fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Lärkvägen 8, Ljunghusen

FAMILJEVILLA I LJUVLIGA LJUNGHUSEN

Inbäddat på en solig insynsskyddad tomt om 2 556 kvm erbjuds denna fina stora familjevilla. Välplanerade 230 kvm med trevliga sällskapsytor och gott om sovrum. Huset har smakfullt renoverats det senaste året med nytt kök, nytt golv och nya ytskikt. Fräscht och inflyttningsklart!

Stort och luftigt kök i lantlig karaktär med matplats för 4-6 personer. I den anslutande matsalen finns plats för större sällskap och här är även dubbeldörrar ut till den härliga trädgården. Vardagsrummet är rymligt med fantastiskt ljusinsläpp via burspråk och öppen spis, här samlas man gärna! På nedanvåningen finns även ett avskilt sovrum med egen dusch och bastu.

På ovanvåningen möts man av ett magnifikt allrum med stort ljusinsläpp. Här ligger fyra av de fem sovrummen, ett stort badrum med bubbelbadkar och dusch, separat wc och klädkammare, samt en ljuvlig balkong i västerläge som nås av det stora sovrummet med inbyggda garderober. Det är ljust och rymligt!

Underbar lummig trädgård i sann Ljunghusenanda med välskött gräsmatta som mynnar ut i skogstomt. Trädgården bjuder på gröna rum med flera sittplatser, soligt läge, samt ett ljuvligt lusthus för mysiga middagar året om!

Att det här är ett varmt och välkomnande hem råder ingen tvekan om, det känner du redan när du kliver över tröskeln. Dessutom på en populär adress nära Ljungenskolan, den vackra stranden och Ljunghusens Golfbana. Ja som ni hör, här bor man mer än bra!

Varmt välkomna till Västra Lärkvägen 8.

Kort information

Utgångspris:

11 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

230 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

2556 m2

Byggår:

1972

Adress:

Västra Lärkvägen 8
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (41)

Planritning

Planlösning bottenvåning

Planritning

Planlösning ovanvåning

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Stor och välkomnande entré med grå klinker, vita väggar och inbyggda garderober.

GÄST-WC
Helkaklat gäst-wc med grå klinker och ljust kakel. Handfat och frostat fönster.

VARDAGRUM
Härligt ljust sällskapsrum med ekparkett och vita väggar. Öppen spis som ger extra inbjudande känsla, här vill man umgås! Burspråk ut mot trädgården och uteplatsen.

MATPLATS
Mellan kök och vardagsrum landar man vid matplatsen där det finns plats för 8-10 personer runt bordet. Dubbeldörrar ut till uteplats med trädäck. Även här ekparkett, ljusa väggar.

KÖK
Totalrenoverat kök i ombonad och lantlig karaktär med ljusa köksluckor och bänkskiva i valnöt. Att det är utan överskåp ger ett luftigt och snyggt intryck. Inbyggd bänk att slå sig ner på och hålla sällskap. Utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin (helintegrerad), kyl- och frys (helintegrerade). Matplats för 4-6 personer.

ARBETSRUM
Mindre rum som med fördel kan användas som arbetsrum eller hobbyrum. Ekparkett, vita målade väggar.

GROVENTRÈ/TVÄTTSTUGA
Kombinerad groventré och tvättstuga med ljus klinker och delvis kaklade delvis målade vita väggar. Gott om förvaring i både skjutdörrsgarderob och skåpsinredning. Här finns vask, tvättmaskin och torktumlare.

GÄSTAVDELNING
Från groventrén når man ett sovrum med eget badrum och bastu. På golvet ligger samma ljusa klinker som i tvättrummet och väggarna är ljusa. Duschutrymmet är helkaklat, duschdörr i frostat glas. Handdukstork.
Från sovrummet finns en terrassdörr ut till trädgården och uteplats med trädäck.

OVANVÅNING

ALLRUM
På ovanvåningen möts man av ett stort allrum med takkupa med flera fönster som ger fint ljusinsläpp. Ljust och fint! Ekparkett, ljusa väggar.

BADRUM
Större badrum med bubbelbadkar och dusch. Helkaklat med grå klinker och ljust kakel. Handfat med kommod och spegelskåp ger fint med förvaring. Även här finns takkupa som ger både rymd och ljus.

WC
Klinker och målade väggar. Handfat med kommod och skåpsinredning.

SOVRUM
På ovanvåningen finns fyra rejäla sovrum. Samtliga med garderober och ett av dem, master bedroom, har en balkong i västerläge. En plats att ta kvällsteét på och läsa en god bok om sommaren.

UTEMILJÖ
Ljuvlig uppvuxen tomt i sann Ljunghusenanda. Djup trädgård med planteringar som mynnar ut i skogstomt. I skyddat solläge kan man njuta av våren och sommaren och för dagar man vill ta skydd finns det ett alldeles underbart lusthus att duka upp i.


Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1972
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbelgarage Uppfart med plats för 2 bilar.
Bredband: Fiber är anslutet.
Uppvärmning: Luft luft värmepump/Oljefyllda element/Golvvärme /Öppen spis
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: Kopplande fönster
Ventilation: Självdrag/Mekanisk ventilation
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Garage samt förråd på tomten.

Ekonomi

Utgångspris: 11 895 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 6 090 000kr
Byggnadsvärde: 3 477 000kr
Landvärde: 2 613 000kr
Värdeår: 1972
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2017-08-24
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2575.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 36 605kr
Vatten/avlopp: 9 000kr
Försäkring: 7 000kr
Vägavgift/snö: 2 500kr
Summa driftskostnad: 55 105kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Tomt

Kommun: Vellinge
Övrigt: Tomtarea 2 556 m² . Underbar uppvuxen tomt med stort trädäck i söderläge . Det fina åttakantiga Classicum uterummet används flitigt

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Lärkvägen 8, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Västra Lärkvägen 8, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Västra Lärkvägen 8, Ljunghusen
Anmälan visning
Västra Lärkvägen 8, Ljunghusen

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna