fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Skvadronsgatan 9A, Ribersborg

I en av Malmös mest eftertraktade område i en mycket populär bostadsrättsförening presenterar vi nu denna rymliga tvårummare. På tredje våningen möts man av vacker kolmårdsmarmor och ett härligt ljusinsläpp som välkomnar en in. Bostaden bjuder på en trivsam planlösning och en härlig balkong i sydvästläge. Gott gediget skick med ett rymligt vitt Marbodalkök, vackra originalparkett och fönsterkarmar i natursten. Det är en mycket välskött fastighet med stabil ekonomi i föreningen och just här bor du tryggt i mysiga kvarter.

Här finns närhet till Ribersborgstranden och runt knuten har du bekväma faciliteter så som närbutiker, caféer, restauranger, butiker och bussförbindelser.

Kort information

Utgångspris:

3 395 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

4 074 kr

Boarea:

74 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

2.5 rum

Byggår:

1945

Adress:

Skvadronsgatan 9A
217 52 MALMÖ
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (22)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Säkerhetsdörr, möts av vacker kolmårdsmarmor, vita väggar och en klädkammare.

KÖK
Ljust och luftigt med fönster i söder, parkett på golv, vita väggar, rejäl plats för matbord, vit skåpsinredning från MARBODAL, vit laminatbänksiva, vitt kakel till stänkskydd, vit kombinerad kyl/frys (Siemens), spishäll (Siemens) spisfläkt (Siemens) och ugn (Siemens).

VARDAGSRUM
Stora fönstersättningar, originalparkettgolv, vita väggar och gott om plats för både matmöblemang samt soffgrupp.

SOVRUM
Parkettgolv, vita väggar, plats för garderober om man önskar och med utgång till balkongen i sydvästläge.

BADRUM
Renoverat med vitt kakel på väggar, mörkgrått klinker på golv, wc, tvättställ med kommod, dusch med vikbara duschväggar, badrumsskåp för förvaring och vattenburen handduksvärmare.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 74 m2
Rum: 2.5 rum
Våning: 3
Lägenhetsnummer: 72
Energiprestanda: D
Andelstal: 0.94502%
Indirekt nettoskuldsättning: 153 464kr

Ekonomi

Utgångspris: 3 395 000kr eller högstbjudande
Kommun: Malmö
Månadsavgift: 4 074kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring. Föreningen har gemensam el vilket innebär att föreningen står för nätavgifterna och att respektive lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning.

Förening

Förening: HSB Brf Bollebygd i Malmö
Kommun: Malmö
Byggår: 1945
Hiss: Finns
Parkering: Föreningen ha 20 parkeringsplatser. Sedan 2023 har föreningen installerat laddstolpar och erbjuder laddpunkt på 8st parkeringsplatser. Alla som får en parkeringsplats kommer bli tillfrågad om de är intresserad av en plats med laddpunkt, för att vara kostnadsneutrala mot föreningens övriga medlemmar tas det ut en extra avgift för själva laddpunkten. Om man inte hyr en parkeringsplats kan man har rätt till boendeparkering genom kommunen. På Malmö stads hemsida kan du läsa hur du ska göra för att få tillstånd.
TV & bredband: Fastigheten är ansluten till ComHem kabel-TV. Kostnaden för ComHem:s basutbud av kanaler ingår i månadsavgiften. Brf Bollebygd har tecknat avtal med Telia och Halebop, hastighet 1000/1000. Kostnaden för detta ingår i medlemsavgiften.
Energiprestanda: 88 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2018-02-23

Allmänt om föreningen: Brf Bollebygd består av 106 st lägenheter, 3 st bostadsrättslokaler, 1 st hyreslokal samt 20 parkeringsplatser. Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1954 på fastigheten Bollebygd 2 som föreningen innehar med äganderätt. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Brf Bollebygd är en stark föreningen med stabil ekonomi och friköpt tomt.

Föreningen har gemensam el vilket innebär att föreningen står för nätavgifterna och att respektive lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning.

Ovanstående uppgifter är hämtad från föreningens hemsida samt från årsredovisningen 2022.


Månadsavgiften höjdes med 5% 2023-01-01. Enligt årsredovisningen finns det en planerad avgiftshöjning med 5% de närmaste 5 åren.

Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/bollebygd/brf-bollebygd/

Renoveringar: De senaste åren har föreningen gjort följande större underhållsåtgärder och investeringar i fastigheten. 2017-2018: Relining av avloppsrör. 2019-2022: Renovering av hissarna. 2020-2021: Renovering av ventialtionskanalerna. 2021: Ombyggnad brandväg/ förnyad växlighet. 2021-2022: Renovering av trapphusen.

Kommande renoveringar:

De närmaste åren planerar styrelsen för följande större åtgärder. 2024: Källarrenovering. 2026: Balkongrenovering. 2029: Renovering av värmesystemet.

Info

Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Skvadronsgatan 9A, 217 52 MALMÖ

Bevaka slutpris
Skvadronsgatan 9A, Ribersborg
Lägg ditt bud
Skvadronsgatan 9A, Ribersborg
Anmälan visning
Skvadronsgatan 9A, Ribersborg
Intresseanmälan
Skvadronsgatan 9A, Ribersborg