fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Trulsibrunnvägen 6D, Höllviken/Kanalgatorna

STILRENT OCH MEDVETET PÅ KANALGATA

På attraktiv kanalgata, bara en promenad från Höllvikens vackra sandstrand, har vi nu äran att presentera detta underbara hem i ett och ett halvt plan på grönskande, lättskött tomt. Här har ingenting lämnats åt slumpen; detta är en känsla som infinner sig så fort man kliver in genom dörren och som präglar huset hela vägen igenom.

Huset har vårdats väl och stoltserar idag med noga utvalda materialval både uppe och nere. Genomgående i huset ligger exklusiva plankgolv i enstav från Chevron Parquet, väggarna är bredspacklade och i sobert vitt, de båda badrummen är renoverade och helkaklade och som kronan på verket får man här ett topprenoverat kök - mer smakfullt än såhär blir det knappast. Disponeringen är mycket tilltalande. På bottenplanet ryms de sociala ytorna såsom kök, matplats och vardagsrum i modern, öppen planlösning. Här finns också det rymliga bad-/tvättrummet. På ovanplanet har familjen sin privata del av huset där de tre sovrummen, det mindre allrummet och det andra badrummet finns.

Tomten är inbjudande och har gott om ytor i såväl soligt sydvästläge och på husets baksida där morgonsolen från öst infinner sig. Den är praktiskt planerad med terrass på trädäck med pergola i sydväst samtidigt som den erbjuder en tilltalande mix mellan gräsmatta, stensättningar samt grönskande, omgärdande häck. På fastigheten finns även uppfart för hela fyra bilar. Top notch, helt enkelt!

Trulsibrunnvägen är en av de ständigt eftertraktade och populära Kanalgatorna. Här bor man granne med Kämpingestranden, en sann idyll, och i Höllvikens uppvuxna kvarter med tallar och övrig grönska som omgärdar och bäddar in. Området är dessutom barnvänligt med cykelavstånd till förskola, skola, mataffär och bageri. Bra bussförbindelser till Malmö och Köpenhamn finns ett stenkast bort.

Missa inte detta unika tillfälle att förvärva detta underbara hem - varmt välkomna till Trulsibrunnvägen 6D!

Kort information

Utgångspris:

7 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

122 m2

Biarea:

20 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

512 m2

Byggår:

1992

Adress:

Trulsibrunnvägen 6D
23638 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (40)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Entré med klinkers på golv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter.

HALL
Rymlig hall med exklusiva plankgolv i enstav på golv från Chevron Parquet. Väggarna är vitmålade samt klädda med ribbpanel. Förvaringsmöjligheter i förråd under trappan.

KÖK, MATPLATS & VARDAGSRUM
I social öppen planlösning finns husets kök, matplats och vardagsrum. Även hela denna del av huset har de vackra plankgolven i ek från Chevron Parquet samt väggar som är bredspacklade och vitmålade. Köket renoverades under 2021 och är utrustat med stommar från IKEA samt luckor från snickeri i en begaglig greige ton. Köksö och arbetsytor är klädda i smakfull Silestone. Öppen hyllförvaring i mörkare trä bryter av som accent. Kyl, frys, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin - samtliga från IKEA, 2021. Induktionshäll med integrerad spisfläkt från Siemens, 2021. Plats för barstolar vid köksö, generös matplats samt vardagsrum med plats för soffhörna. Härifrån nås även terrassen med pergola i soligt sydvästläge.

BAD- & TVÄTTRUM
Rymligt bad- och tvättrum med mörk klinker på golv samt vita helkaklade väggar med glasdetalj. WC, handfat med kommod, spegel med belysning samt dusch med vikbara dörrar i glas. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt frånluftsvärmepump (2021). Spotlights i tak och golvvärme.

OVANVÅNING

ALLRUM
Mindre allrum med plankgolv i enstav på golv från Chevron Parquet samt vita, bredspacklade väggar.

MASTER BEDROOM
Plankgolv i enstav på golv från Chevron Parquet samt vita, bredspacklade väggar. Plats för dubbelsäng och förvaring i rymlig, intilliggande walk-in-closet.

SOVRUM 2 & 3
Ytterligare två rymliga och välplanerade sovrum med plankgolv i enstav på golv från Chevron Parquet samt vita, bredspacklade väggar. Det ena av rummen nyttjas idag som en walk-in-closet med platsbyggd garderobsinredning kan enkelt omvandlas till sovrum om man önskar.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörk klinker på golv samt vita helkaklade väggar med glasdetalj. Här finns WC, dusch, handfat med kommod, spegel samt handdukstork. Plats för badkar finns om man önskar. Spotlights i tak samt golvvärme.

UTEMILJÖ
Till huset finns en välplanerad tomt med gräsmatta, stenläggning och terrass på trädäck med pergola.
Trädgården är perfekt insynsskyddad i soligt sydvästläge, en egen oas att njuta av. Vid husets huvudentré finns möjlighet till ytterligare en uteplats med morgonsol om man vill. Fristående förråd för förvaring samt uppfart för fyra bilar.

Byggnad

Byggnadstyp: Parhus
Byggår: 1992
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart för fyra bilar.
Bredband:
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Taktegel
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Se renoveringslista
Övriga byggnader: Förråd

Ekonomi

Utgångspris: 7 495 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 576 000kr
Byggnadsvärde: 1 897 000kr
Landvärde: 1 679 000kr
Värdeår: 1992
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Beställd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:50

Driftkostnad

Uppvärmning: 24 000kr
Vatten/avlopp: 6 000kr
Renhållning: 3 250kr
Försäkring: 6 000kr
Vägavgift/snö: 1 300kr
Summa driftskostnad: 40 550kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 40 550kr/år. I angiven driftskostnad för två personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 24 000 kr/år, V/A om ca 6 000 kr/år, renhållning om ca 3 250 kr/år, vägavgift om ca 1 300 kr/år samt försäkring om ca 6 000 kr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Trulsibrunnvägen 6D, 23638 Höllviken

Bevaka slutpris
Trulsibrunnvägen 6D, Höllviken/Kanalgatorna
Lägg ditt bud
Trulsibrunnvägen 6D, Höllviken/Kanalgatorna
Anmälan visning
Trulsibrunnvägen 6D, Höllviken/Kanalgatorna
Intresseanmälan
Trulsibrunnvägen 6D, Höllviken/Kanalgatorna