fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Rangången 6, Vellinge Kommun

NÄR ENPLAN ÄR BÄST

Varmt välkomna till denna praktiska enplansvilla på Rangången i Vellinge. Ett hus som är attraktivt på så många sätt – läget, storleken, tomten. Huset är ca 111 kvm stort och ligger på ett skyddat och lugnt läge, perfekt för familjen, för paret eller för den ensamstående. Här känns det väl att man har trivts, det är en mycket hemtrevlig känsla som infinner sig när man kliver in genom dörren.

Planlösningen är tilltalande och de sociala ytorna är samlade.. Här är nämligen det renoverade köket, det rymliga allrummet med öppen spis och uterummet tätt sammanhängande. Disponeringen är semiöppen men ändå avskild, precis som man önskar ha det. I den andra delen av huset finns de tre generösa sovrummen samlade tillsammans med det stora av de två badrummen. Vidare ut från uterummet når man den insynsskyddade och privata trädgården som under sommartid blir ett stort extra rum där man gärna njuter tillsammans med vänner och familj. Här finns olika uteplatser, gräsmatta för lek och den är avgränsad gentemot grannarna med staket och häckar.

Förvaringen är god och till huset hör ett fristående förråd samt garage i gemensam garagelänga. Området är populärt, nära skolor, serviceutbud och grönområden. Ett oerhört trivsamt hem som renoverats med varsam hand och som är redo att ta emot sin nästa ägare.
Varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

4 695 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

111 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

4 rum

Tomt:

369 m2

Byggår:

1976

Adress:

Rangången 6
23535 Vellinge
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (33)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Rymlig, välkomnande hall med ekparkett på golv och vita väggar.Goda avhängningsmöjligheter.

MASTER BEDROOM
Ljusa väggar i vitt och beige samt plats för dubbelsäng och förvaring. Ekparkett på golv.

SOVRUM 2
Ekparkett på golv och ljust mintgröna väggar. Förvaring i garderob.

SOVRUM 3
Ekparkett på golv och rosa väggar. Garderob för förvaring.

GÄST-WC/BADRUM
Helkaklat, renoverat badrum (2016) med beige väggar och grå detaljer samt grå klinker på golv. WC, handfat med skåp, spegel och dusch bakom vikbar glasdörr.

BADRUM
Generöst badrum med vita, helkaklade väggar och mosaikdetaljer.Grå klinker på golv. Handfat med kommod, spegelskåp, högskåp samt spotlights i tak.

KÖK
Härligt, fint kök som renoverats så sent som 2023 med ljusa väggar och mörkt golv. Beige köksinredning (IKEA) samt bänkskiva i träimitation. Spishäll (Bosch, 2016), fläkt (Franke, 2023), kyl och frys (Miele, 2016) samt diskmaskin (Miele 2016). Matplats för ca sex personer och utsikt över uteplatsen i västerläge.

TVÄTTRUM/GROVENTRÉ
Vita väggar och grå klinker på golv. Tvättmaskin och torktumlare (Bosch, 2022) och värmepanna. Ingång till extrarum/förråd.

EXTRARUM/FÖRRÅD
I anslutning till tvättrummet når man extrarummet som kan agera arbetsrum, gästrum eller förråd som exempel. Härifrån når man trädgården via dörr med ljusinsläpp.

VARDAGSRUM
Ekparkett på golv och beige väggar med mönstrad fondvägg. Stort, härligt rum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöblemang och generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Öppen spis för extra mysfaktor samt utgång via altandörr ut till det fina uterummet.

UTERUM
En förlängning av bostadens sociala ytor finner man i det väl tilltagna uterummet som byggdes 2008. Här förlängs även utesäsongen och detta rum kan nyttjas från tidig vår till sen höst - en riktig tillgång. Ut från de helglasade partierna når man sedan trädgården.

UTEMILJÖ
Otroligt välplanerad och lättskött trädgård som sträcker sig runt hela huset. Här finns gräsmattor för lek, träd och buskar för övrig grönska. Vackra planteringar på husets framsida samt en stensatt uteplats utanför köket på framsidan, väl insynsskyddad av täta häckar. Via grind i staketet nås den privata trädgården med ytterligare uteplatser, den ena stensatt och den andra på trädäck. Här finns även sandlåda. En mysig oas för lek och avkoppling!

ÖVRIGT
Huset har hela tre ingångar och förvaring i såväl fristående förråd på tomten samt garage i gemensam garagelänga. Huset

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Byggår: 1976
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Till huset hör en egen garageplats i gemensam garagelänga samt tre parkeringsområden.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Värmepump, luft/vatten
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster (förutom i badrummet) 2016
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 1986 installation av braskamin. Tidigt 2000-tal renoverades stora badrummet. 2008 byggdes uterummet. 2016 ny takpapp och vvs. El drogs om. Ny värmepump. Nya fönster och dörrar (förutom fönster i badrum). 2022 ny vask, tvättmaskin och torktumlare. Ny badrumsinredning i bägge badrummen. Nytt plank. Nytt skorsstensskydd. Målat vissa rum. Ny ventilation. 2023 renoverades köket.
Övriga byggnader: Förråd precis framför huset.

Ekonomi

Utgångspris: 4 695 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 009 000kr
Byggnadsvärde: 1 936 000kr
Landvärde: 1 073 000kr
Värdeår: 1976
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 107 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2016-04-22
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Vellinge GA:10 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Driftkostnad

Uppvärmning: 17 000kr
Vatten/avlopp: 8 747kr
Samfällighet: 4 452kr
Försäkring: 7 100kr
Summa driftskostnad: 37 299kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD ca 37 299 kr/år. I angiven driftskostnad för en vuxen och två barn ingår uppvärmning och hushållsel om ca 17 000 kr/år, V/A om ca 8 747 kr/år, väg/samfällighetsavgift om ca 4 452 kr/år samt försäkring om ca 7 100 kr/år. Samfällighetsavgiften kan reduceras med 800 kr/år om man är behjälplig med områdesskötseln 2 ggr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Rangången 6, 23535 Vellinge

Bevaka slutpris
Rangången 6, Vellinge Kommun
Lägg ditt bud
Rangången 6, Vellinge Kommun
Anmälan visning
Rangången 6, Vellinge Kommun
Intresseanmälan
Rangången 6, Vellinge Kommun