fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Höststigen 2, Räng Sand

BULLERBYKÄNSLA I RÄNG SAND
På lugn och mysig återvändsgränd i Räng Sand ligger denna trivsamma 1,5-plans familjevilla. Villan har fyra rymliga sovrum och sällskapsytor i öppet format. Kök, matplats och vardagsrum har genomgående klinkergolv med golvvärme. Helfönster och fönsterdörrar ut till den stenlagda uteplatsen ger rymd och ljus. Under det mörka vinterhalvåret lyser den öppna spisen upp och ger ytterligare trivselfaktor.

Ovanvåning, även den med genomgående golvvärme, med tre stora sovrum, ett allrum samt badrum med hörnbadkar. Genomgående ekparkett på ovanvåningen och ljusa väggar med fondväggar i glada färger i barnens rum. Det är ett trivsamt hem, genomtänkt och välplanerat för en familj att flytta rakt in.

Privat och insynsskyddad trädgård med välskött gräsmatta och stenlagd uteplats. Carport för en bil samt förråd.

Området har riktig Bullerbykänsla, här kan barnen springa mellan husen och området ligger nära naturen och grönområden för promenader och lek. Höllvikens centrum ligger inte långt bort och hit kommer man enkelt med buss eller cykel. Att det är ett område man tagit hänsyn till barnfamiljer råder ingen tvekan om. En plats att trivas på för både stora och små.

Varmt välkomna till Räng Sand!

Kort information

Utgångspris:

6 850 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

155 m2

Biarea:

10 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

452 m2

Byggår:

2000

Adress:

Höststigen 2
23661 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (27)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande och rymlig hall med klinker och ljusa väggar. Gott om plats för att hänga av sig, det finns även ett förråd/klädkammare att utnyttja.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med dusch. Grågrönklinker med golvvärme på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med skåpsinredning som ger gott om förvaring. Dusch med vikbara duschdörrar i klarglas. Här finns även ett mindre fönster som ger fint ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Detta sovrum används idag som kontor men kan naturligtvis användas som både sovrum eller gästrum om man hellre vill det. Vita väggar och parkettgolv. Klädkammare!

KÖK
Köket renoverades 2016 och inreddes då med vita släta luckor och bänkskiva av svart kompositsten. Snyggt och stilrent. Utrustat med spis (Siemens), mikro (Bosch), inbyggd kyl- och frys, fläkt och diskmaskin (Bosch). Köksö med plats för två barplatser. Terrassdörr till stenlagd uteplats för middagarna utomhus.

VARDAGSRUM OCH MATPLATS
Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger en stor härlig yta. Här får det stora matbordet plats samt soffmöblemang som gör sig fint vid den öppna spisen. Med helfönster och dubbeldörrar ut till trädgården och uteplatsen finns en fin närhet till det gröna utanför.

GROVENTRÈ/TVÄTTRUM
Kombinerad groventré och tvättrum. Klinker på golvet, släta vita väggar. Tvättställ med förvaring samt ett högskåp för ytterligare förvaring. Tvättmaskin (2015) och torktumlare (2018).

OVANVÅNING

ALLRUM
Ovanvåningen har genomgående parkettgolv med golvvärme. Allrummets centrala plats gör sig fin som TV-plats. Här finns ett takfönster.

BADRUM 2
Helkaklat badrum i ljusa färger, mosaik i svagt blått och vitt. Inrett med hörnbadkar, dusch, handfat med kommod och wc. Precis som i övriga huset finns här golvvärme.

SOVRUM 2, 3 & 4
Tre rymliga sovrum varav två barnrum med färgglada fondväggar samt ett föräldrasovrum med skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Parkettgolv i samtliga rum.

UTEMILJÖ
Trädgården är grön, ombonad och insynsskyddad. Härlig oas för hela familjen. Stenlagd uteplats med plats för matmöblemang eller loungegrupp.

ÖVRIGT
Golvvärme både på bottenplan och ovanplan.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2000
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Carport med plats för en bil.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Gasvärme
Grund: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Tegel
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 6 850 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 3 406 000kr
Byggnadsvärde: 2 430 000kr
Landvärde: 976 000kr
Värdeår: 2000
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 126 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2011-05-02
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Kämpinge GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Driftkostnad

Uppvärmning: 19 732kr
El: 14 670kr
Vatten/avlopp: 7 517kr
Sotning: 428kr
Samfällighet: 1 500kr
Försäkring: 6 112kr
Summa driftskostnad: 49 959kr

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Höststigen 2, 23661 Höllviken

Bevaka slutpris
Höststigen 2, Räng Sand
Lägg ditt bud
Höststigen 2, Räng Sand
Anmälan visning
Höststigen 2, Räng Sand

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna