fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Trulsibrunnvägen 4E, Höllviken/Kanalgatorna

DET PERFEKTA PARET

Välkomna till detta moderna, unika parhus i ett format vi aldrig sett förut! Här får ni ett exklusivt boende i två plan, gediget byggt med optimal planlösning. Materialvalen är noga utvalda utifrån design och funktion, det är snyggt och hållbart. Otroligt smakfullt!

Redan i entrén visar de platsbyggda snickerierna i valnöt vägen in, vidare till den öppna planlösningen där drömköket från UnoForm med vitvaror från Gaggenau tar vid. Sällskapsytan är generös och fönstersättningen maximerad, ljust och trivsamt. Den vackert designade utemiljön och poolområdet gör sig ständigt påmind och finns lättillgänglig via stora fönsterpartier med skjutdörrar.

Att det härdade plankgolvet i ek är 27 cm brett är naturligtvis ingen slump, liksom att foder och lister går i linje och skapar en slät silhuett och att utrymmet under trappan smart har tagits tillvara på för en infälld vinkyl. Det är detaljer som sticker ut och smälter in.

Tre fina sovrum med högt i tak och specialdesignade garderober från Italien. Två påkostade badrum, det ena klätt i 20 mm marmor det andra i exklusivt kakel från Versace. Även tvättrummet är en ren dröm med platsbyggda snickerier, specialbeställd marmor och vitvaror från Miele.

Utemiljön är lika komplett som inomhusmiljön, här har trädgårdsdesigner Svea Landscaping skapat magi och skapat en balanserad oas där magnolia, hortensia och klätterväxter samsas mellan trädäck och poolområde!

Låt er inspireras och imponeras av ett hem där det ställts höga krav med ett resultat som överträffar! För er som vill bo bekvämt och modernt nära hav och strand och byn blir det knappast bättre!

Varmt välkomna!

Kort information

Utgångspris:

12 500 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

146 m2

Biarea:

12 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

381 m2

Byggår:

2021

Adress:

Trulsibrunnvägen 4E
23638 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Video/Bilder

Alla bilder (41)

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Platsbyggda snickerier från J&J i valnöt, Bjelin plankgolv i ek (27 cm) med golvvärme och spotlights i tak.

TVÄTT/FÖRRÅD
Mörkgrå klinker med golvvärme, platsbyggda snickerier från J&J i valnöt, bänkskiva marmor.
Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Intill tvättrummet finns ett förråd/teknikrum med frånluftsvärmepump.

BADRUM
Badrum klätt i exklusiv marmor (20 mm) med vackra ådringar som skapar karaktär. Skåpsinredning i valnöt från UnoForm, handfat från catalano. Wc (duravit) samt dusch och blandare från Hans Grohe. Golvvärme, spotlights i tak.

KÖK
Köket i valnöt kommer från UnoForm som är känd för sina enkla men genialiska idéer, sin funktion, design och inte minst hållbarhet. Den mörka marmorskivan till det mörka träslaget skapar en varm och ombonad känsla samtidigt som de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljus och rymd. Skjutdörrar ut till uteplatsen. Plankgolv i ek från Bjelin (27 cm) med golvvärme samt spotlights i tak. Vitvaror från Gaggenau; induktionshäll med integrerad fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin.

SÄLLSKAPSYTA
I öppen anslutning med köket finns den generösa sällskapsytan med plats för både mat- och soffmöblemang. Genomgående ekplankgolv med golvvärme, ljusa väggar och spotlights i tak. Utrymmet under trappan har smart tagits tillvara på för en infälld vinyl. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till poolområdet och trädäcket.

OVANVÅNING

ALLRUM
En trappa upp möts man av ett ljust allrum där man tagit tillvara på utrymmet med stora glaspartier från Velux som öppnar upp och skapar ett möblerbart rum.

SOVRUM x 3
Tre fina sovrum med högt i tak, stora fönster och specialbeställda garderober från Italien. Ekplankgolv, ljusa väggar och spotlights i tak. I ett av rummen finns en fransk balkong.

BADRUM
Vackert inrett med exklusivt kakel från Versace, skåpsinredning i valnöt från UnoForm, badkar och dubbelhandfat och wc. Golvvärme, spotlights i tak samt takfönster.

UTEMILJÖ
Utemiljön är lika välplanerad som inomhusmiljön. En ombonad oas där trädgårdsdesignern Svea Landscaping har gjort ett enastående arbete med gångar och vacker grönska i form av magnolia, hortensia, klätterväxter och japanska inslag. Pool 3x6 meter med stort trädäck att njuta av under sommaren! Hårdjord uppfart med svart diabas singel och matchande svart pergola med klätterväxter.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2021
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Hårdjord uppfart med svart diabas singel. Plats för 2 bilar.
Bredband: Vesab
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme/Frånluftsvärmepump/Elgolvslingor badrum OV.
Grund: Betongplatta
Stomme: Finja Exakt (leca 35 cm)
Bjälklag: Murade väggar, stålkonstruktion och träreglar
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: Minimal frames/Velux takfönster
Ventilation: Frånluftspanna Nibe 750F
Vatten & avlopp: Kommunalt
Övrigt: Larm finns.
Övriga byggnader: Förråd, fullisolerat med oljeradiator

Ekonomi

Utgångspris: 12 500 000kr
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Ej utförd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 30 000kr
Vatten/avlopp: 5 500kr
Renhållning: 3 000kr
Samfällighet: 1 200kr
Försäkring: 5 000kr
Summa driftskostnad: 44 700kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Trulsibrunnvägen 4E, 23638 Höllviken

Bevaka slutpris
Trulsibrunnvägen 4E, Höllviken/Kanalgatorna
Lägg ditt bud
Trulsibrunnvägen 4E, Höllviken/Kanalgatorna
Anmälan visning
Trulsibrunnvägen 4E, Höllviken/Kanalgatorna
Intresseanmälan
Trulsibrunnvägen 4E, Höllviken/Kanalgatorna

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!