fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Steffensvägen 36C, Höllviken/Kanalgatorna

MED DOFT AV HAV OCH TALL

På attraktiv kanalgata, nästan hela vägen ner vid Höllvikens vackra sandstrand har vi nu äran att presentera detta underbara hem i ett och ett halvt plan på grönskande, vacker naturtomt, inbäddat bland tallarna. Nuvarande ägare har bott i huset i lite mer än 20 år och det märks att man älskat att bo här. En varm och ombonad känsla infinner sig så fort man kliver in genom dörren.

Huset har vårdats väl och stoltserar idag med välskötta ytskikt, två renoverade badrum och ett topprenoverat kök. Ekparkett är genomgående i huset och väggarna är ljusa. Disponeringen är mycket tilltalande. På bottenplanet ryms de sociala ytorna såsom köket och det rymliga allrummet samt ett av badrummen. På ovanplanet har familjen sin privata del av huset där de tre sovrummen och det andra badrummet finns.

Tomten är inbjudande och har gott om ytor i såväl soligt sydvästläge och på husets baksida där morgonsolen från öst infinner sig. Den är praktiskt planerad med stensatt uteplats med markis i sydväst samtidigt som den erbjuder en tilltalande mix mellan lättskötta gräsmattor, vackra planteringar och fin natur med höga, vackra tallar. På fastigheten finns även uppställningsplats för hela tre bilar. Det blir knappast bättre än såhär.

Steffensvägen är en av de ständigt eftertraktade och populära Kanalgatorna. Här bor man barnvänligt med cykelavstånd till förskola, skola, mataffär och bageri. Dessutom finns här bra bussförbindelser till Malmö och Köpenhamn.

Missa inte detta unika tillfälle att förvärva detta underbara hem - varmt välkomna till Steffensvägen 36c!

Kort information

Utgångspris:

6 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

106 m2

Biarea:

7 m2

Rum:

4 rum

Tomt:

653 m2

Byggår:

1989

Adress:

Steffensvägen 36C
23638 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 27 september 19:30-20:00

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (38)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉPLAN

ENTRÉ & HALL
Klinkers på golv och tapetserade väggar. Ekparkett vidare in i hallen. Garderob med skjutdörrar för förvaring samt goda avhängningsmöjligheter.

KÖK
Ekparkett på golv och vita väggar. Köket totalrenoverades under 2018 och har köksinredning i sobert vitt från IKEA samt bänkskivor i vit laminat samt i massiv ek, som stänkskydd sitter smakfull, mindre mosaik. Här finns även en köksö som argerar såväl matbord som extra arbetsyta. Kyl/frys, ugn och mikro från Siemens (2018), spis och integrerad diskmaskin från Electrolux (2018) samt spisfläkt.

ALLRUM
Ekparkett på golv och vita väggar. Gott om plats för såväl soffgrupp som matmöblemang samt ljusinsläpp från både öster och väster för fint ljusinsläpp.

BADRUM + TVÄTTSTUGA
Helkaklat badrum som renoverades 2009 och som har vitt och blått kakel och klinkers från Höganäs. WC, dusch, handfat med kommod, spegel med spotlights samt ytterligare högskåp för förvaring. Tvättmaskin och värmepanna. Plats för torktumlare om så önskas.

OVANPLAN

HALL
Ekparkett på golv och cremefärgad tapet på väggar. Möblerbar hall som förslagsvis kan agera mindre allrum eller arbetsrum.

SOVRUM 1, 2 & 3
Tre välplanerade sovrum med ljusa väggar och varav två med fondtapet. I anslutning till det ena sovrummet finns en otroligt rymlig klädkammare med stora förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Detta badrum renoverades 2014 och är även detta helkaklat med kakel och klinkers från Höganäs i ljust och beige utförande. WC, handfat med kommod, rund spegel samt sittbadkar.

ÖVRIGT
Från husets baksida nås ett rymligt förråd som är integrerat i huskroppen.

UTEMILJÖ
Huset är beläget på underbar naturtomt med mycket grönska samt höga, vackra tallar. Lättskött och tilltalande med gräsmatta, vackra planteringar samt med stensatt uteplats med markis i anslutning till huset i soligt sydvästläge. Unikt läge med endast ett par minuters promenad från attraktiva Kämpingestranden.

Byggnad

Byggnadstyp: Parhus
Byggår: 1989
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband:
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburen el
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2009 renoverades badrummet på bottenplan (Peab). 2014 renoverades badrummet på ovanplan samt hela ovanvåningen (Holmströms golv och färg). 2018 totalrenoverades köket.

Ekonomi

Utgångspris: 6 895 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 3 051 000kr
Byggnadsvärde: 1 598 000kr
Landvärde: 1 453 000kr
Värdeår: 1989
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2021-09-01
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:10 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:26 Last: Avtalsservitut: Byggnad, 12-IM2-2000/4708.1 Förmån: Avtalsservitut: Byggnad, 12-IM2-2000/4709.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 19 565kr
Vatten/avlopp: 6 800kr
Samfällighet: 1 700kr
Försäkring: 6 000kr
Summa driftskostnad: 34 065kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 34 065 kr/år. I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 19 565 kr/år, V/A och renhållning om ca 6 800 kr/år, väg/samfällighet om ca 1 700 kr/år samt försäkring om ca 6 000 kr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Steffensvägen 36C, 23638 Höllviken

Bevaka slutpris
Steffensvägen 36C, Höllviken/Kanalgatorna
Lägg ditt bud
Steffensvägen 36C, Höllviken/Kanalgatorna
Anmälan visning
Steffensvägen 36C, Höllviken/Kanalgatorna
Intresseanmälan
Steffensvägen 36C, Höllviken/Kanalgatorna

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!