fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Södra Gyllenbergsvägen 17A, Höllviken

POOLVILLAN MED STORT P!
Äntligen har vi äran att presentera denna stora gedigna poolvillan på populära Södra Gyllenbergsvägen 17 A i familjevänliga Höllviken. Här bor du inbäddad i en barnvänlig miljö med vackra omgivningar. Läge, läge, läge och här har du både närhet till populära kämpingestranden och byn. Huset är representativt och tilltalande och redan utifrån förstår man att det är någon som har tagit hand om sitt hus väldigt väl. Det är stort och bjuder på ett klassiskt Ballingslövkök i öppen planlösning. Generösa sociala ytor samspelar med både maffiga fönsterpartier och skjutdörrar som lockar dig ut till den inbjudande poolen och härliga trädgården. Har får du verkligen en egen privat oas och kan njuta av solens alla timmar. Arkitekturen är spännande och attraherar på många olika sätt och gränsen mellan inne och ute suddas ut vilket ger en lyxig semesterkänsla här hemma. Tillbyggnaden är unik och bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och ytterligare rymd till huset. Sovrummen bjuder på välplanerade kvadrat och förvaringen är mycket god. Lägg därtill separat förråd, garage, två separata uppställningsplatser för flertalet bilar, fiber, bastu mm... Ja ni hör ju, sannerligen ett hem för den kräsne och bör upplevas på plats!

Området är uppskattat av många barnfamiljer med närhet till förskolor, skolor, kämpingestranden, restauranger, Padelcourten, Toppengallerian och goda bussförbindelser.

Det finns en anledning att dessa populära hus sällan byter ägare. Här trivs man!

Varmt välkomna hem!

Kort information

Utgångspris:

11 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

284 m2

Biarea:

31 m2

Rum:

8 rum

Tomt:

926 m2

Byggår:

1975

Adress:

Södra Gyllenbergsvägen 17A
23631 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (48)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

BOTTENPLAN

ENTRÉ
Beige klinkerplattor på värmegolv, ljusa aprikosfärgade väggar, garderob med glasade skjutdörrspartier och trappa upp mot ovanvåning.

VARDAGSRUM/MATSAL
Parkett på golv, ljusa väggar, plats för både stor soffgrupp och matmöblemang i vinkel. Fönster i två olika väderstreck.

KÖK
I social anslutning mot stora matplatsen och allrummet. Ljusgråa golvplattor på golv, ljusa väggar, u-format Ballingslöv trä kök med skåp och luckor av klassiskt körsbär, ljusbeige laminatbänkskiva, vitt kakel som stänkskydd, rostfri kyl och frys (Husqvarna) rostfri (Miele) diskmaskin, vit kombinerad spis/ugn, gott om förvaring och goda arbetsytor.

MATPLATS/ALLRUM
Ljus klinker på värmegolv, ljusa väggar, stora fönsterpartier med skjutdörrar från i princip golv till tak ut mot terrassen och poolen. Matplats för flertalet familjemedlemmar eller gäster och kan disponeras fritt som även ett extra allrum, lounge eller som det nyttjas idag, bar! I baren finns en vinkyl och en extra kyl för dryck.

SOVRUM 1
Parkett på värmegolv, ljusa aprikosfärgade väggar, klädkammare och plats för dubbelsäng och extra förvaring om så önskas.

PASSAGE
Ljus klinker på värmegolv, glasade skjutdörrspartier ut mot uteplatsen i väster och två takfönster.

SOVRUM 2/KONTOR
Ljus klinker på värmegolv, ljusa väggar, stora fönsterpartier i vinkel med skjutdörrar ut mot terrassen och poolen, lyxigt!

TVÄTTSTUGA
Ljust sandfärgad klinker på värmegolv, vita väggar, vit skåpinredning, grå laminatbänksiva, rostfri tvättho och tvätt pelare (Miele och Siemens). Bra med förvaringsskåp.

BADRUM 1
Stort badrum med kornblå klinker på värmegolv, vitt kakel på väggar, dubbla tvättställ med tillhörande badrumskommod, inkaklad jacuzzi, dusch med vikbara duschväggar, bastu med ångfunktion och WC.

