fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Fasanvägen 21, Ljungskogen

GEDIGEN, NYRENOVERAD FAMILJEDRÖM PÅ ATTRAKTIVT LÄGE

Varmt välkomna till denna välplanerade och välskötta familjevilla nära skola, strand och kommunikationer i Ljungskogen. Ett rejält stenhus med plats för den stora familjen. Boarea om 208 kvm + 68 kvm biarea fördelat på 7 rok varav 5 sovrum ( två där nere och resterande tre där uppe).

Nuvarande ägare har sannerligen förvaltat huset väl och det har genomgått en stor renovering under 2020/2021 då i princip allt inomhus har uppdaterats.
På husets nedanplan dominerar, härliga sociala ytor i form av stort kök med snygg inredning från HTH och exklusiva vitvaror från NEFF, samt generöst vardagsrum i vinkel med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Vardagsrummet bjuder på ett vackert ljusinsläpp från de otroliga stora fönstersättningarna i original och här bjuder man verkligen in den parkliknande trädgården till rummet från båda hållen. Utöver detta finns ytterligare ett stort allrum på ovanplan, återigen med ett magiskt fönsterparti upp i nock. Här uppe har man en praktisk sovrumsavdelning och ett stort snyggt nyrenoverat badrum med lyxiga materialval. Det är praktiskt och rymligt med ständig närhet till den uppvuxna trädgården och med trivsamma uteplatser i västerläge.
Dubbelgarage och stor välkomnande uppställningsplats för flertalet bilar finns såklart även här.

Med andra ord är detta ett riktigt drömhus för familjen med alla bekvämligheter man bara kan tänka sig. Dessutom beläget på ett mycket attraktivt läge nära skola, bussförbindelser och serviceutbud. Utöver detta bjuds man här på en oslagbar omgivning nära hav, strand och golfbana.

Här trivs man helt klart, varmt välkomna hem!

Kort information

Utgångspris:

13 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

208 m2

Biarea:

68 m2

Rum:

7 rum

Tomt:

2494 m2

Byggår:

1968

Adress:

Västra Fasanvägen 21
23642 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (45)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ & HALL
Rymlig hall med marmor på golv och vita väggar. Goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter bakom spaljé i vitt. Vidare in i hallen ligger mörkbetsad ekparkett i enstav på golv och det finns platsbyggda garderober för förvaring.

GÄST-WC
Helkaklat gäst-WC i marmorinspierar kakel och klinker. Vägghängd WC från Villeroy Boch, handfat med kommod samt spegel med belysning.

KÖK
Stort, härligt kök i från HTH. Här är väggarna beige och golvet en mörkbetsad ekparkett i enstav. Köksluckor dels med mörkbetsade ekribbor, dels med släta, beige luckor. Bänkskivor i beige silestone. Integrerad kyl/frys från NEFF, integrerad diskmaskin från Siemens, mikrovågsugn+värmelåda från NEFF, ugn från NEFF samt kaffemaskin+värmelåda från NEFF. Induktionshäll med integrerad fläkt, kolfilter, från AEG. Stor matplats samt utgång till trädgården via altandörr.

MATRUM/VARDAGSRUM
Härligt, socialt rum i vinkel med plats för såväl stort matsalsmöblemang samt stor soffgrupp. Utsikt mot trädgården genom stort, vackert fönsterparti. Mörkbetsad ekparkett i enstav samt vita väggar. Vacker, uppmurad öppen spis.

MASTER BEDROOM
Avskilt beläget nås husets master bedroom. På golvet ligger mörkbetsad ekparkett i enstav och väggarna är greige. Platsbyggda garderober längs med en hel vägg för maximala förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2/ARBETSRUM
Rum som idag nyttjas som arbetsrum och som har egen access utifrån via det integrerade garaget. Mörkbetsad ekparkett i enstav på golv och vita väggar.

TVÄTTSTUGA
Den rymliga tvättstugan nås via det integrerade garaget och har grå klinker på golv samt vita, helkaklade väggar. Vit skåpsinredning med mörkgrå laminatskiva, upphöjd tvättmaskin och torktumlare från Samsung.

OVANPLAN

ALLRUM
Stort allrum med fantastiskt ljusinsläpp från generöst fönsterparti. Ljusgrå heltäckningsmatta på golv och vita väggar. Plats för rejal soffgrupp.

SOVRUM 3, 4 & 5
Ljusgrå heltäckningsmatta på golv och vita väggar. Platsbyggda garderober för förvaring i två av rummen samt klädkammare för ytterligare förvaring utanför ett av sovrummen.

BADRUM
Helkaklat badrum i mörkt, marmorerat kakel. Vägghängd WC, dubbelhandfat med kommod, badkar samt dusch. Golvvärme samt spotlights i tak.

UTEMILJÖ
Ljuvlig utemiljö på både fram- och baksida av huset med mycket grönska och växtlighet i sann ljungskogenanda. En privat oas att njuta på.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1968
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart med plats för ca fem bilar Ytterligare plats för två bilar i garage.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Lättbetong
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Taktegel
Utv. plåtarbete: Koppar
Fönster: 2-glas träfönster, kopplade
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Renoverat under 2021-2021. Nytt kök från HTH med vitvaror från NEFF, nya golv, nytt badrum, ny gäst-wc, ytskikt målade.
Övriga byggnader: Integrerat dubbelgarage.

Ekonomi

Utgångspris: 13 895 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 8 404 000kr
Byggnadsvärde: 4 022 000kr
Landvärde: 4 382 000kr
Värdeår: 1968
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 84 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2019-10-22
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut Villa, 12-IM2-54/2575.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 30 000kr
Vatten/avlopp: 8 000kr
Samfällighet: 2 000kr
Försäkring: 11 000kr
Summa driftskostnad: 51 000kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD ca 51 000 kr/år. I angiven driftskostnad för tre personers hushåll ingår uppvärmning och el om ca 30 000 kr/år, V/A om ca 8 000 kr/år, väg/samfällighetsavgift om ca 2 000 kr/år samt försäkring om ca 11 000 kr/år. Fasta kostnader för el tillkommer.

Info

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt , VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Fasanvägen 21, 23642 Höllviken

Bevaka slutpris
Västra Fasanvägen 21, Ljungskogen
Lägg ditt bud
Västra Fasanvägen 21, Ljungskogen
Anmälan visning
Västra Fasanvägen 21, Ljungskogen
Intresseanmälan
Västra Fasanvägen 21, Ljungskogen