fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Videholms Allé 1B, Höllviken

HÖGST UPP MITT I BYN MED HAVSUTSIKT

Högt upp i det blå erbjuds en av Höllvikens mest unika våningar om 82,5 kvm med spännande arkitektur med ljuvlig havsutsikt och fantastisk vy över Höllviken. Denna fräcka bostad är i sitt original en trerummare men disponeras idag över två rum och kök. Önskar man två sovrum kan man enkelt lösa detta genom att igen sätta upp en vägg.

På Höllvikens absoluta toppläge bor man privat och ostört högst upp i huset på våning 5 av 5 och här råder lugnet. Ljuvlig panoramautsikt och den inbjudande terrassen om ca 40 kvm har solchans hela dagen. Tilltalande planlösning med slående ljusinsläpp med hjälp av de många fönstersättningarna från golv till tak. Mysigt kök med matplats, härligt allrum och praktiskt sovrum. Addera därtill ett helkaklat snyggt badrum som även inrymmer tvättmaskin och torktumlare, vilken lyx!

Ett högklassigt boende mitt i centrala Höllviken.

Varmt välkommen till Videholms Allé 1B, måste upplevas på plats!!

Kort information

Utgångspris:

5 500 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

7 165 kr

Boarea:

82.5 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

3 rum

Byggår:

2009

Adress:

Videholms Allé 1B
236 31 HÖLLVIKEN
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (28)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Välkomnade entré med mörk klinker samt ekparkett på golv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

KÖK
Det smakfullt inredda köket har vita luckor (Vedum) och bänkskiva i svart laminat. Utrustat med kyl och frys i rostfritt utförande, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn (Siemens), fläkt, samt en kombinerad micro/ugn Siemens. Ljust kakel ovan bänkskiva och utgång till en läcker terrass som sträcker sig längs med lägenheten. Här kan man njuta av solens alla timmar - perfekt planerat!

VARDAGSRUM
Trevlig sällskapsavdelning med plats att inreda med soffgrupp och matbord om så önskas. Glasad terrassdörr mot terrassen. Ekparkett på golv och ljusa väggar. Del av vardagsrum har tidigare varit ett andra sovrum.

MASTER BEDROOM
Ett stort, härligt rum med plats för ordentlig dubbelsäng. Inbyggda garderober för förvaring. Utgång till bostadens terrass finns även här. Ekparkett på golv och ljusa väggar. Detta är i dagsläget bostadens enda sovrum men ytterligare ett kan skapas igen om man vill.

BADRUM/TVÄTTRUM
Helkaklat badrum med mörk klinker på golv samt vita helkaklade väggar med mörk detalj bakom WC. Utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod från Vedum, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens). Arbetsbänk och vita överskåp för ytterligare förvaring.

TERRASS
I bästa läge finns bostadens stora terrass om ca 40 kvadratmeter som sträcker sig längs med våningen från öster till väster. Klinker i grått och ljuvlig havsutsikt.

OMGIVNING
Här upplever man naturen med hänförande utsikt över Öresund från alla rum. Närhet till såväl affärer, bibliotek, småbåtshamn, skola, dagis, buss, strand och golfklubb. Goda kommunikationer till både Malmö och Köpenhamn.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns även ett gemensamt cykelförråd och till varje våning ingår garageplats i källaren samt tillgång till föreningens parkeringsplatser utanför huset.
Elbilsladdare i garaget.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 82.5 m2
Rum: 3 rum
Våning: 5
Lägenhetsnummer: 20
Andelstal: 4.3074%
Indirekt nettoskuldsättning: 822 777kr

Ekonomi

Utgångspris: 5 500 000kr eller högstbjudande
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 7 165kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten, Telia Sonera bredband, bredbands TV och telefoni. Hushållsel och hemförsäkring tillkommer. Garageplats med laddstolpe ingår i avgiften. (Debiteras för faktisk förbrukning).

Förening

Förening: Brf Boken
Kommun: Vellinge
Byggår: 2009
Hiss: Finns
Parkering: Till respektive lägenhet ingår 1 parkeringsplats i källarplan.
Uppvärmning: Bergvärme, vattenburen och radiatorer
Energideklaration: Utförd

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Boken i Höllviken bildades år 2008 och under samma år påbörjades uppförandet av 2 byggnader, innehållande sammanlagt 22 bostadsrättslägenheter. Byggnaden uppfördes i form av flerbostadshus 5 våningar, med p-platser i källarplan och lokaler för bibliotek på gatuplan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Fastigheten omfattas av en tredimensionell fastighetsindelning (3D), omfattande 22 bostadsrättslägenheter som en enhet och bibliotek i gatuplan som en enhet. Källarplan med förråd, p-platser och utrymme för el-central, maskinrum mm. Källarplan tillhör bostadsrättsföreningen.

Elbildladdare i garaget.

Fastighetens yta fördelar sig enligt nedan:

3 st 2 rum och kök
13 st 3 rum och kök
6 st 4 rum och kök

22 st lgh, totalt 1 915 kvm

Föreningen har gemensam el för uppvärmning (bergvärme), varmvatten och belysning i allmänna utrymmen.

3D utrymmena i fastigheten är de som hör till biblioteket på markplan och i källarplan.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2037.

Utfört underhåll:
2021 Byte av porttelefon
2021 UPS-batterier 12V MCI
2021-2022 Värmepanna, årlig genomgång
2021-2022 Fasad-spindelsanering

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Övrigt: Föreningen har laddstolpar för elbilar i anslutning till parkeringsplatserna.

Info

Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Videholms Allé 1B, 236 31 HÖLLVIKEN

Bevaka slutpris
Videholms Allé 1B, Höllviken
Lägg ditt bud
Videholms Allé 1B, Höllviken
Anmälan visning
Videholms Allé 1B, Höllviken
Intresseanmälan
Videholms Allé 1B, Höllviken