fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Fasanvägen 9, Ljungskogen

EN STOR VILLA FÖR DEN STORA FAMILJEN!

Varmt välkomna till Västra Fasanvägen 9 och detta attraktiva läge i Ljungskogen.

Här möts vi av en stor, praktisk familjevilla som byggdes ut under 2015 och nu stoltserar med hela 408 kvm på en solig naturtomt om 2 500 kvm. En minst sagt rymlig villa för den stora familjen med gott om plats för socialt umgänge! De generösa, sociala sällskapsytorna präglar huset och på dess bottenplan finns hela tre stora allrum och ett uterum där man gärna umgås tillsammans med familj och många av sina vänner. Dessutom är man här i nära kontakt med utemiljön då huset har försetts med ett flertal terrassöppningar och fina fönsterpartier. Ja, ett hus som passar bättre för sociala trevligheter än detta får man nog leta ganska länge efter. Köket är även det rymligt och i ett av allrummen finns en öppen spis.

Förutom sociala ytor erbjuder huset hela nio sovrum, gott om förvaringsmöjligheter, två badrum, ett gäst-wc samt dubbelgarage. Tack vare de många sovrummen är hemmakontorsmöjligheterna stora om det finns behov för det. Att huset har alla förutsättningar råder det inga tvivel om - här finns alla möjligheter att påverka planlösningen och sätta sin egen prägel. Huset är dessutom förbesiktigat.

Ljunghusens vackra omgivningar är oslagbara och läget på Västra Fasanvägen är inget undantag. Här bor man på suveränt avstånd till strand, skola, kommunikationer, lilla Ica Ljungskogen, Bar Bistro och Ljunghusens golfklubb. Magiskt!

Varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

13 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

408 m2

Biarea:

115 m2

Rum:

12 rum

Tomt:

2500 m2

Byggår:

1970+2015

Adress:

Västra Fasanvägen 9
23642 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 24 juli 10:00-10:30

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (46)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Ekparkett på golv och randig tapet på väggar i grått och vitt. Goda avhängningsmöjligheter och förvaring i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar.

GÄST-WC
Med halvkaklade väggar i mörkblått kakel samt mönstad tapet ovan. Klinkers på golv. WC, vask och spegel.

WALK-IN-CLOSET
Rymlig walk-in-closet med ekparkett på golv samt röd fondvägg. Platsbyggd klädförvaring i brunsvart utförande.

3 x ALLRUM
I huset finns tre olika rymliga allrum med ekparkett på golv samt målade väggar. Platsbyggda bokhyllor, öppen spis, stora härliga glaspartier varav vissa med skjutdörrar för optimal indoor-outdoor-känsla. Öppen planlösning mot kök i det ena av rummen samt utgång till uterum.

KÖK
Kök i härlig, öppen planlösning med mörkgrå klinker samt ekparkett på golv. Väggarna är vita. Öppen planlösning mot allrum. Köksinredning i vitt utförande från IKEA (2015) samt vita bänkskivor. Gott om förvaring samt goda arbetsytor på diskbänk samt på flyttbar köksö. Spishäll, spisfläkt, mikro, 3 st kyl samt 3 st frys. Stor matplats precis i anslutning till köket.

PASSAGE & 2 SOVRUM
Även i denna del av huset ligger ekparkett på golv och väggarna är vita. Gott om förvaring i garderober i passagen samt utgång till trädgården via altandörr.

KONTOR
Ekparkett på golv och vita väggar. Utgång till trädgården via altandörr.

MASTER BEDROOM
Ekparkett på golv och ljusa väggar. Förvaring i skjutdörrsgarderober samt i klädkammare.

BADRUM
Svart granit på golv och väggar. Spotlights i tak. Här finns WC, dusch, badkar, handfat med kommod och spegel.

TVÄTTSTUGA
Klinker på golv samt halvkaklade väggar i vitt. Tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter i väggskåp. God arbetsyta på bänkskiva.

GROVENTRÉ
Ekparkett på golv och vita väggar samt förvaring i garderob. Härifrån nås även dubbelgaraget.

OVANPLAN

5 x SOVRUM
På husets ovanplan finns hela fem sovrum som alla har ekparkett på golv och vita väggar. Ett av rummen har utgång till husets takterrass.

BADRUM
Vitt kakel på väggar samt ljus klinker på golv. WC, dusch, vask med kommod samt spegel ovan vask.

UTEMILJÖ
Huset är placerat på stor naturtomt om 2 500 kvm och här finns uteplat på bl a trädäck. Här finns även gott om lekytor på gräsmattor och lummig natur som omgärdar tomten.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan + 1 plan
Byggår: 1970+2015
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: 3 garageplatser, uppfart med plats för 6 bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/luft värmepump och direktverkande el
Grund: Betongplatta
Stomme: Tegel+Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts/Lärkträ
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Koppar och målad plåt
Fönster:
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2015
Övriga byggnader: Uterum om ca 24 kvm.

Ekonomi

Utgångspris: 13 895 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 13 400 000kr
Byggnadsvärde: 9 000 000kr
Landvärde: 4 400 000kr
Värdeår: 1993
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 83 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2012-09-28
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden, Samfällighet: Vellinge Kämpinge S:1, Samfällighet: Vellinge Ljunghusen S:12, Samfällighet: Vellinge Ljunghusen S:13, Samfällighet: Vellinge Ljunghusen S:14 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2575.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1 Förmån: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2577.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 36 150kr
Vatten/avlopp: 6 345kr
Renhållning: 3 392kr
Samfällighet: 2 500kr
Försäkring: 12 000kr
Summa driftskostnad: 60 387kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 60 387 kr/år. I angiven driftskostnad för 6-8 persons hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 36 150 kr/år, V/A om ca 6345 kr/år, renhållning om ca 3 392 kr/år, försäkring om ca 12 000 kr/år samt vägavgift om ca 2500kr/år. OBSERVERA att driftskostnaden är individuell och baseras på antal personer i hushållet.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Fasanvägen 9, 23642 Höllviken

Bevaka slutpris
Västra Fasanvägen 9, Ljungskogen
Lägg ditt bud
Västra Fasanvägen 9, Ljungskogen
Anmälan visning
Västra Fasanvägen 9, Ljungskogen
Intresseanmälan
Västra Fasanvägen 9, Ljungskogen

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!