till den andra våningen. Här möts du av ett stort och härligt rum som kan användas som tv-rum/vardagsrum. Härligt ljusinsläpp via takfönster. Ljusa väggar, plankgolv i ek och infällda downlights.

BADRUM
Ljuvligt badrum inrett i varma jordfärger med kakel och klinker i beiga toner (Versace). Utrustat med vask med kommod (Evineo), badkar, dusch och vägghängd toalett. Golvvärme.

SOVRUM x 2
Två fina sovrum, perfekta som barnrum. Garderober och klädkammare. Ljusa väggar, plankgolv i ek och infällda downlights.

KONTOR
Sovrum som idag används som kontor. Ljusa väggar, plankgolv i ek och infällda downlights.

SOVRUM
Rymligt sovrum, plankgolv av ek, vitmålade väggar och infällda downlights.

TRÄDGÅRD
Trädgårdstomten om ca 386 kvm är lättskött, formbar och försedd med häckar, trädäck och gräsytor i soligt västerläge.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1929
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband:
Uppvärmning: Vattenburna radiatorer, frånluftsvärmepump Nibe.
Grund: Betong
Stomme: Tegel och isolerad leca
Bjälklag: Trä och stål
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Schingel
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: Elitfönster Retro, takfönster Velux
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Belysningsstyrning, Plejd Smarthouse. Genomgående påkostade ellutag och strömbrytare från Schneider. Ensuite badrum BV samt badrum OV har elgolvslingor.

Ekonomi

Utgångspris: 4 695 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 1 269 000kr
Byggnadsvärde: 777 000kr
Landvärde: 492 000kr
Värdeår: 1929
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Trelleborg
Energideklaration: Utförd 2022-12-02

Driftkostnad

El: 43 400kr
Vatten/avlopp: 9 000kr
Renhållning: 2 988kr
Försäkring: 5 800kr
Summa driftskostnad: 61 188kr
Kommentarer: Driftskostnaden är en uppskattning baserad på energideklarationen, utförd 2022-12-02. Kostnaden för elförbrukningen kan variera beroende på avtal. Ovan uppvärmningskostnad är beräknad på 2 kr/kWh.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Trelleborg kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Värlingevägen 249-0, 231 94 Trelleborg

Bevaka slutpris
Västra Värlingevägen 249-0, Västra Värlinge
Lägg ditt bud
Västra Värlingevägen 249-0, Västra Värlinge
Anmälan visning
Västra Värlingevägen 249-0, Västra Värlinge
Intresseanmälan
Västra Värlingevägen 249-0, Västra Värlinge