fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Vanningevägen 1, Skanör

RADHUS MED HÄRLIG HÖRNTOMT!

Här har vi det perfekta boendet för lilla familjen, paret eller den som vill down siza. Ett välplanerat radhus med härlig hörntomt som bjuder på en attraktiv planlösning, fördelat i 1,5 plan. Ett smakfullt, komplett och renoverat boende med unik villakänsla. Denna dröm är för dig som söker ett lättskött och bekvämt hem inbäddat i hjärtat av mysiga Skanör. Huset genomgick en stor renovering 2020 då nedanvåningen bland annat försågs med golvvärme och nya vackra golv. Köket renoverades och gjordes större vilket gjorde de sociala ytorna fulländade; med sin nu öppna planlösning mot vardagsrummet blir hela bottenplanet helt klart hjärtat i huset. Här umgås man mer än gärna med vänner och familj och ljusinsläppet är slående.

Husets 108,5 väldisponerade kvadratmeter erbjuder förutom vardagsrum och kök, tre praktiska och generösa sovrum med goda förvaringsmöjligheter, två helkaklade renoverade badrum, fräsch tvättstuga och en härlig hörntomt med trädgård och uteplats i bästa sydvästläge.

Området är mycket barnvänligt och erbjuder grönskande och lummiga omgivningar, gemensamma gräsytor och flera lekplatser. Här har man nära till bra skolor, Skanörs stadspark och centrum. Bad och hamn finns på bekvämt gångavstånd.

Varmt välkomna till Vanningevägen 1 - Ett boende att längta hem till!

Kort information

Utgångspris:

4 795 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

5 989 kr

Boarea:

108.5 m2

Biarea:

28 m2

Rum:

4 rum

Byggår:

1987

Adress:

Vanningevägen 1
239 32 SKANÖR
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (40)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Skanör-Falsterbo?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med vita målade väggar och möjligheter för avhängning. På hela nedanvåningen ligger nylagd ljus klinker med golvvärme och i taket finns spotlights.

KÖK
Stort härligt kök renoverat under 2020 med köksinredning i svart utförande från IKEA. Här är planlösningen öppen och social mot det mysiga vardagsrummet. Bänkskivor i ljus silestone samt stänkskydd i samma smakfulla sten. Induktionshäll, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin, samtliga från 2020. Kyl och frys från 2015. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus klinker med golvvärme. Spotlights i tak. Matplats för upp till åtta personer samt ytterligare sittplatser vid köksbänk. Underbart ljusinsläpp i två riktningar.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till köket öppnar vardagsrummet upp sig. Planlösningen är öppen och mycket tilltalande och som en förlängning av rummet nås via altandörr husets terrass i soligt västerläge. På golvet ligger ljus klinker med golvvärme, väggarna är vita och i taket finns spotlights.

WC
På bottenplan nås det första av de bägge badrummen och detta renoverades under 2012 i smakfulla, jordnära toner. Väggarna har vitt kakel och på golv ligger sandfärgad mosaik. Denna mosaik klär även de platsbyggda hyllplanen i bägge hörn. WC, handfat med kommod, spegel samt spotlights i tak. Golvvärme. Förberett för dusch.

TVÄTTRUM
Rymligt tvättrum med plastmatta på golv och vita väggar. Tvättmaskin (2013) och torktumlare (2008) samt bänkskiva i mörkt utförande för god arbetsyta.

OVANVÅNING

SOVRUM 1, 2 & 3
Husets ovanvåning rymmer tre bra sovrum för familjen och blir därför en perfekt, privat del av bostaden. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Spotlights finns i tak. Nuvarande ägare har valt att stänga igen dörren från hallen och istället öppna upp från master bedroom för att få en stor härlig walk-in-closet. Önskar man istället tre sovrum kan denna dörr såklart med enkelhet öppnas upp igen.

BADRUM
Smakfullt badrum som renoverades under 2012 i jordnära toner. Vitt kakel på väggar och sandfärgad mosaik på golv, bakom vägghängd WC, på platsbyggda hyllplan samt i dusch. WC, handfat med kommod, spegel, dusch samt spotlights i tak. Golvvärme.

ÖVRIGT
Husets placering på hörna gör att man har en stor, fin tomt med terrass om ca 30 kvm på trädäck samt gräsmatta och fina planteringar som sträcker sig runt husets ena gavel. Här finns även förråd på tomten om ca 15 kvm, garage om ca 30 kvm samt förvaring i vindsutrymme om ca 8 kvm.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 108.5 m2
Rum: 4 rum
Våning: 0
Lägenhetsnummer: 21-2265-1-34-8
Energiprestanda: E
Andelstal: 2.7049%

Ekonomi

Utgångspris: 4 795 000kr eller högstbjudande
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 5 989kr
I avgiften ingår vatten, sophämtning, garage och kabel-TV (via Skanörs kabel-TV)
Driftkostnad: 2 323kr/mån. DRIFTSKOSTNAD 2 323 kr/månad. I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 2 000 kr/månad samt försäkring om ca 323 kr/månad.

Förening

Förening: Brf Gåsen i Vellinge
Kommun: Vellinge
Byggår: 1987
Hiss: Finns inte
Parkering: Gemensamma parkeringsytor och garage finns till respektive hus samt gemensamma gräsytor och 2 lekplatser.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump+dir.el. Golvvärme nv el, vattenburna element ov.
TV & bredband: Föreningen har TV via Sydantenn, den ett tiotal kanaler ingår. De erbjuder bredband, men det ingår inte och står medlemmarna fritt att ansluta sig till vilken leverantör man vill.
Energiprestanda: 84 kWh/kvm år 2019-11-17
Gemensamma parkeringsytor och garage finns till respektive hus samt gemensamma gräsytor och 2 lekplatser.

Allmänt om föreningen: ALLMÄNT OM FÖRENINGEN HSB Brf Gåsen i Vellinge. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 38 bostadsrätter i form av radhus och fristående villor. Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1987 och föreningen äger marken. Föreningens hus ligger längs vägarna Norra Sparvstyckevägen, Kärrhöksvägen, Gässlingekroksvägen och Vanningevägen.

Renoveringar: En del renoveringar är gjorda över tid, såsom byte av allt virke utvändigt, inklusive målning.

Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen för genomförande och budgeterar för att säkerställa att tillräckliga medel finns för åtgärderna.

Under 2017 byttes fönstren.

Under augusti 2021 genomfördes ventilationskontroller (OVK) i enlighet med underhållsplanen och kommunala regelverk. Man har även gjort en energideklaration 2019-11-17

Under hösten 2021 installerades fyra laddningsstolpar i föreningen, efter beslut på stämman.
Under våren 2022 installerades ytterligare fyra stycken. Totalt finns nu åtta laddstolpar vilka kan hyras av medlemmar som genom det också återbetalar investeringen. Kösystem finns.

Planerade åtgärder finansieras med eget kapital.

Övrigt: Central ventilation som styrs via fläkten i köket.

Info

Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Vanningevägen 1, 239 32 SKANÖR

Bevaka slutpris
Vanningevägen 1, Skanör
Lägg ditt bud
Vanningevägen 1, Skanör
Anmälan visning
Vanningevägen 1, Skanör
Intresseanmälan
Vanningevägen 1, Skanör