fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Vallmovägen 2, Höllviken

PRAKTISK ENPLANSVILLA I KLASSISK 60-TALS ANDA!

Husets byggår 1967 gör sig påmind i både arkitekturen och materialvalen och har under åren 2020-2022 moderniserats och genomgått omfattande renoveringar. Den traditionella tegelfasaden, teakfönstren och koppardetaljerna ger en varm och inbjudande känsla och är en trevlig detalj som ger huset sin karaktär, värda att vårdas.

Husets 134 väldisponerade kvadratmeter erbjuder ett trevligt vardagsrum i vinkel, mysigt kök med matplats, tre sovrum, helkaklade badrum i noga utvalda material och färger, garage med gott om förvaring samt en praktisk tvättstuga med egen ingång.

Den inbjudande och privata skogstomten om ca 1 816 kvm är belägen i bästa sydväst läge med mysigt trädäck, varierande växlighet med fina buskar, träd och härlig gräsmatta som tillsammans omsluter huset på ett naturligt sätt. Här bor man trivsamt i ett lugnt och barnvänligt kvarter med promenadavstånd till stranden.

Varmt välkomna till Vallmovägen 2!

Kort information

Utgångspris:

7 750 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

134 m2

Biarea:

54 m2

Rum:

4 rum

Tomt:

1816 m2

Byggår:

1967

Adress:

Vallmovägen 2
23634 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 6 juni 14:00-14:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (41)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Välkommen in! Vackert kalkstensgolv (original) och möjlighet till avhängning.

SÄLLSKAPSYTA (KÖK/VARDAGSRUM/MATPLATS)
Kök och vardagsrum hänger ihop i öppen planlösning men har samtidigt sina naturliga platser. Det smakfullt och designanpassade köket har vita lackerade luckor från Smedstorp och bänkskiva i grå laminat. Utrustat med ugn (Elvita 2020), induktionshäll (Elvita 2020), fläkt (Thermex 2020), kyl och frys (Husqvarna 2020), diskmaskin (Siemens 2020), bänkskiva i laminat och stänkskydd ovan vask av kakel. Mysig köksö med bardel för 2 personer och ytterligare förvaring och eluttag fulländar detta kök. Ekparkett på golv. I öppen anslutning med köket finns plats för både mat- och soffmöblemang. En mysig plats att landa och samla familj och vänner. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till trädäck - perfekt planerat!

GÄSTTOALETT
Utrustad med tvättställ och toalett. Putsade väggar och granitkeramik på golv.

SOVRUM 1 & 2
Två sovrum som lämpar sig som arbetsrum eller barnrum, varav ett med utgång till trädäck. Båda med ekparkett och vitputsade väggar. Garderober.

SOVRUM 3
Luftigt sovrum av större modell med plats för dubbelsäng och två sängbord. Härligt ljusinsläpp och terrassdörr till trädäck. Skjutdörrsgarderober samt en separat klädkammare. Ekparkett
och vitputsade väggar.

BADRUM
Helkaklad badrumsmiljö med granitkeramik i grått på golv och vägg. Utrustat med toalett, dubbla tvättställ, dubbla duschar och handdukstorkar. Vattenburen golvvärme och spotlights i tak. Här har man lyckats skapa en SPA-känsla!

GROVKÖK/TVÄTTRUM
Kombinerad groventré och tvättrum. Skåpsinredning i vitt och fanerad valnöt med gott om förvaring. Utrustat med tvättho samt tvättmaskin (Husqvarna 2020) och torktumlare (Husqvarna 2020). Smakfullt beige klinker med vattenburen golvvärme, vitputsade väggar. Utgång till både trädgård, carport och garage, praktiskt!

UTEMILJÖ
Trädgården om ca 1 816 kvm i sydväst är stor, solig och privat. Den generösa gräsmattan följer runt huset och här finns även trädäck under tak med inbyggda solcellslampor och gott om plats att inreda med matmöblemang, loungegrupper och solstolar. Utemiljön är ombonad med varierande buskar, träd och grönska.

ÖVRIGA BYGGNADER
På tomten finns isolerat garage med vattenburen värme (används idag som förråd), carport med uppställningsplats för flera bilar samt laddbox till elbil.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Byggår: 1967
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Vid entrén finns uppställningsplats för ett antal bilar samt ett garage.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump från 2010
Grund: Krypgrund med bjälklag av betong (erge bjälklag)
Stomme: Trä samt lättbetong i vägg mot garage
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel och trä
Takbeklädnad: Eternit
Utv. plåtarbete: Koppar
Fönster: 2-glas kopplade fönster och 3-glas isolerrutor
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 7 750 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 5 116 000kr
Byggnadsvärde: 2 468 000kr
Landvärde: 2 648 000kr
Värdeår: 1967
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 82 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2019-07-31
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:5 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 42 659kr
Vatten/avlopp: 6 357kr
Renhållning: 3 575kr
Samfällighet: 1 500kr
Försäkring: 8 964kr
Summa driftskostnad: 63 055kr
Kommentarer: I ovan driftskostnad ingår kostnad för uppvärmning och hushållsel. Kostnad för elförbrukning varierar beroende på avtal.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Vallmovägen 2, 23634 Höllviken

Bevaka slutpris
Vallmovägen 2, Höllviken
Lägg ditt bud
Vallmovägen 2, Höllviken
Anmälan visning
Vallmovägen 2, Höllviken
Intresseanmälan
Vallmovägen 2, Höllviken