OVANPLAN

ALLRUM
Stort allrum med öppet upp i nock med synliga träbjälkar och stora anpassade fönsterpartier som pryder den ena gaveln och ger ett härligt ljusinsläpp. En tilltalande takkupa som ger extra rymd och ljus med hjälp av sina tre fönster. Parkett på golv och ljusa väggar/ljus träpanel på väggar. Här finns en mysig fungerande öppen spis som pryder vackert.

SOVRUM 3
Parkett på golv, gröna väggar, dubbla fönster och kan med enkelhet göras om till två sovrum.

SOVRUM 4
Parkett på golv, ljusa väggar och plats för garderober om så önskas.

BADRUM 2
Ljust terrakottafärgad klinker på golv, ljus kakel på väggar, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp och WC.

TRÄDGÅRD
Stor solig privat trädgårdstomt i sydväst läge. Gjuten pool och generös stensatt terrass som prydligt ramar in hela poolområdet. Här finns plats för många olika sittplatser, stor gräsmatta och varierande planteringar. Enkelt och lättskött, precis som man gillar!

ÖVRIGT
Förråd för poolutrustning och trädgårdsmöbler och redskap finns.
Solceller finns på del av poolhusets tak vilket gör att poolen värms utan kostnad mellan ca maj-september.
Förrådet har klinker med värmegolv.
Garage med klinker och värmegolv för en bil finns. Garaget har eldriven port.
Ett musiksystem med ljud i sex rum ute och inne finns.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1975
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Två ordentlig uppställningsplatser för flertalet bilar. Givetvis finns även ett separat garage.
Bredband: Fiber finns
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme+direktverkande el
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Stål/trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Tegelpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX)
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 1998 gjordes en stor invändig renovering av kök och badrum flyttades. 2004 gjordes en utbyggnad om ca 100 kvm, ny fasad, ny värmepump, golvvärme installerades, garage byggdes, pool och poolrum byggdes. Nytt tegeltak lades.
Övriga byggnader: Garage och förråd finns.

Ekonomi

Utgångspris: 11 895 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 4 401 000kr
Byggnadsvärde: 2 930 000kr
Landvärde: 1 471 000kr
Värdeår: 1977
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 109 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-07-06
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:13 ändamål: Vägar, Grönområden

Driftkostnad

Uppvärmning: 36 331kr
Vatten/avlopp: 4 947kr
Renhållning: 2 999kr
Samfällighet: 1 000kr
Försäkring: 5 000kr
Summa driftskostnad: 50 277kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD: ca 50.277kr/år. I angiven driftskostnad för 2 personers hushåll ingår uppvärmning och el om ca 36 331 kr/år, V/A om ca 4947 kr/år och renhållning om ca 2999 kr/år, väg/samfällighetsavgift om ca 1 000 kr/år samt försäkring om ca 5000 kr/år. OBSERVERA att driftskostnaden är individuell och därmed kan variera. Uppvärmningskostnaden och kWh/år är preliminär och ungefärligt uppskattad av en expert på 4TEC. Den är baserad på ett uppdaterat värmesystem med två nya luft/luft värmepumpar. I uppvärmningskostnaden ingår fasta kostnader för eon. Poolen värms helt med ett solvärmesystem från maj till september utan kostnad. En solig dag brukar öka temperaturen med 4 grader.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

OBS! Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Informationen kommer att uppdateras efter uppgifter från ny areamätning som därmed kan påverka taxeringsinformationen. Att uppgifterna hos Lantmäteriet stämmer och är korrekta kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean och uppgifterna hos Lantmäteriet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Södra Gyllenbergsvägen 17A, 23631 Höllviken

Bevaka slutpris
Södra Gyllenbergsvägen 17A, Höllviken
Lägg ditt bud
Södra Gyllenbergsvägen 17A, Höllviken
Anmälan visning
Södra Gyllenbergsvägen 17A, Höllviken
Intresseanmälan
Södra Gyllenbergsvägen 17A, Höllviken