fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Vattle byväg 87, Vellinge Kommun

Familjevänligt med lantlig bykänsla, välkomna till Vattle byväg 87. En trevlig familjevilla byggd 2003 med bland annat SOLCELLSANLÄGGNING som dessutom är omsluten av stora åkerfält. Vattle byväg 87 är belägen på ett mycket uppskattat och attraktivt läge med vackra rofyllda omgivningar.

Ett välplanerat hus med gott om sovrum och sällskapsytor. På nedanvåningen har vi två sovrum och ett badrum samt stora sociala ytor. Vidare från vardagsrum och kök lockas man av det vackra ljusinsläppet från de många fönstersättningarna i matsalen och blicken dras direkt vidare ut mot den härliga trädgården i soligt söderläge. Från köket når vi även det tilltalande uterummet med skjutpartier ut mot de generösa trädäcket där vi också finner det inbjudande spabadet. Ovanvåningen bjuder på ett stort allrum samt ett sovrum och badrum. Vill man skapa ytterligare ett sovrum går det enkelt att göra. Vardagsrummet och köket samspelar i en social tilltalande öppen planlösning.

Här njuter du av utsikten och ser naturens vackra skiftningar, följ säsongens skörd på nära håll och låt ögonen vila på hästhagar i horisonten. Vill man ha den lantliga bykänslan och rogivna avskildheten men samtidigt bekvämt avstånd till Vellinge, Malmö och Köpenhamn med alla dess faciliteter så har man hittat hem.

Kort information

Utgångspris:

4 695 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

188 m2

Biarea:

17 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

822 m2

Byggår:

2003

Adress:

Vattle byväg 87
235 94 Vellinge
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (33)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Väl inne i bostaden finns en välkomnande möblerbar hall med trägolv, vita väggar och plats för avhängning i inbyggda garderober. Härifrån har man trappan upp till andra våningen.

BADRUM
Klinker på golv och våtrumstapet på vägg. Utrustat med toalett, tvättställ med kommod och dusch. Gott om förvaring.

KÖK
Ljust och trevligt kök med ljusinsläpp från flera håll. Utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, kyl, frys, diskmaskin och mikrougn. Bänkskiva i trä och kakel ovan diskbänk. Köksö med plats för två barstolar, inbjudande för köks häng och med ytterligare förvaring. Utgång till härligt uterum och öppen planlösning till trevligt vardagsrum.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger det inbjudande vardagsrummet, ljust och trevligt med ekparkett, målade väggar i grått och vitt. Här inryms en soffa, tv-möbel samt ytterligare fåtöljer.

UTERUM
I anslutning till köket och vardagsrummet finns ett uppskattat uterum som nyttjas flitigt med skjutdörrar ut till trädäck, trädgård och bubbelpool.

MATSAL
I anslutning till kök och vardagsrum finns en matplats där ett större sällskap kan umgås kring bordet. Detta rum ger en perfekt balans mellan ute och inne och är ljust och luftigt tack vare flera fönsterpartier som ger generöst med ljusinsläpp. Parketten ger värme åt rummet.

MASTER BEDROOM
Rymligt och härligt sovrum med målade vita väggar. Inbyggda garderober, plats för dubbelsäng och nattduksbord.

SOVRUM
Mysigt sovrum med trägolv och ljusa väggar.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Kombinerad groventré och tvättstuga. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask. Praktisk utgång till trädgården.

OVANVÅNING

ALLRUM
Ovanvåningen är inredd med ett stort öppet vardagsrum med plats för flera soffgrupper, perfekt för både tonårshäng och hemmakontor. Här inryms en soffa, tv-möbel samt ytterligare fåtöljer. Imponerande takhöjd och möjlighet att skapa ytterligare sovrum vid behov.

SOVRUM
Rymligt sovrum med trägolv och ljusa väggar. Gott om plats för förvaring.

BADRUM
Smakfullt badrum med klinker i grått på golv, delvis kakel på vägg, resten målat i vitt, snyggt! Utrustat med toalett, duschhörna, dubbla tvättställ med kommoder, spegel samt gott om förvaring.

UTEMILJÖ
Utemiljön är ombonad och mysig och bjuder på ett härligt trädäck i söderläge och gott om plats för loungegrupper och solstolar. Vidare finns planteringar, gräsmatta. Väldigt trivsamt! På baksidan finns även en friggebod perfekt som trädgårdsförråd.

ÖVRIGT
Carport vid entrén finns med uppställningsplats för ett antal bilar.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2003
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Rejäl uppfart för ca 4 bilar
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburen. IVT värmepump 2020
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts (ventilerad fasadkonstruktion)
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Friggebod ca 13 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 4 695 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 302 000kr
Byggnadsvärde: 2 052 000kr
Landvärde: 1 250 000kr
Värdeår: 2003
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 72 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2014-04-14
Servitut & planbestämmelser: Last: Avtalsservitut: Va-Ledningar, 1233IM-01/12754.1

Driftkostnad

El: 34 925kr
Vatten/avlopp: 4 848kr
Renhållning: 3 250kr
Försäkring: 6 495kr
Summa driftskostnad: 49 518kr
Kommentarer: Förbrukning 22 376 kWh/år. I angiven förbrukning ingår laddning av elbil ca 4 600 kWh/år. Solcellsanläggningen producerade 2021 ca 3 395 kWh/år. Nettoförbrukningen per 2021 blir ca 18 981 kWh/år som man betalar för.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Vattle byväg 87, 235 94 Vellinge

Bevaka slutpris
Vattle byväg 87, Vellinge Kommun
Lägg ditt bud
Vattle byväg 87, Vellinge Kommun
Anmälan visning
Vattle byväg 87, Vellinge Kommun
Intresseanmälan
Vattle byväg 87, Vellinge Kommun