Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Budgivning pågår
Dela

Stefan Löfvings väg 28, Skanör

SKANÖR LEVERERAR
Det är med glädje vi presenterar ännu ett av de gedigna och familjevänliga villorna på Stefan Löfvings väg i Skanör. Attraktivt på många sätt – läget, storleken, tomten. Villan är ca 159 kvm stor och ligger på en skyddad och lummig tomt på lugnt läge. Trevlig planlösning med fyra sovrum, två badrum och fina sällskapsytor. Ett oerhört trivsamt hem som nyligen fått nybehandlade golv på nedanvåningen och hela ovanvåningen totalrenoverad, här finns en gedigen renoveringslista. Bekvämt, nytt och modernt för kommande ägare att flytta rakt in i! Insynsskyddad trädgård med flera platser att njuta av solen på. Området är populärt, nära skolor, mataffär och grönområden. För hobbymusikern är det dessutom ett drömläge då en del av förrådet inretts som professionell ljudstudio. Let the music play!

VARMT VÄLKOMNA till Stefan Löfvings väg 28 i Skanör!

Kort information

Pris/bud:

5 495 000 kr

Boarea:

159 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

823 m2

Byggår:

1970

Adress:

Stefan Löfvings väg 28
239 31 Skanör
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Budgivning pågår

Nuvarande högsta bud: 5 300 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
5 300 000 krBudgivare 12019-02-1212:47

Nästa visning: 20 februari 00:00-00:00

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (44)

Planritning

Bottenvåning

Planritning

Ovanvåning

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Välkommen in! Hall med terrakottafärgat klinker, svagt gråmålade väggar och spotlights i taket. Skjutdörrsgarderob med spegeldörrar, bra avhängningsmöjligheter med andra ord. Värmeslingor i golvet.

BADRUM
Helkaklat badrum med svart golv och vita väggar. Dusch med glasdörrar, handfat med underskåp, elektrisk handdukstork och golvvärme. Stor spegel ovan handfat.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderober. Parkett och vitmålade väggar, träpanel på en vägg. Allting målades 2019.

SOVRUM 2
Ekparkett, vita väggar och stora garderober för förvaring. Ett rum väl lämpat som sovrum, kontor eller gästrum. Man skulle kunna ta bort en del av förvaringen för att få större utrymme och ändå ha bra förvaringsmöjligheter.

KÖK
Köket totalrenoverades 2016 och inreddes då med vita släta luckor från IKEA och bänkskiva i svart kompositsten. Man passade på att öppna upp mot matplatsen som gav en given köksö, inbjudande för kökshäng. På golvet ligger terrakottafärgat klinker, väggarna är delvis i grå puts, delvis teglade i tunntegel. Från kök och matplats finns även skjutdörrsparti ut till det inglasade uterummet, ni vet den där p e r f e k t a platsen mellan ute och inne. Kyl och frys i fullhöjd (Indesit 2014), fläkt (IKEA 2016), spis SMEG 2016, ugn, inbyggd micro (IKEA 2016), diskmaskin (Indecit 2016). Värmeslingor i golv.

UTERUM
Från köket finns skjutdörrsparti till uterummet som är ett rum gjort för den där årstiden mellan kallt och varmt, mellan ute och inne. Inrett med träplankor.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Stort härligt sällskapsrum där matplats, soffmöblemang och den öppna spisen samsas om platsen. Rummet är ljust och luftigt tack vare stora fönsterpartier och flera ljusinsläpp men även tack vare det vackra golvet som precis slipats och vitoljats samt de nymålade väggarna. Matplats för 8-10 personer. Här finns dubbeldörrar ut till trädäcket och den inbjudande SPA-avdelningen.

GROVKÖK / TVÄTT
Man ska inte underskatta värdet av en groventré – det vet alla som har (eller inte har) en. Målad epoxy golvmatta, klinker terrakotta och vita väggar i klädvårdsrum, renoverat 2019. Delvis golvvärme. Tvättmaskin (Bosch 2013), torktumlare (2014), torkskåp (äldre), tvättho (2019).

OVANVÅNING
Ovanvåningen totalrenoverades 2019. Genomgående vitoljad ekparkett, målade vita väggar, nya dörrar, dörrfoder och lister överallt.

ALLRUM
Rummet mellan sovrummen på ovanvåningen, det så kallade Allrummet. I detta fall används det som TV-hörna men det kan lika gärna inredas som bibliotek, läshörna eller lekrum. Vitoljad ekparket och målade vita väggar. Takfönster i snedtaket ger fint ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Sovrum med ekparkett och vita väggar. Bra förvaring då störtutrymmet utnyttjats väl. Från detta rum finns även utgång till en stor balkong man gärna njuter av solen på.

SOVRUM 4
Ljust och fräscht sovrum med plats för både dubbelsäng och soffa eller skrivbord. Vitoljad ekparkett, målade vita väggar. I taket finns en lucka med trappa till vinden. Precis utanför sovrummet finns garderobsmöjligheter i störtutrymmet där man tagit tillvara på utrymmet.

BADRUM
Nyrenoverat badrum med grått klinker och vitt kakel. Dusch med glasdörr. Handfat med kommod och spegelskåp. Här finns elektrisk handdukstork och element. (Renoverat 2019).

UTEMILJÖ
Lummig, uppvuxen trädgård som av säljarna upplevs som oerhört skyddad och lugn. Här bor man i fred. Trädäck i två väderstreck varav det ena har byggts ut ytterligare och numera även agerar Spa-avdelning med utedusch och en stor swimspa. Denna ingår ej i priset men finns möjlighet att köpa vid separat affär.

Byggnad

Byggnadsyp: 1 ½ plan
Byggår: 1970
Upplåtelse: Äganderätt
Bilplats:
Bredband: Tv via bredband ComHem.
Uppvärmning: Direktverkande el + luft/luft värmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel/trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: Trä, PVC
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 5 495 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 3 450 000kr
Byggnadsvärde: 2 141 000kr
Landvärde: 1 309 000kr
Värdeår: 1970
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 22 316 kWh/kvm år
Status: Utförd 2019-01-21

Driftkostnad

Uppvärmning: 28 000kr
Vatten/avlopp: 7 300kr
Renhållning: 4 000kr
Sotning: 700kr
Försäkring: 8 000kr
Summa driftskostnad: 48 000kr

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt , VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Stefan Löfvings väg 28, 239 31 Skanör

Bevaka slutpris
Stefan Löfvings väg 28, Skanör