fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Sveciagatan 21B, Bellevue Sjösida

GEDIGET, SPÄNNANDE STENHUS FÖR DEN STORA FAMILJEN

Belägen på lugnt och attraktivt läge på Bellevue Sjösida finner vi denna oerhört trevliga och sociala familjevilla. Med en boarea om hela 311 kvm fördelade över två plan samt ett rejält källarplan om 148 kvm kan man lugnt säga att detta är ett hus som rymmer den stora familjen. Här får alla sin egen plats samtidigt som de generösa sällskapsytorna bjuder in till socialt umgänge!

Man har inte sparat på materialvalen varken när huset byggdes eller vid efterföljande renoveringar vilket resulterat i ett gediget, hållbart hem med fina originaldetaljer! Arkitekturen och detaljerna från sent 50-tal är vackert och noggrant bevarade. Återkommande inslag är teakdetaljer, tegelväggar och stengolv. Det sprillans nya köket från Uno Form är ett smakfullt och påkostat val som matchar sitt hus väl. Det liksom mycket annat är gjort med finess och eftertanke.

Rofylld relaxavdelning med inomhuspool, gym, bastu och dusch. Genomtänkt, fräscht och lättillgängligt. Här uppmuntras man både till träning och återhämtning! Dessutom finns här en fantastiskt mysig vinkällare i sann vinprovaranda smakfullt inrett med platsbyggda snickerier.

Detta är ett spännande, oförutsägbart och underbart hus som passar er som söker ett bekvämt boende för hela familjen och som uppskattar vardagslyx!

Området är uppskattat dels för närheten till havet och grönområden, för lugnet och de mysiga villakvarteren. Samtidigt är det nära till centrum och man har mataffär, skolor, och butiker och caféer på kort avstånd. En trivsam plats att leva och bo helt enkelt!

Varmt välkomna till trivsamma Sveciagatan 21B.

Kort information

Utgångspris:

18 500 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

311 m2

Biarea:

185 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

1130 m2

Byggår:

1959

Adress:

Sveciagatan 21B
216 18 Limhamn
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 17 oktober 12:00-13:00

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (55)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Rymlig entré med gott om förvaringsutrymme. Stengolv, putsade väggar. Trapphus med teglade vita väggar.

GÄST-WC
Gäst-wc med handfat, inrett med blå mosaik och ett litet fönster.

KÖK
Kök från Uno Form (2021). Just denna serie, c-serien är uno forms ursprungliga klassiska serie ritad 1968 av Arne Munch och kännetecknas av den avskalade framtoningen med kubiska element, de snygga och funktionella lådlamellerna och den höga sockeln. Smakfullt val av kök som passar husets arkitektur och förstärker den redan gedigna känslan. Utrustat med spis (Gaggenau 2017), fläkt (Siemens 2004), mikro, kyl, frys, ugn och diskmaskin (allt Siemens 2021). Bänkskiva i granit/rostfritt, mosaik mellan spis och fläkt och vägghängda spotlights är detaljerna som förhöjer. På golvet ligger ljus klinker med golvvärme. Matplats för 4-6 personer.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet sträcker sig utmed trädgården med stora fönsterpartier som ger en ljus och luftig känsla. Vacker fiskbensparkett, målade vita väggar och öppen spis som både pryder och värmer. Dubbeldörrar ut till den stenlagda uteplatsen. Snygg detalj med glasblocken i väggen mellan groventré och vardagsrum.

MATPLATS
I förlängningen av vardagsrummet ligger matplats för större sällskap. Fortsatt fiskbensparkett och stora fönsterpartier ut mot trädgården. Öppning ner till poolrummet som skärmas av med ett snyggt glasparti med skjutdörrar.

POOLRUM/RELAXAVDELNING
Poolrummet som är renoverat 2021 är ett inbjudande och rofyllt relaxrum med högt i tak och stora fönsterpartier med terrassdörrar ut till trädgården. Ljusa stora klinkerplattor med golvvärme, vita väggar och snygg akustikpanel som både dämpar ljud och ger karaktär. Spotlights i tak. En trappa ner i källarplan finns tillgång till gym, bastu och dusch vilket gör utrymmet till en riktigt feelgoodplats. Poolen är 4x8 meter klädd i mosaik. Poolrummet kommer att vara utrustat med frånluftsfläkt (2021) och avfuktningsanläggning av märke Condair (2021).

