fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Rostockervägen 8, Falsterbo

TILLFÄLLEN SOM DET HÄR SNUBBLAR DU BARA ÖVER EN GÅNG I LIVET

Med utsikt över Falsterbos vackra strandklitter, milsvitt hav och golfbanan är läget på Rostockervägen 8 oöverträffligt. Här bor man lugnt och rofyllt i ensamt majestät med sin badhytt som närmaste granne! Ett unikt DRÖMLÄGE!
Den vitputsade villan i två plan om 334 kvm är ett spektakulärt hem både interiört och exteriört med hög design, funktion och kvalitet. Kombinationen av den stilrena, moderna arkitekturen tillsammans med den omsorgsfullt utvalda inredningen är genomtänkt planerad och skapar en oerhört varm och trivsam atmosfär.

Sällskapsytorna står i fokus med högt i tak och stora fönsterpartier som ger underbar rymd och konstant närhet till den vackra utemiljön. Det skräddarsydda köket från Lappvattnets Snickeri är ett gediget hantverk som tar plats i den öppna ytan med rejäl köksö som blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Genomgående massivt ekgolv, ljusa väggar delvis klädda i träpanel för den rätta beach house känslan med flera terrass dörrar ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer.

En våning upp välkomnar vardagsrum och takterrass with a view! Här sitter man i höjd med trädtopparna och blickar ut över havet. Att man dessutom bor på en återvändsgränd gör att inget stör havets brus. Master bedroom ensuite ligger på andra våningen med balkong ut mot havet, walk-in-closet och badrum med badkar. Det finns ytterligare fyra stora sovrum, samtliga med plats för dubbelsäng. Relaxavdelning med bastu och badkar finns i anslutning till sovrummet på nedanvåningen.

Dessutom helintegrerat dubbelgarage, rejält tvättrum och gott om förvaring. Fast egentligen – vad behövs mer än tofflor och badrock, spikskor och golfbag!

Välkommen till Falsterbos vackraste läge diskret belägen på en parkliknande tomt några få meter från vita stränder.

Kort information

Utgångspris:

55 000 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

334 m2

Biarea:

55 m2

Rum:

7 rum

Tomt:

2596 m2

Byggår:

2014

Adress:

Rostockervägen 8
23940 Falsterbo
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (42)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Skanör-Falsterbo?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Entré i öppen planlösning med sällskapsytorna vilket ger en välkomnande känsla! Stengolv, väggar klädda i vit träpanel och spotlights i tak.

KÖK & MATPLATS
Det skräddarsydda köket från Lappvattnets Snickeri är det ett hantverk gjort med yrkesstolthet och lång erfarenhet med högsta kvalitet i varje detalj. Innanförliggande släta vita luckor i traditionellt utförande, massiv bänkskiva i ek och vitmålad väggpanel. Den stora köksön ger utrymme för gemensam matlagning och barhäng med sittplatser. Här möts det moderna och lantliga en smakfull kombo! Utrustat med spis, fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin (allt från Miele utom fläkt från Fjäråskupan 2014). Matplatsen är snyggt avskärmat med en öppen spis att njuta av från två håll. Massivt ekgolv, spotlights i tak.

GÄSTTOALETT
Stengolv, tapetserade väggar i marint tema och litet öppningsbart fönster.

TVÄTTRUM/GROVKÖK
Tvättrum med klinker och vattenburen golvvärme. Vit skåpsinredning med gott om förvaring, kaklat mellan under- och överskåp. Tvättmaskin och torktumlare (Miele 2014) och torkskåp (Husqvarna 2014). Spotlights i tak. Terrassdörr till trädgård.

SOVRUM
Sovrum med ekgolv, tapetserade väggar och terrassdörr ut till den stenlagda uteplatsen.
Från detta rum har man ingång till relaxavdelningen, bekvämt och genomtänkt.


RELAXAVDELNING
Smakfullt inredd relaxavdelning med wc, dusch, dubbelhandfat, badkar och bastu. Med naturmaterial och jordnära färger är det en plats för avkoppling och återhämtning. Bastuns vägg och dörr i glas förhöjer den lyxiga känslan tillsammans med stengolvet och starlights i tak.

OVANVÅNING

ALLRUM
Den vackra trappan som är ett smycke i sig leder upp till ett ljust, härligt vardagsrum där man tagit tillvara på läget och utsikten till fullo med stora fönsterpartier och dörrar ut till takterrassen som fortsätter längs med huset. Öppet upp i nock med spotlights i tak, vitmålad väggpanel och platsbyggd bokhylla. Öppen spis att njuta av om vinterhalvåret.

MASTER BEDROOM ENSUITE
Underbart sovrum med dubbeldörrar och balkong ut mot havet, att somna och vakna till detta! Ekgolv, tapetserade väggar i randigt blått och vitt och öppet upp i nock. Dressing room med platsbyggd inredning. Vidare finns det separata badrummet, helkaklat i grått och vitt.

BADRUM
Helkaklat med grå klinker, vita väggar och spotlights i tak. Dubbelhandfat med kommod, dusch med duschvägg i klarglas. Två handdukstorkar. Litet fönster.

SOVRUM x 3
Tre rymliga sovrum med ekgolv, tapetserade väggar och garderobsförvaring. Ett av dem med fransk balkong.

UTEMILJÖ
Stor härlig trädgård med välskött gräsmatta och uteplats längs med huset i skiffer med gott om plats för både mat- och loungemöblemang.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plan
Byggår: 2014
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Integrerat dubbelgarage
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Bergvärme
Grund: Betongplatta
Stomme: Betong/Trä/Stål
Bjälklag: Betong/Trä
Fasad: Puts på putsbärare, ventilerat Sto system
Takbeklädnad: Plåt
Utv. plåtarbete: Galvad plåt
Fönster: Träramar med isolerglas
Ventilation: FTX med återvinning Swegon
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 55 000 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 20 000 000kr
Byggnadsvärde: 9 400 000kr
Landvärde: 10 600 000kr
Värdeår: 2014
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 47 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-04-14
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Falsterbo GA:17 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 27 500kr
Vatten/avlopp: 11 308kr
Sotning: 750kr
Försäkring: 10 919kr
Vägavgift/snö: 1 500kr
Övrigt: 4 264kr
Summa driftskostnad: 56 241kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. Övrigtkostnaden avser Fiber (Bredband 2). Fasta kostnader tillkommer från Eon.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Rostockervägen 8, 23940 Falsterbo

Bevaka slutpris
Rostockervägen 8, Falsterbo
Lägg ditt bud
Rostockervägen 8, Falsterbo
Anmälan visning
Rostockervägen 8, Falsterbo
Intresseanmälan
Rostockervägen 8, Falsterbo