fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Stortrappsvägen 15, Skanör

SKANÖRVILLA PÅ STOR HÖRNTOMT!

Nu har vi fått äran att presentera denna klassiska Skanörsvilla med separat annex på ett attraktivt läge i gamla Haga. Ett hus för dig som uppskattar den gamla vackra delen av Skanör med stor inbäddad hörntomt i sydvästläge. Stortrappsvägen är en väldigt inbjudande adress på ett mysigt läge nära det mesta. En sannerlig tilltalande stor familjevilla i modern lösning med goda sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning och där gränsen mellan ute och inne nästintill suddats ut med hjälp av stora fönstersättningar och skjutdörrspartier mot trädgården i väster. Ljusinsläppet fullkomligt flödar in och här finns inte mycket mer att önska.

Nuvarande ägare har ägt huset sedan 2016 och därefter har omfattande renovering skett, såväl ute som inne. Här finns gott om sovrum, hela fem stycken och två stycken allrum. Väldigt praktiskt och välplanerat med vackra Kährs ekparkett. Dessutom finns det ett separat annex om ca 40 kvm som säljarna i dagsläget hyr ut. Men detta utrymme kan likaväl användas som en perfekt separat tonårsavdelning då här både finns ett renoverat kök samt ett badrum med dusch. Ingången ligger separat och man har även tillgång till en egen privat altan, vilken LYX!

Det märks att inte heller trädgården lämnats åt slumpen. Här finns en stor terrass med trädäck och markis som erbjuder gott om plats för såväl matmöblemang som soffgrupp, en gräsmatta med lekyta för barnen och fina planteringar som ramar in tomten och ger en privat, lummig och uppvuxen känsla. Husets framsida är försedd med gräsmatta och passande stenläggning från uppfart till entré.

Läget är familjevänligt med gångavstånd till förskola och skola. En ljuvlig plats att leva och bo på, nära stadsparken, havet, strand, golf och padel. På kort cykelavstånd nås Skanörs Hamn och dess fina utbud av caféer, restauranger och kallbadhus.

Varmt välkomna till Stortrappsvägen 15 i Skanör.

Kort information

Utgångspris:

9 795 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

211 m2

Biarea:

80 m2

Rum:

7 rum

Tomt:

1200 m2

Byggår:

1971

Adress:

Stortrappsvägen 15
23932 Skanör
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Nästa visning: 28 september 18:00-18:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (61)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Skanör-Falsterbo?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

BOTTENPLAN

HALL
Välkomnande entré med god plats för avhängning. Ingång från hallen till gäst-wc.

GÄST-WC
Överraskande med en glad och färgstark tapet som snyggt pryder detta WC. Svart klinker på golv, tvättställ och WC.

KÖK
Renoverat socialt stort kök med vitvaror från 2017. Vita luckor och skåpsinredning med diskret grepplist. Grå laminatbänkskiva, vitt kakel som stänkskydd, enstavs ekparkett på golv och vita väggar. Trevligt både köksö för familjen att samlas och många fönster som bidrar till härligt ljusinsläpp. Direkt anslutning till den stora matplatsen.

MATRUM
Plats för stora middagsbjudningar. Enstavs ekparkett på golv och en smakfull ljus tapet på väggar. Skjutdörrspartier ut mot terrassen i väster.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med enstavs ekparkett på golv och vita väggar. Även här pryds rummet av stora fönstersättningar och en härlig öppen anslutning till uterummet. Här finns olika platser att slå sig ner på för den stora familjen.

TRÄDGÅRDSALLRUM
Vacker förlängning av vardagsrummet. Njut precis här av den oerhört välskötta och vackra trädgården i en privat oas. Sandfärgad klinker på golv, stora fönstersättningar och skjutdörrspartier som samsas med passande ljus träpanel på väggar. Vilken takhöjd, här trivs man!

SOVRUM BOTTENPLAN
Stort och luftigt, fungerar perfekt som master bedroom men används i dagsläget som kontor. Vita skjutdörrsgarderober längst ena väggen, enstavs ekparkett på golv och en randig fondtapet på ena väggen.

BADRUM
Smakfullt renoverat badrum 2017. Sandfärgat klinker på golv och vitt kakel på väggar. Dubbla tvättställ med snygg kommod i ek. Rymligt duschbadkar med glasvägg. Rostfria blandare och handdukstork. Spegel med infälld belysning. Vägghängd WCm, våtrumsintyg finns.

