fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Trulsibrunnvägen 4D, Höllviken/Kanalgatorna

A PERFECT PLACE

Välkomna till detta moderna och unika parhus i ett format vi aldrig sett förut! Havsutsikt och gångavstånd till stranden fulländar detta exklusiva boende i två plan, gediget byggt med optimal planlösning. Materialvalen är noga utvalda utifrån design och funktion, det är både snyggt och hållbart. Otroligt smakfullt!

Redan i entrén visar de platsbyggda snickerierna i valnöt vägen in, vidare till den öppna planlösningen där drömköket från UnoForm med vitvaror från Gaggenau tar vid. Sällskapsytan är generös och fönstersättningen maximerad, ljust och trivsamt. Den vackert designade utemiljön gör sig ständigt påmind och finns lättillgänglig via stora fönsterpartier med skjutdörrar.

Att det härdade plankgolvet i ek är 27 cm brett är naturligtvis ingen slump, liksom att foder och lister går i linje och skapar en slät silhuett. Det är detaljer som sticker ut och smälter in.

Tre fina sovrum med högt i tak och specialdesignade garderober från Italien. Två ordentliga badrum, det ena klätt i 20 mm marmor det andra i exklusivt kakel från Versace. Även tvättrummet är en ren dröm med platsbyggda snickerier, specialbeställd marmor och vitvaror från Miele.

Utemiljön är lika komplett som inomhusmiljön, här har trädgårdsdesigner Svea Landscaping skapat magi, en oas med uteplatser som ramas in av vacker grönska och japanska inslag.

Låt er inspireras och imponeras av ett hem där det ställts höga krav med ett resultat som överträffar! För er som vill bo bekvämt och modernt nära hav, strand och byn blir det knappast bättre!

Varmt välkomna!

Kort information

Utgångspris:

9 875 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

122 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

312 m2

Byggår:

2022

Adress:

Trulsibrunnvägen 4D
236 38 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 5 oktober 18:00-18:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (37)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Platsbyggda snickerier från J&J i valnöt, Bjelin plankgolv i härdad ek ”Tollarp” (27 cm) med golvvärme, samt infällda downlights i tak.

TVÄTT/FÖRRÅD
Mörkgrå klinker med golvvärme, platsbyggda snickerier från J&J i valnöt, bänkskiva i marmor samt infällda downlights i tak.
Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Intill tvättrummet finns ett förråd/teknikrum med frånluftsvärmepump.

BADRUM
Badrum klätt i exklusiv marmor (20 mm) med vackra ådringar som skapar karaktär. Skåpsinredning i valnöt från UnoForm, handfat från catalano. Wc (duravit) samt dusch och blandare från Hans Grohe. Golvvärme, samt infällda downligths i tak.

KÖK
Köket i valnöt kommer från UnoForm som är känd för sina enkla men genialiska idéer, sin funktion, design och inte minst hållbarhet. Den mörka marmorskivan till det mörka träslaget skapar en varm och ombonad känsla samtidigt som de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljus och rymd. Skjutdörrar ut till uteplatsen. Plankgolv i härdad ek ”Tollarp” från Bjelin (27 cm) med golvvärme. Vitvaror från Gaggenau; induktionshäll med integrerad fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, och diskmaskin.

SÄLLSKAPSYTA
I öppen anslutning med köket ligger sällskapsytan som utgörs av vardagsrum och ett underbart inglasat rum, från de båda rummen finns skjutdörrar där man om sommaren möts på uteplatsen utanför de båda. Smart och fint planerat! Den snygga trappan som är specialtillverkad har dels ett praktiskt, dolt, förvaringsrum samt en integrerad vinkyl. Genomgående ekplankgolv med golvvärme.

OVANVÅNING

ALLRUM
En trappa upp möts man av ett ljust allrum med flera fönster som skapar rymd. Plankgolv i ek, ljusa väggar samt infällda downlights i tak.

SOVRUM x 3
Tre fina sovrum med högt i tak, stora fönster och specialbeställda garderober från Italien. Ekplankgolv, ljusa väggar och och infällda downlights i tak. . I ett av rummen finns en fransk balkong.

BADRUM
Vackert inrett med exklusivt kakel från Versace, skåpsinredning i valnöt från UnoForm, badkar, handfat och wc. Golvvärme, infällda downlights i tak. samt takfönster.

UTEMILJÖ
Utemiljön är lika välplanerad som inomhusmiljön. En ombonad oas där trädgårdsdesignern Svea Landscaping har gjort ett enastående arbete med gångar och vacker grönska med noga utvalda växter. Uppfart i hårdjord med svart diabas singel och matchande svart pergola med klätterväxter.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2022
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Hårdjord uppfart med svart diabas singel. Plats för 2 bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme/Frånluftsvärmepump/Elgolvslingor badrum OV.
Grund: Betong
Stomme:
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: Minimal frames/Velux takfönster
Ventilation: Frånluftspanna IVT 840
Vatten & avlopp: Kommunalt
Övriga byggnader: Förråd, fullisolerat med radiator

Ekonomi

Utgångspris: 9 875 000kr eller högstbjudande
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2022-06-17
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 28 000kr
Vatten/avlopp: 5 500kr
Renhållning: 3 000kr
Samfällighet: 1 200kr
Försäkring: 5 000kr
Summa driftskostnad: 42 700kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Trulsibrunnvägen 4D, 236 38 Höllviken

Bevaka slutpris
Trulsibrunnvägen 4D, Höllviken/Kanalgatorna
Lägg ditt bud
Trulsibrunnvägen 4D, Höllviken/Kanalgatorna
Anmälan visning
Trulsibrunnvägen 4D, Höllviken/Kanalgatorna
Intresseanmälan
Trulsibrunnvägen 4D, Höllviken/Kanalgatorna