OVANVÅNING

SOVRUM x 5
Fem fina, ljusa sovrum samtliga med ekparkett, målade väggar och garderob. Två av sovrummen har utgång till balkongen som sträcker sig längs med husets fasad på andra våningen. Ett av sovrummen används idag som walk in closet med inbyggda garderober. Utöver garderoberna i resp. sovrum finns här gott om förvaringsutrymme i separat strykrum med extra garderober samt vindsutrymme.

BADRUM
Stort fräscht badrum, helkaklat med antracitgrå klinker och vitt kakel. Två handfat med kommod, vägghängd wc, dusch (INR 2007), badkar (Villeroy & Bosch) och handdukstork. Samtliga blandare från Hans Grohe.

KÄLLARPLAN

GILLESTUGA
Ett perfekt, stort och fräscht utrymme som fyller många behov. Kanske blir det tonårsbarnens avdelning, eller för övernattningsgäster? Gott om plats för många olika användningsområden! Rummet används idag som gästavdelning och har öppen spis (avställd men fungerande), klinker och putsade väggar. En av väggarna är teglad, fin välbevarad detalj från husets ursprung. Öppningsbara fönster ger rummet en luftig känsla.

WC & DUSCHRUM
WC och duschrum är två separata utrymmen intill gillestugan. Wc med handfat, klinker och delvis kaklat med vacker färgglad mosaik.
Duschrummet är helkaklat, utrustat med handdukstork och skåpsinredning från String.

GYM/BASTU/DUSCHRUM
Spiraltrappan från poolrummet en våning upp leder ner till ett rum som idag används som gym och vidare till bastu och dusch. Hemmalyxen! Duschrummet som är delvis kaklat är utrustat med tvättställ och handdukstork. Golvvärme och spotlights i tak.

VINKÄLLARE
Smakfullt inredd och påkostad vinkällare med platsbyggda snickerier i ek som rymmer hela sortimentet. Det vackra marockanska kaklet på golvet gör sig vackert i miljön som är trivsam och inbjudande, fram med vin och charkbrickan! Säkerhetsdörrar.

TVÄTTRUM
Stort, fräscht tvättrum snyggt inrett i vitt och svart. Klinker, putsade vita väggar. Skåpsinredning i vitt från Ikea med svart bänkskiva. Tvättmaskin (Miele), torktumlare (Siemens).

UTEMILJÖ
Underbar privat oas, där man varit noga med att bevara grönskan som bonar om! Den stenlagda uteplatsen är väl tilltagen och rymmer flera fina platser att slå sig ner. Den öppna spisen skapar en extra mysig loungehörna! Välskött gräsmatta och stenlagda gångar, här det är ordning och reda. Inhägnat med plank som skapar en ännu mer skyddad och ombonad plats.

Uppfart med plats för för två bilar samt dubbelgarage (29 kvm). Kullerstenen gör sig fint till den röda fasaden och teakdörrarna! Även utanför groventrén finns stor stenlagd yta perfekt för cyklar, vagnar mm. Här finns även ett separat förråd om 8 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Byggår: 1959
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbelgarage Uppfart för 2 bilar
Bredband: Fiber Telia
Uppvärmning: Grundvattenvärme / Värmepanna Viessmann (2021)
Grund: Betongplatta
Stomme: Lättbetong/Tegel
Bjälklag: Betong
Fasad: Tegel/Puts
Takbeklädnad: Tegel
Utv. plåtarbete: Koppar
Fönster: 2-glas kopplade/2+1 glas kopplade/3-glas isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Dubbelgarage 29 kvm Förråd 8 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 18 500 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 6 809 000kr
Byggnadsvärde: 3 712 000kr
Landvärde: 3 097 000kr
Värdeår: 1958
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Malmö
Energideklaration: Utförd 2021-09-27

Driftkostnad

Uppvärmning: 30 000kr
El: 5 000kr
Vatten/avlopp: 4 327kr
Renhållning: 3 970kr
Sotning: 500kr
Försäkring: 16 753kr
Summa driftskostnad: 60 550kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

OBS! Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Informationen kommer att uppdateras efter uppgifter från ny areamätning som därmed kan påverka taxeringsinformationen. Att uppgifterna hos Lantmäteriet stämmer och är korrekta kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean och uppgifterna hos Lantmäteriet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Sveciagatan 21B, 216 18 Limhamn

Bevaka slutpris
Sveciagatan 21B, Bellevue Sjösida
Lägg ditt bud
Sveciagatan 21B, Bellevue Sjösida
Anmälan visning
Sveciagatan 21B, Bellevue Sjösida
Intresseanmälan
Sveciagatan 21B, Bellevue Sjösida

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!