TVÄTTSTUGA
Praktisk fräsch tvättstuga med svart klinker på golv, vit skåpsinredning och vita väggar. Tvättpelare, tvättho och elpanna.

TRÄDGÅRD
Stor uppvuxen hörntomt med inbjudande trädäck i soligt sydvästläge. Här kan du njuta av solen precis hela dagen och här finns gott om platser för trädgårdshäng. Organiserade rabatter och planteringar pryder alla hörn och kanter och ger ett trevligt intryck. Stor gräsmatta och trevliga stensättningar. Fint med staket och vacker lagerhägg som ramar in.
Extra lyx med det vackra lilla orangeriet,
lekstuga och sandlåda för barnen och självklart finns det plats för studsematta!
Stenlagd uteplats på framsida i österläge.

OVANPLAN

MASTER BEDROOM
Stort sovrum med egen "walk-in-closet", underbart! Vitlaserad enstavsparkett på golv och vita väggar och beiga väggar. Även plats för en hel garderobsvägg om så önskas. Dubbla fönster.

SOVRUM 1
Generöst och ljust med vitlaserad enstavsparkett på golv och en ljusturkos fondvägg. Plats för både stor säng, skrivbord och garderober. Dubbla fönster.

SOVRUM 2
Mysigt flickrum med vitlaserad enstavsparkett på golv och en rosa och blommig fondvägg. Även här plats för skrivbord och extra klädförvaring om så önskas.

SOVRUM 3
Rymligt som de övriga rummen med gott om plats för stor säng, skrivbord och klädförvaring. Vitlaserad enstavsparkett på golv och en grön fondvägg tillsammans med övriga vita väggar. Dubbla fönster.

BADRUM
Blå/grönt klinker på golv, blå/grönt tillsammans med ljusgrått kakel på väggar. Tvättställ med kommod, dusch med vikbara duschdörrar, handdukstork och WC. Plats för förvaringsskåp om så önskas. Trevligt med bra ljusinsläpp från stort fönster.

ANNEX/GÄSTHUS
Totaltenoverat annex (förutom badrum) om ca 40 kvm med egen ingång samt egen altan. Här har man renoverat
med nya fönster, golv, isolering och innerväggar. Skärmas av från huvudbostaden på ett snyggt sätt genom ett spaljestaket vilket gör detta annex perfekt för hyresgäster eller varför inte en separat tonårsavdelning. Annexen bjuder på två rum, kök och ett badrum med dusch.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan med ett separat annex
Byggår: 1971
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Bra stenlagd uppställningsplats för flertalet bilar, förr fanns det ett mindre garage men som i dagsläget nyttjas som ett förråd istället.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Elburen golvvärme, oljefyllda element, luft/luft värmepump (nedanplan)
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Puts/underhållsfri sibirisk lärk
Takbeklädnad: Tegel
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler (Elite)
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Syllbyte gjort i huvudbostad 2016 samt annex 2020. Nibe varmvattenberedare installerades 2016. Se separat renoveringslista.
Övriga byggnader: Annex om ca 40 kvm med egen ingång samt egen altan. Skärmas av från huvudbostaden på ett snyggt sätt genom ett spaljestaket vilket gör detta annex perfekt för hyresgäster eller varför inte en separat tonårsavdelning. Annexen bjuder på två rum med helrenoverat kök och ett badrum med dusch.

Ekonomi

Utgångspris: 9 795 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 3 881 000kr
Byggnadsvärde: 2 637 000kr
Landvärde: 1 244 000kr
Värdeår: 1975
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 110 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2015-06-07
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Skanör GA:12 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 39 586kr
Vatten/avlopp: 9 943kr
Samfällighet: 800kr
Försäkring: 8 406kr
Summa driftskostnad: 58 735kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 58 735 kr/år. I angiven driftskostnad för fem personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 39 586 kr/år, V/A och renhållning om ca 9 943 kr/år, vägavgift om ca 800 kr/år samt försäkring om ca 8 406kr/år.

Karta

Stortrappsvägen 15, 23932 Skanör

Bevaka slutpris
Stortrappsvägen 15, Skanör
Lägg ditt bud
Stortrappsvägen 15, Skanör
Anmälan visning
Stortrappsvägen 15, Skanör
Intresseanmälan
Stortrappsvägen 15, Skanör

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!