fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Klågerupsvägen 410, Kvarnby

ELEGANT PATRICIERVILLA " VILLA FRAGARIA" SÖKER NY PASSIONERAD ÄGARE

Välkomna på visning av denna 20-talsdröm belägen på grönskande tomt på bästa läge i området. Villan är full av svunna tiders charm, fantastiska ytor och en otrolig rymd. Och dröm är verkligen rätt ord för här ges vi chans att skapa ett boende efter eget tycke och smak. Ge huset kärlek och ni har ett fantastiskt boende på ett attraktivt och lugnt läge.

Trivsam planlösning på ca 192 kvm med sociala ytor på bottenvåningen med kök, gästtoalett, tre vackra sällskapsrum i fil, burspråk, spröjsade fönster, öppen spis, fina snickerier, fiskbensparkett och härlig takhöjd för att nämna några av alla klassiska detaljer. En trappa upp når vi den mer privata delen med inte mindre än 5 sovrum - här ryms den stora familjen enkelt. Vidare finns här 1 stort badrum och ytterligare 1 toalett. Både vind och källare finns för ännu mer förvaring och utrymme.

Den grönskande och uppvuxna trädgården känns privat och ombonad, mycket tack vare de omgivande häckarna som ramar in även vintertid. Här går hus och trädgård hand i hand och området är uppskattat och omtyckt med trivsamt varierad bebyggelse. Bäckagårdsskolan (F-9) ligger nära och i stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Här bor man nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city, Jägersro, Kvarnby golfbana samt ringvägar som enkelt tar dig till Malmö Airport och Öresundsbron. Helt perfekt för dig som pendlar!

Varmt välkomna till Klågerupsvägen 410

Kort information

Utgångspris:

7 250 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

192 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

8 rum

Tomt:

1179 m2

Byggår:

1924

Adress:

Klågerupsvägen 410
212 36 Malmö
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Enligt information från Stadsbyggnadskontoret på Malmö kommun rör det sig eventuellt om en byggnad som bör bevaras på grund av byggnadens historiska, kulturhistoriska, miljömässiga eller konstnärliga värde. Man kan därför inte förutsätta att rivningslov kan beviljas, se separat mail under dokument.

Fastigheten med tillhörande byggnader säljs med friskrivningsklausul enligt jordabalken 4 kap 19 §.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (51)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ & HALL
Välkommen in! Ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Trägolv. Direkt access till gästtoalett.

GÄSTTOALETT
Intill hallen med toalett med handfat. Plastmatta på golv, tapet på vägg.

KÖK
Mysigt kök med gott om skåp och arbetsyta. Äldre vitvaror och separat matplats för ca 6-8 personer. Köket är beläget mot trädgårdssidan, med tapet på vägg och korkmatta på golv. Det stora fönstret vid matplatsen ger fin utsikt över trädgården. Dessutom kan man utnyttja utrymmet intill för ytterligare förvaring. Här finns också en praktisk köksingång.

SÄLLSKAPSRUM I FIL
Underbara sällskapsytor i fil.

SALONG
Salong med fiskbensparkett, ljusa väggar och vackert ljusinsläpp. Stort burspråk och utgång till terrass. Flera fönsterpartier samt inbyggda bokhyllor ger rummet rätt karaktär.

SÄLLSKAPSRUM
Ytterligare ett stort rum som kan disponeras som allrum/bibliotek/kontor efter smak och behov. Ljusa väggar och fiskbensparkett. En klassisk öppen spis gör detta rum till en perfekt samlingsplats för både vänner och familj. Vackra spegeldörrar mot matsal.

MATSAL
Välkommen till bords! Gott om plats för matsalsmöblemang där man samlas för trevliga middagar. Samma fina fiskbensparkett följer oss hit. Utrymme nog att få plats med stora sällskap, utan att för den delen göra avkall på dukningen. Ljusa väggar, blyinfattat fönster och utgång till trädgård.

OVANVÅNING

SOVRUM x 5
Villans privata del med alla sovrummen samlade på ett plan, samtliga rum med heltäckningsmatta. Gott om garderober.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt klinker på golv och rosa kakel på vägg. Utrustat med dusch, badkar, dubbla tvättställ och toalett.

TOALETT
Mosaik i vitt på golv och delvis kakel i rosa på vägg, resten är målat i vitt. Utrustat med toalett, tvättställ och bidé.

VIND
Från ovanvåningen finns lucka till stor vind med ytterligare utrymme och plats för förvaring. Brädgolv. Inredningsbar om så önskas.

KÄLLARE
I källaren finns tvättstuga med tvättmaskin, pannrum och gott om förvaring. Utgång till trädgård.

UTEMILJÖ
Mysig trädgård, lummig och skyddad med flera platser att njuta av solen. Tomten är hela 1 179 kvm stor, väl omhändertagen och uppvuxen. Här har man skapat en insynsskyddad tomt omgärdad av en vit mur och flera häckar. Vidare finns fruktträd, såsom äpple- och plommonträd, gräsmatta, varierande buskar, träd och grönska. En fridfull känsla med goda möjligheter njuta, utveckla och förvalta!

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan med källare
Byggår: 1924
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Gaspanna med vattenburen värme
Grund: Källare
Stomme: Tegel
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Sadeltak, tegelpannor
Fönster: 2-glas kopplade, 2-glas och 3-glas isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 7 250 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 333 000kr
Byggnadsvärde: 2 023 000kr
Landvärde: 1 310 000kr
Värdeår: 1929
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Malmö
Energiprestanda: 144 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2022-03-11
Servitut & planbestämmelser: Samfällighet: Malmö Husie S:118, Samfällighet: Malmö Husie S:122, Samfällighet: Malmö Tillysborg S:15

Driftkostnad

Uppvärmning: 50 000kr
Vatten/avlopp: 4 514kr
Renhållning: 3 780kr
Försäkring: 7 100kr
Summa driftskostnad: 65 394kr
Kommentarer: Kostnad för el och gas kan variera beroende på avtal, pris och förbrukning.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Malmö kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Enligt information från Stadsbyggnadskontoret på Malmö kommun rör det sig eventuellt om en byggnad som bör bevaras på grund av byggnadens historiska, kulturhistoriska, miljömässiga eller konstnärliga värde. Man kan därför inte förutsätta att rivningslov kan beviljas, se separat mail under dokument.

Fastigheten med tillhörande byggnader säljs med friskrivningsklausul enligt jordabalken 4 kap 19 §.

Karta

Klågerupsvägen 410, 212 36 Malmö

Bevaka slutpris
Klågerupsvägen 410, Kvarnby
Lägg ditt bud
Klågerupsvägen 410, Kvarnby
Anmälan visning
Klågerupsvägen 410, Kvarnby
Intresseanmälan
Klågerupsvägen 410, Kvarnby