fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen

ETT STYCKE PARADIS SÖKER NY PASSIONERAD HÄLSOFANTAST

I mötet mellan Falsterbokanalen och Ljunghusens strand kan vi nu presentera denna kommersiella fastighet som fullkomligt andas välmående! Idag drivs här en omtyckt multistyle yogastudio, Studio Canalis, med hälsa i fokus. Och en vackrare plats att landa på, vare sig det är i en yogaposition eller inte – är svårt att föreställa sig! Det är även en uppskattad och välbesökt konferensanläggning, där man får tillgång till hela huset vid bokning. Kombinationen med konferens som avslutas med hälsopass i form av yoga, meditation, löpning, cykling eller simning i kanalen är en totalupplevelse! Fastighetens unika läge med havet och naturen precis utanför tillvaratas på bästa sätt.

Huset som byggdes 2015 är i 2-plan smälter vackert in i naturen och har en lokalyta på sammanlagt 397 kvm. Entréplan om 190 kvm och övre plan om 207 kvm. Biarea 25 kvm i form av pannrum finns på entréplan. Det är gediget och omsorgsfullt planerat och byggt, i enlighet med de regler som finns för att uppfylla samtliga krav som ställs för en SPA- och friskvårdsanläggning.

Planlösningen erbjuder två underbara yogasalar, den ena anpassad för hot yoga med japanskt bad, bastu och omklädningsrum. Ovanvåningen används till konferens med flera kontorsrum, teknisk utrustning samt restaurangkök anpassat för professionellt bruk. Det är modernt och rofyllt inrett i jordnära, varma färger, med ljusa rum och högt i tak. Naturen utanför är ständigt närvarande tack vare maximalt med ljusinsläpp från enorma fönsterpartier. Att det här har varit en uppskattad mötesplats för många besökare råder inga tvivel. Här mår man bra!

Detta är ett enastående och ytterst sällsynt tillfälle att förvalta en fantastisk lokal på ett otroligt läge!

Varmt välkomna till Ljunghusens vackraste plats!

Kort information

Utgångspris:

18 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

397 m2

Biarea:

25 m2

Rum:

12 rum

Tomt:

1320 m2

Byggår:

2015

Adress:

Västra Kanalvägen 20
236 41 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (48)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ / ALLRUM
Ljus och välkomnande entré med plats för avhängning. Skåpsinredning med svarta luckor och bänkskiva i laminat, utrustat med kylskåp. Altandörr till trädäcket utanför. På golvet ligger klinker, väggarna är delvis målade och delvis tapetserade.

TVÄTTRUM/GROVENTRÉ
Groventré med pentry och skåpsinredning. Tvättmaskin och torktumlare (Bosch). Städskåp med vask. Klinker, målade väggar.

BADRUM (WC OCH HANDFAT)
Badrum med wc och handfat. Klinker, målade väggar och spotlights i tak.

YOGASAL MED BASTUAVDELNING
Yogasal som är anpassad för hot yoga. Stora fönsterpartier och skjutdörrar till träddäck. Två handfat samt skåp. Klinker, spegelklädda väggar och spotlights i tak. I anslutning till yogasalen finns två duschar samt ingång till en ljuvlig bastu med stort fönster ut mot havet. Altandörr ut för access till både havet, utedusch och poolbad.

OMKLÄDNINGSRUM
Det finns två omklädningsrum. Det ena med fyra duschar, två toaletter och omklädningsskåp. Det andra har handfat och dusch och omklädningsskåp. Båda med klinker, målade väggar och spotlights i tak.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Trapphuset som är klätt i grönska visar vägen upp till ett öppet allrum med stora fönsterpartier mot både kanalen och stranden. Parkettgolv, målade väggar och spotlights i tak. Balkong med tak som sträcker sig längs med huset.

KÖK
Kök med högkvalitativa maskiner anpassade för professionellt bruk. Kyl och frys från Porkka, diskmaskin från Electrolux, restaurangugn från Rational och stekhäll. Skåpsinredning med laminatbänkskiva och gott om förvaring. På golvet ligger slitstark plastmatta.

BADRUM
Stort, handikappanpassat badrum med wc och handfat. Klinker, spotlights i tak.

YOGASAL
Stort härligt rum som idag används som yogasal. Fönsterpartier från golv till tak mot havet, samt två terrassdörrar till balkongen. Fint och mysigt med kamin för mörka höst- och vinterkvällar. Parkettgolv, målade väggar och spotlights i tak. Separat förråd.

KONTORSRUM x 4
Denna avdelning används idag som konferens- och mötesrum. I två av rummen finns handfat, praktiskt om rummet ska används som behandlingsrum. Parkettgolv, målade väggar, spotlights i tak och fina ljusinsläpp i samtliga rum.

UTEMILJÖ
Stort trädäck med gott om plats att slå sig ner och en gång som leder ner mot havet. Uppvärmd pool samt utedusch.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plan
Byggår: 2015
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: 4 parkeringsplatser
Bredband:
Uppvärmning: Grundvattenvärmepump (Qvantum)
Grund: Betongplatta på mark
Stomme: Stål, betong samt trä
Bjälklag:
Fasad: Stående träpanel i huvudsak
Takbeklädnad: Papp
Fönster: 2-glas och 3-glasfönster, isoler
Ventilation: Mekanisk från- & tilluft med värmeväxlare (FTX)
Vatten & avlopp: Kommunalt
Övrigt: Ventilationen är mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning Gold luftbehandlingsaggregat med roterande värmeväxlare. TYPKOD: 325 Hyreshusenhet, lokaler

Ekonomi

Utgångspris: 18 895 000kr eller högstbjudande
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2022-05-25
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:12

Driftkostnad

Uppvärmning: 98 315kr
Vatten/avlopp: 4 252kr
Renhållning: 3 250kr
Försäkring: 23 366kr
Summa driftskostnad: 129 183kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår el. I genomsnitt ca 200 yogagäster per vecka. Larm finns, kostnad om 7416 kr/år. TYPKOD: 325 Hyreshusenhet, lokaler

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

OBS! Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Informationen kommer att uppdateras efter uppgifter från ny areamätning som därmed kan påverka taxeringsinformationen. Att uppgifterna hos Lantmäteriet stämmer och är korrekta kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean och uppgifterna hos Lantmäteriet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm. Telefon 040-42 50 00.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Kanalvägen 20, 236 41 Höllviken

Bevaka slutpris
Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen
Anmälan visning
Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen
Intresseanmälan
Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen