Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Dela

Norra vägen 14, Ljunghusen

EN INFLYTTNINGSKLAR ENPLANSVILLA I TOPPSKICK.
Huset bjuder på vardagsrum, allrum, kök, tre sovrum, bra förvaring, badrum, bastu, dusch, gäst-WC och stor tvättstuga med groventré. Köket är ett kvalitetskök från SieMatic. Med sina vita släta luckor och den ljusa, generösa stenskivan, bjuder det in till festlig matlagning med barn och vänner.

En öppen spis skänker extra värme på mysiga vinterkvällar. Här finns också ett stort garage och ett gigantiskt trädäck om ca 120 kvm för sommarens lek och fester. I däcket finns ett nedsänkt spabad.

Här har du närhet till Storvägens busshållplats, Ica Nära, Annas Bageri, förskolor och Ljungenskolan som tar dina barn ända upp t o m klass 9. Ljunghusens golfklubb ligger på cykelavstånd, precis som Ljunghusens underbara sandstrand där du får egen badhytt med direkt havsutsikt.

Ljus och puls i skön förening.

Ett par trappsteg leder ner till gräsmattan och husets övriga utemiljö med fina buskar och planteringar. Det är en lummig oas utan insyn i bästa sydvästläge.
Fastigheten kombinerar Ljungskogens alla fördelar. Här finns ljuset och pulsen genom närheten till kommunikationer, service och skolor. Samtidigt det privata, mysiga, med heden och tallskogen, som är så unikt för Ljunghusen och Storvägsområdet.

Huset passar utmärkt för den unga barnfamiljen, eller för den som ser det praktiska med ett lättskött och praktiskt enplanshus i bra storlek. Vill du ha extra utrymme, finns det gott om plats och byggrätt för att växa.

Här bor du ljuvligt i lång tid framöver.


Kort information

Pris/bud:

7 495 000 kr

Boarea:

147 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

2229 m2

Byggår:

1988

Adress:

Norra vägen 14
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Klinker på golv och vita väggar. Förvaring i skjutdörrsgarderob.

KÖK
Ekparkett i enstav på golv och vita väggar. Kvalitetskök från Siematic med vita, släta luckor och extra djup, ljus bänkskiva i Silestone för ytterligare arbetsyta. Stilrent stänkskydd i samma Silestone som bänkskivan. Belysning under ovanskåp. Induktionshäll från NEFF, extra bred kyl/frys från Miele med ismaskin i rostfritt, ugn från NEFF, integrerad diskmaskin från Siemens, mikrovågsugn från Siemens samt vinkyl. Stor plats för matbordsmöblemang och fint fönsterparti ut mot husets framsida.

ALLRUM 1
Ekparkett på golv och vita väggar.

ALLRUM 2
Ekparkett på golv och vita väggar. Utgång till trädgården och öppen spis.

SOVRUM 1
Ekparkett på golv och vita väggar. Förvaring bakom stor skjutdörrsgarderob med vita fronter.

SOVRUM 2
Ekparkett på golv och vita väggar. Förvaring i garderob.

SOVRUM 3
Ekparkett på golv och vita väggar. Förvaring i garderober.

BADRUM
Med mörk klinker på golv och ljusa helkaklade väggar med blommig dekor. Vägghängd WC, duschkabin, vask med förvaring i skåp under, spegel med belysning och vägghängt skåp för ytterligare förvaring.

GÄST-WC
Med mörk klinker på golv och ljusa helkaklade väggar med blommig dekor. Vägghängd WC, vask med förvaring i skåp under samt spegel med belysning.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
Ljus plastmatta på golv och vita väggar. God förvaring i vit skåpsinredning, tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna samt elpanna. Varmvattenberedare från NIBE.

DUSCHRUM
Helkaklade väggar och klinker på golv. Duschkabin. Ingång till bastu.

UTEMILJÖ
Med stort härligt trädäck, gräsmatta, stora fina planteringar och nedsänkt spabad med inbyggd ljudanläggning och belysning. Utebelysning i trädgård. Naturtomt.

ÖVRIGT
Smakfulla utanpåliggande och dimmbara spotlights i stora delar av huset. All utomhusbelysning styrs visa Nexa Gateway.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Byggår: 1988
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Gott om plats för många bilar på den grusade uppfarten samt sidouppfarten. Plats för en bil i garage.
Bredband: Bredband via fiber, Bredband 2.
Uppvärmning: El - vattenburen värme och luft/luft värmepump
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Enskilt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Renoveringar som gjorts från 2009 och framåt: Nya golv i sovrummen och ett av allrummen. Ommålning i sovrum och allrum. Installation av ny belysning i sovrum, allrum, hall och kök. Nytt kök från SieMatic. Nya maskiner i kök. Nya garderober i sovrum och hall. Installation av fiber. Målat samtliga fönster. Ny blandare från Mora, ny duschkabin från INR och ny spolmekanism i badrum. Ny blandare från Mora och ny spolmekanism på gäst-WC. Renovering av tvättstuga med nya bänkskivor, skåpsinredning, maskiner från Husqvarna och varmvattenberedare från NIBE. Bytt samtliga innerdörrar och handtag. Installerat dimmers på de flesta ställen. Lagt nytt plastgolv i garage. Ny fasadbelysning runt hela huset. Nya gatlyktor vid uppfart. Ny utomhusbelysning på trädäck. Installation av styrning för belysningen via Nexa Gateway. Låtit tvätta taket och behandlat det med långverkande alg och mossborttagare. Nytt trädäck om ca 120 kvm med nedsänkt spabad från Spa & Poolshopen i Vellinge.
Övriga byggnader: Garage och förråd.

Ekonomi

Utgångspris: 7 495 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 5 002 000kr
Byggnadsvärde: 2 484 000kr
Landvärde: 2 518 000kr
Värdeår: 1988
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Status: Ej utförd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2574.1 Förmån: Avtalsservitut: Tillträde Mm, 12-IM2-54/2578.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning, 12-IM2-62/773.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 25 000kr
Vatten/avlopp: 6 000kr
Renhållning: 3 000kr
Samfällighet: 2 500kr
Försäkring: 5 280kr
Summa driftskostnad: 41 780kr
Kommentarer: I angiven driftskostnad för två personer ingår uppvärmning och el om ca 25 000 kr/år, V/A om ca 6 000 kr/år, väg/samfällighetsavgift om ca 2 500 kr/år, renhållning om ca 3 000 kr/år och försäkring om ca 5 280 kr/år.

Tomt

Kommun: Vellinge
Övrigt: Underbar naturtomt i bästa sydvästläge med fina buskar och planteringar. Stort trädäck om ca 120 kvm med nedsänkt spabad vilket har inbyggt ljudsystem och belysning. Möjlighet till många olika sittgrupper och smakfull utebelysning.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt

Köpare uppmanas att ringa Vellinge Kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, vägmark, VA frågor, detaljplan mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Norra vägen 14, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Norra vägen 14, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Norra vägen 14, Ljunghusen
Anmälan visning
Norra vägen 14, Ljunghusen